Egyedül lakik ott és nyugdíjas. Ami lekerített rész a ház körül,az kb 200m2....meg bográcsoló és egy 16 személyes akác filagória. A hátsó rész meg 1200m2 tele dió és gyümölcsfával. De azzal nem foglalkozik,mert azt meg a telekszomszéd lepermetezi gyomírtóval ha kell,cserébe övé a gyümölcs.
A 4 diófa termése tartok igényt csak....
Nekem fullos....
3 éve lett teljesen felújjítva,mert akkor meg azt hittem hogy ha a gyerek nagyobb lesz,milyeneket fogunk a kerben sátorozni stb
Esze ágában nincs
Egy időben nyaraltunk úgy az asszonnyal, hogy nem terveztünk semmit, csak kb. azt hogy melyik városba megyünk.
Odamentünk, Turist info irodában kerestünk szállást, elvettünk egy város térképet a nevezetességekkel, és meg volt oldva minden.
Aztán később amikor már GPS navigáció alap volt a telefonokban, adott városban nem a hivatalos nevezetességeket hanem a geocacheing pontokat kerestük meg, mert így olyan dolgokat is láthattunk amit a helyiek ismertek, de a turisták nem.
Eleinte mások által szervezett túrákon voltam később magam szerveztem néhányat és biza sokkal kellemesebb és kényelmesebb ha más szervezi mintha én aggódnék minden miatt.
Háát nem tudom, ha nem számítana a lé akkor a kényelem miatt beneveznék ilyesmire, nem rossz, hogy helyettem mindent leszerveznek a motorszállítástól (távoli célpontnál) a jó szállásig, étkezésig és a fontosabb látványútvonalakig bezárólag, nekem csak menni, szállni, enni-inni kell és élvezkedni mert minden nyűg a szervezőé.
hát igen most valami nagyon nagy is bedőlt úgy hallottam. gondolom pont az ilyen internetes dolgok miatt van nekik is egyre nehezebb dolguk, valószínűleg változás alatt áll ez a bisznisz is
Aha,a tripadvisor,booking meg az összes többi oldal miatt egyre kevesebb az ilyen probléma.Kényelmes?
Mi annál kényelmesebb mint 15 kattintással lefoglalni egy szállást az adrián?
Spec a körforgalomban körbe se értem és két emberke is szállást akart adni nekem.
A problémákra meg ugyanannyi kattintással lehet kötni biztosítást,de karlobagnál ott állt a dögszállító.Azt is lehetett volna hívni.
Nomeg mi a garancia amikor sorra dőlnek be az utazási irodák?
nálam 1500ért vágják mondjuk kb. olyan 300 nm az udvaron meg a ház előtt a fű. Mondjuk van egy 2200 nm üres telek azt is lecsapja 7-8 ezer ft-ért nekem ez így jó
Na pont ennek a világnak fog most vége szakadni hamarosan Az utobbi időben az is kőműves volt aki egyszer látott valaki kezében simító kanalat vagy az is festő lett aki fogott már legalább egyszer ecsetet a kezébe. és annyit kér amennyit nem szégyel Ezek ki fognak kopni a munka csökkenésével azok maradnak talpon akik igazán szakemberek és határidőt tudnak tartani Most ennek még nyoma sincs
én az elmúlt 8 évben mindössze arra használtam a nyaralót, hogy oda szerveztem a 9-es fórumos bulikat
De már meguntuk a helyet így megyünk mindíg máshová
Havi 3000-ért havonta 2-3X lenyírja a füvet? Mekkora a telek? Bár végülis mindegy, ennyiért ingyen van a figura rá kéne bízni még egy csomó mást is, rokon?
hát ezért lenne alkalmas kiadni pont mint nekünk. Csak senkinek sincs "akarata" foglalkozni vele. Még csak beszélgetés szintjén sem került még szóba az elmúlt 30 év alatt Bele lehetne tolni kb. 5 millát, hogy fullos legyen de pl. én egyenlőre megútáltam a felújításokkal járó nyűgöt egy szar 55 nm lakás felújításom tart 7 hónapja. Szerintem ilyen felújításosdiba már csak akkor érdemes belefogni amikor kezd bedölni az építőipar és lesz munkaerő, meg a fizető ügyfélel nem a seggét törölgeti a felújítással megbízott vállalkozó(k) Úgy gondolom egyébként ez belátható időn belül megvalósul
mert kényelmes Aki a hónap végén nem a fillérjeit számolgatja a tarisznyában annak ez kézenfekvő megoldás. A motorozásoon kívül nincs másra gondja, kifizeti azt nincs meglepetés. ha meg túra közben történne valami mondjuk firka vagy műszaki hiba, megoldott a hazajövetel és nem azon kell tornázni, hogy hú most mi lesz?
Ilyen alapon amit mondasz egy utazási irodára sincs szükség hisz mindenki el tudja intézni önállóan az utazását a mai világban egy lapostelefonon keresztül
A 4 diófa termése tartok igényt csak....
3 éve lett teljesen felújjítva,mert akkor meg azt hittem hogy ha a gyerek nagyobb lesz,milyeneket fogunk a kerben sátorozni stb
Esze ágában nincs
Odamentünk, Turist info irodában kerestünk szállást, elvettünk egy város térképet a nevezetességekkel, és meg volt oldva minden.
Aztán később amikor már GPS navigáció alap volt a telefonokban, adott városban nem a hivatalos nevezetességeket hanem a geocacheing pontokat kerestük meg, mert így olyan dolgokat is láthattunk amit a helyiek ismertek, de a turisták nem.
Egyedul fasza.
https://www.facebook.com/Rhino...
Mi annál kényelmesebb mint 15 kattintással lefoglalni egy szállást az adrián?
Spec a körforgalomban körbe se értem és két emberke is szállást akart adni nekem.
A problémákra meg ugyanannyi kattintással lehet kötni biztosítást,de karlobagnál ott állt a dögszállító.Azt is lehetett volna hívni.
Nomeg mi a garancia amikor sorra dőlnek be az utazási irodák?
(lehetőleg úgy hogy a számok látszanak
De már meguntuk a helyet így megyünk mindíg máshová
Ilyen alapon amit mondasz egy utazási irodára sincs szükség hisz mindenki el tudja intézni önállóan az utazását a mai világban egy lapostelefonon keresztül
https://www.warmshowers.org/