Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ráadásul a netes 128as zene sokkal jobb mint a letöltött 320as
0 forintért a Tmobilnál, mert az megéri
Ezért kiment, és alaposan lerendezte a kecskét!
Persze, persze, csak arra nem jöttél rá hogy ki kell venni egy felesleges karaktert a címből
Felénk a takarítók is iPhone-al vagánykodnak
Mert ha nem a saját gépeden, hanem pénzért válogatod a zenét az jobb?
Vagy véletlen szerűen hallgatod? Ezt én rádiónak hívom
Ezt mondom. Alpin cuccal még menőzni sem lehet azt drágább.
Valaki nem kapott pinat ....
Látom jó a buli........ Csak....
cseréljük el egy fasza ájfón7+ telefonra
kapsz hozzá egy csini tokot ami kb atombiztos, meg 5 üvegfóliát
Rakd fel....
A cigányok megveszik!
nekem van egy merevajú gumicsónakom bi bi Igaz használtan vettem 80 ezerért akkor még az új ára 3 kila körül mozgott Meg van hozzá egy minn-kota elektromos motorom, 100 ezer+ optima akkumlátor 80 ezerért Na ezt űbereljétek csóringerek
Gondolom mert már régi volt,így nem volt ára. De ha meghírdeted a régi droidos telefonodat is ,azért is sorban állnak.
De lehet igazatok van ! Minden cigánynak IPhone van. Akkor minden cigány megteheti hogy 300-400 ezres telefont vesz!
Főleg részletre munkahely és kereset nélkül ...vagy kp-ra veszik?
Na ezért jöttünk vissza....
meghirdettem anno a négyest a faszbukon, pár perc alatt sokban álltak érte a cigók
végül oda adtam haver kisiskolás gyerekének hogy örüljön, nem akartam cigókkal üzletelni
vonzza ezeket az ájfón mint szar a legyet
Szerintem meg a hülyéket hagyták itt,de mivel nem tudtatok mit kezdeni magatokkal nélkülünk,inkább visszaengedtek
Nem nagyon láttam meg cigányoknál XS-t ,sem 11-et. De te lehet vajdákkal állsz kapcsolatban
Ellenben hüvely,xiaomi..stb felfedezhető náluk...de természetesen nem a csúcs azokból sem.
Nekem nem a szolgáltatást nehéz felfognom, hanem azt ,hogy 2019-ben még válogatod az asztali gépeden az 12000 albumodat,miközben ez már óvatosan fogalmazva is .óőőő....hagyjuk
Az alpin felszerelésed meg lófasz...nálunk minden második embernek van otthon,de még a cégnél is használunk sajnos. Nem menő....bár kinek mi az
Déva előtt olyan 40 km fele kezdett egész jól esni
Aztán radarkép nézegetés és Déva után már itt itt piros is volt onnan a Vajdahunyad meg kb annyi lett volna(az volt a fő cél )
Így inkább visszafelé nyomtunk egy nagyobb kerülő utat
Ami meglehetősen hosszú lett szóval szerintem pont annyit áztunk mintha tovább megyünk
Amúgy ez a Déva vár már láttam vagy 15x csak sosem mentunk fel. Szóval semmi rendhagyó dolgot nem tettünk mert most se néztük meg
meg belefalazták a csaucseszkunét
jobb lett volna egy btr-80-asra szerelik akkor még vizen is tudna menni
sajnos ez már valóság és nem vicc
15 miller
Azt a kétkerekű vasat gondolom azért viszi magával, nehogy már jó, és könnyű legyen Neki??!!
Egyszerubb ha meg se adom a szamomat.
Nekem a cég 100e-Ig fizet telefonkészüléket, úgyhogy lemondok róla, nem kell.... viszont 16 éve nincs magán telefonom.... este és hétvégén (szombati munkanap sem dolgozom) meg nem fogadok céges hívást, ezt mindenki tudja és tiszteletben is tartja hétvégén csak akkor veszek fel telefont, ha pénzt akarnak adni
Más: hallottátok, hogy Clam Kawa-ződre váltott?
Itt egy kép róla a Kanyarfotótól:
Van egy rakással Vajdahunyadon is, csak félreesőbb helyen.
Szerintem fert volna fel meg cucc.