Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Le kell huzni az akku csatlakozóját (miután szétszedted kultúrált módon a megfelelő eszközzel) és akkor rádugni külső tápot és,megnézni mit csinál. Ha megjavul akkur sima akku csere. Az enyémnek is volt ilyen baja, megoldotta. Nem xrider, csak sima wayteq
Nem tudom, haveromnak a legdrágább van, nem tudom mi a típusa, engem nagyon zavart hogy ha a térképen akartam pontot megadni, hihetetlenül lassan töltötte be a térképet. Valami 600euro volt és a ledobott 60ezres, 5éves telefonom ezerszer gyorsabb
Az ár/érték aránya nem tetszett, nagyon nem
A garminban még van potenciál.
Az enyém is ezt csinálta csak a saját töltőjével, utána a 2Amperes usb-vel is. Aztán amikor ki be kapcsolgatott és Levi ideges volt mert az ilyet szokás szerint egy nagyváros közepén vagy útépítés miatti tereléskor csinálja amikor megcsúsztunk az idővel, na ilyenkor törik be a kijelző.
Ja amúgy lehet hozzá venni kijelzőt ?

Most a sygicet próbáltam, MartinBrodban beírtam hogy hozzon haza, megnéztem, örültem hogy azon az úton visz amin már jártam, tudom hol van étterem, király, megyek amerre mondja még mindig ismeretlen a táj és még mindig, aztán egyszer csak a horvát határ. Nézek bambán hogy mi van, időt ugrottam vagy mi a pöcs... aztán adom a papírjaimat és szól a navi hogy forduljak vissza hát bassza meg. Egyet gondol és újratervez, de akkor is ha 5km-es egyenes úton megyek, egyszer csak szól hogy forduljal vissza pedig ő találta ki és én csak mentem utána.

Na tehát most navi keresésben vagyok, TomTomra sajnálom a 150ezret, ledobott telefon van itthon, arra kellene valami jó. Igo kilőve, ez a sygic is úgy néz ki hogy megbukott, a TomTomot még megveszem próbára, talán 1600ft 1hónapra
Akku csere?
Nos csori xrider valszeg döglődik.
Egy full feltoltott 10k-s powebankra kotve is elmondja hogy hat lemerulok. Majd kicsit varok kibehuzom a microusbt es visszajon, majd ujra kijelzi hogy merul.
Az erkélről lattam ahogy a molorol elindultak.
Aki csak addig szervezi azzal nem szabad menni sehivá.
Kb így van.
De jó lehet ennyi motorral menni Istenem de hiányzik egy ilyen túra
De igy nem latod a fasza vezetett turat race modban.
majd visszamegy , mert itt meg szart se kap
haver épp most jött haza a németektől, mert teli lett a töke
ilyen 2-3 havonta cserélődik a brigád, kibasszák azt aki már betanult és jön az új
neki is felfüggeszették a melót és érdekes mód még aznap elhívták próba munkára egy másik céghez
aztán elküldte az összes közvetítőt(német kb sosem fog felvenni, csak közvetítőn keresztül) az anyjába és hazacuccolt
Még egymillió ember lelép nyugatra, aztán mégjobb világ lesz a a koszlidércekre.
Vannak régi játékok amik lemezen vannak már csak meg, néha keres közöttük a fiam akkor jól jön. De van amiket én töltöttem még fel sok éve kettő oldalon is azokat még életben tartom szokták szedni is...
minek a dvd olvasó? az már a múlt, a netről gyorsabban tölt le az ember mint ahogy olvassa a dvd-t
mostanában a laptokokból is dobálom ki a hdd-t aztán megy az ssd a helyére
ez az ssd nagyon olcsó lett, a 240es alig több mint 10 ezer
Én is kitoltam ami volt és vettem két ipartelket. Aranyévek vannak most, szeretettel várom a válságot
Nekem volt de 8 éve nincs.
Jut fejembe sata csatival lehet alaplapra kötni dvd író/olvasót+ugye adsz neki pedrót azt már működik is.
Sosem volt
az nem lesz, ilyen sűrűn nincs értelme
annyi lesz hogy a sok idióta nem fog vásárolni
a szegény idióta azért mert nem kap több kölcsönt, a gazdag idióta meg azért fogja vissza mert más se vásárol annyit és "tuti itt a válság"
a nem vásárlással meg előidéznek egy mini recessziót amit majd a kormányok eloszlatnak mindenféle jóléti plusszokkal (nálunk lehet nem de általában)
aztán ahogy lesz egy kis plusz zseton ismét elkezdődik a vásárlások növekedése

nálunk szarabb lesz mert kifut a csok, egy csomó iparág helybenjár emiatt így aki ott dolgozik az is csökkenti a kiadásait
aki meg felvette az 20 évig nem nagyon fog beruházni egy mikrótól értékesebb dologra mert kurvára nem lesz felesleges pénze
szóval itt fokozottabb cumi lesz, de nem lesz azért 2008 még egy ideig, hiszen a "nagyoknak" nem éri meg sok kis válságot csinálni
Nem-nem ...a hiba nem nálam van
Mint ahogy említettem,nem érdekel mások élete. Az én életem meg ne érdekeljen másokat
Nincs hitelem.
Had legyen...az előzőt észre sem vettem
Lesz megint válság