Mi egy cég vagyunk. Nem szakosodhatunk?
Az erre szakosodott cég is csak szemrevételezett. Ezért is merült fel, hogy ezt mi is tudjuk.
Valóban nem tudom hol tart a dolog, de az eszköz gyártója adhat ki engedélyt ilyen szakértésre, éppen ezért kizárólag Petz cuccot vettünk, hogy egy vizsga elég legyen.
Megvannak a kritériumok, de alapvetően simán szemrevételezés.
Komolyabb vizsgálatnak nincs értelme. Azt gyártáskor megcsinálták. Repedni, kifáradni nem fog. Előbb elkopik, akkor meg kuka. Javítani nem szabad.
Kettős biztosítással mászunk, szóval ha gond lenne, akkor is van egy másik kötél.
És mielőtt megkérdezed. Sajnos használatra alkalmatlanná kell tenni, nem lehet csónak kikötésre használni a kopott karabinert, mert állítólag vannak olyan elvetemült ipari alpinisták akik visszacsempészik a használhatók közé
engem nem basztatott kifejezetten egy húron pendültünk Akkor sokaltam be egy kicsit mikor néhány héten keresztül telefosta a fórumot oldalszám Akkor néhány hétre likvidáltam de azt csak nehezen viseltem az egyedüllétet
Azt meg ahogy téged basztatott az kifejezetten szórakoztató volt te pech
Hát... én nem azt hordtam, de végül is mindegy is. Sokan nem tudják, de a Nívea osztrák gyár, csak a magyarok megvették a gyártást. Amikor ügyesen felfuttatták, a sógorok alig várták, hogy visszakaphassák, és akkor egy időre bazi hiánycikk volt. Bármennyit-bármennyiért el lehetett adni. Meg a Max Factor kőpúdert, tutira mondom, a nők hülyék.
A férfiak egy H2-ért nem ölnék egymást annyira, mint a nők ezekért a szarokért.
Tudom, normalis, csak a nick miatt belőle is heroltja volt szinte mindenkinek. Karantenban volt, a gyoker mar Cblavial is baszakodott, pedig vele aztan nem lehet senkinek baja.
Mas a stilus, oszi csak a k5 maniaval porog, neha probal normalis beszelgetesbe belefolyni, de eselytelen a gyoker miatt mert senki se veszi emberszamba csak par haverja, azok is csak laza semleges parszavas dumaba.
A gyoker kizarolag basztat, mindenkit, ami idegesito mindenkinek.
már tegnap így is írtam az sm emailjére, hogy csinálják meg végre a beléptetést Ma akkor lülüért fogok emilezni nekik, ha kell könyörgök. Zotyához muszáj egy ellensúly mert nélküle olyan mint egy elszabadult malomkerék
Onnan én egyszer egy full 1200-es Ladányi 5 1/4-es 3m floppyt hoztam, de csomagtér, lakótér, ami belefér.
Aztán fordult az idő, Graz lett a cél, a Metro áruház, azt nem mondom meg, hogy mit hoztam szilveszter előtti napokban többszöri fordulóval. Hajnali kettőkor indultam, délre itthon voltam, a nyereségből levontam a gyerekek kis szarjait, a benzint és az egy napra eső munkadíjat a szabi miatt, így pont egyhavi akkori pénzem maradt, 22-25 éve. Egy nap alatt persze.
Akkor értek már mindent
Kifejezetten jól szórakozok a nevetséges és primitív véleményeiden. Cigányok,státusz stb...
Az erre szakosodott cég is csak szemrevételezett. Ezért is merült fel, hogy ezt mi is tudjuk.
Valóban nem tudom hol tart a dolog, de az eszköz gyártója adhat ki engedélyt ilyen szakértésre, éppen ezért kizárólag Petz cuccot vettünk, hogy egy vizsga elég legyen.
Ahogy Ini is.
De akkor most duzzogsz? Nem mondod el a sztorit?
Komolyabb vizsgálatnak nincs értelme. Azt gyártáskor megcsinálták. Repedni, kifáradni nem fog. Előbb elkopik, akkor meg kuka. Javítani nem szabad.
Kettős biztosítással mászunk, szóval ha gond lenne, akkor is van egy másik kötél.
És mielőtt megkérdezed. Sajnos használatra alkalmatlanná kell tenni, nem lehet csónak kikötésre használni a kopott karabinert, mert állítólag vannak olyan elvetemült ipari alpinisták akik visszacsempészik a használhatók közé
Azt meg ahogy téged basztatott az kifejezetten szórakoztató volt te pech
A férfiak egy H2-ért nem ölnék egymást annyira, mint a nők ezekért a szarokért.
A gyoker kizarolag basztat, mindenkit, ami idegesito mindenkinek.
Látod a tegnapi se kamu tényleg írtam és láss csodát működik a beléptetés
Aztán fordult az idő, Graz lett a cél, a Metro áruház, azt nem mondom meg, hogy mit hoztam szilveszter előtti napokban többszöri fordulóval. Hajnali kettőkor indultam, délre itthon voltam, a nyereségből levontam a gyerekek kis szarjait, a benzint és az egy napra eső munkadíjat a szabi miatt, így pont egyhavi akkori pénzem maradt, 22-25 éve. Egy nap alatt persze.