Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

b.tóth lászlótól biztos jobb volt
az a buzi minden zenébe beleugatott, rengeteg zenének emiatt nem volt meg a vége
volt ez a poptarisznya toplistája de egy szám nem ment végig rajta......
az asszonynak arra kell ha biciklizik valami zörögjön, kb a leggagyibb youtube konverter is elég neki
nekem egész jó hancucc van azon meg lehet érezni a gagyi tömörítést
amúgy egy jobb füles hihetetlen de sokat tud dobni a szarabb minőségen is
pl a régi s3-s4 telefonok gyári fülese( ami olyan 1500 forintos kategória most is) egy csoda ennyi pénzért, nem ájfón fikaként de meg sem közelíti a hetes gyári fülese azt a "gagyi" samsungot
ráadásul olyan srapabíró hogy lehámlott a küső burok és még mindig szól recsegés mentesen ragtapasszal van összemókolva melóban azt használtam mert sok volt a szálló fémpor
Ha visszaemlékezel 15 évvel ezelőttre, akkor ismered az Apukám világa c. műsort. Azt gondolom, hogy átlagban, a sugárzott adásokat nézve akkor, de azóta sem voltak igényesebb, jobb zenék. Hogy a Csiszár válogatta vagy volt neki valami fenomén zeneszerkesztője, azt nem tudom, de a műsor a legjobb volt.
Jah, most eleg a petofi, de mikor zakopaneba mentem kurvaszar volt a szlovak-lengyel zenei felhozatal, igy egy pendrive ra felbesztam egy valag zz top, rag & bone man meg clutch szamot es mehetett a tulelorally a szar szlovak utakon.
Én reggeltől-estig zenét hallgatok. 7:20-kor munkahelyen bekapcsolom a rádiót, de odáig az autóban az szól, hazafelé dettó. Otthon ha netezek a winamp rádió szól, ha a férfijátszósban vagyok, akkor meg ott szól. Elmondhatom, hogy általánosságban az ébren töltött idő 80%-ban szól a zene.
De próbálom az igényeseket hallgatni:

http://youtu.be/Nk2MLw2y0wE

http://youtu.be/fKFbnhcNnjE

Szeretem az élőzenét, bármit, mondjuk a bangó margitot kerülöm ha lehet. Az a jó, amikor a katonazenekarban a paraszt odabasz egyet a nagydobra és érzem, hogy megmozdul a gyomrom a dinamikától, ez gépzenével elképzelhetetlen.
A sok bunkó vízhordó meg csak bámul.
:-)
Te ne dumálj !
Gyerekkoromban volt egy kis motorcsónakom , a strandon vette a fater. Alul gumi volt és mikor tekertem a propellert ,a gumi csavarodott. Mikor meg elengedtem addig ment a vízen ,amíg a gumi ki nem tekeredett. Na ! Neked meg 40 felett hajód van!
én pl rádiót sosem hallgatok utálom ha beszélnek benne főleg ha idiótaságot
azt hiszem a rádió1 vagy ilyesmi adón volt az hogy éjfél után 1-1 órás full zenei blokkok voltak reggel 5 től meg hángerijen zóna na akkor éjszakásban hallhattam sokat, ez ilyen 2015 felé lehetett
kecelen is adta a helyi adó aztán megszüntették a sugárzást
Innentől felesleges jó minőségben leszedned a zenét. ..
Nem a zenelejátszó és a füles minősége a fontos , hanem a 700 forint.
hogy a f.szba van az, hogy 40-50-60 éves emberkék vagytok és zenéket töltögettek meg hallgattok
Azt hittem ez az irányú tevékenységi kényszer 18 max húsz éves koráig elhal az embereknek. Mondjuk én sosem voltam nagy zenerajongó, a brg hez volt néhány kazetta. A btyám az inkább volt ilyen zenebuzi, az akkori időben sok pénzt is áldozott a hangtechnikára. Legjobb tdk, maxel szualagokon együttesek különrendezve, több száz kazetta a falra szerelt tartóban. Aztán jött a bakelit lemez őrület, szerintem egy bevásáró központ mélygarázsát még ki tudnám a bakelitekkel tapétázni amit a bratyó siheder korában összegyűjtöt. Aztán felnőtt Jött a motoros korszaka és a pinák. Aztán a zene bona nem volt már annyira érdekes. Ti meg azon vitatkoztok, hogy ki fizet havi 3 ezer ft-ot ezért a szolgáltatásért Én is hallgatok zenét Kizárólag amikor autóban ülök Van petőfi, meg sláger (ezeket országosan fogja a rádióantenna) A reklámok nem hosszúak és kifejezetten szórakoztatóak A politikai indítatású műsorok már jobb mint régen a kossuthon a csütörtök esti kabaré zenékből meg van minden fajta Azt azt hallgatom ami épp következik az adásban Igaz, hogy önállóan 3 eggyüttes nevét sem tudnám felsorolni zeneszám címeket meg az eggyütteshez pláne nem tudnék párosítani de hát engem ez qrvára nem is érdekel hiszen 44 éves elmúltam
ez részben szól csak arról hogy szereti vagy nem
mp3 lejátszó 70 cent, a füles 1.5 dollár( ebből egy egész jót választottam) 50 zene beszerzése mondjuk 5x 2 óra
ez annyi mindösszesen hogy 700 forint
Aki szereti...
zaklat is örökké a próbával
épp most rendeltem az aliról 70 centes mp3 lejátszót az asszonynak aztán szedegethetem a zenéket neki
elég izgató látvány Legközelebb inkább ruhás képet tegyél magadról
Már a YouTube -nak is van ilyen alkalmazása,próbáld ki. 1 hónapig ingyenes.
mennyivel jobb egy netes listát csinálni mint egy gépes listát?
mostanában nem nagyon hallgatok mp3 cuccot, sőt inkább szinte semmit de régebben bármelyik lejátszó program tudott készíteni mp3 listát
aztán ha erre kattintottál már tolta is azokat amiket betettél
telefonon nem tudom ez hogy működik, hiszen mint írtam nem hallhatok zenét mostanában, ha igen akkor inkább youtube

mondjuk az tény hogy sokkal nehezebb lenne összeszedni 100 nekem tetsző számot a netről mint a te zenei izéden
ellenben ha nekem van egy vagy több együttesem aki kedvenc, sokkal egyszerűbb(és olcsóbb) a megjelent albumait leszedni
amúgy amiket én hallhatok azok mindenféle mix-ek szóval szerintem erősen jogdíjas alkotások össze-vissza módosítása, a youtube listáról elég sok kipotyog az első pár hónapban
Amúgy valóban, de csak mutatni akartam, hogy vannak súlyosabb problémával küzdő emberek, mintsem iphone vagy android.
amúgy ez a félelmetes hogy úgy be tud dőlni az ember ezeknek a reklámoknak hogy nem csak hogy el is hiszi hanem úgy hirdeti mint a papok az igét
nem hiába költenek reklámra hihetetlen összegeket

ezen az ájfón dolgon is csak vigyorgok mert nekem az is van meg android is mindkettőt használom napi szinten egy jó ideje. az ájfón új ára 4x annyi volt mint a hozzá nagyon hasonló androidos testvérének
és bátran merem állítani semmi sem jobb benne 4x.......
az akku üzemidő sokkal jobb, kb dupla annyit kibír az ájfón mint az android kb azonos felhasználás mellett, de pl folyamatos youtube nézegetéssel nincs ilyen nagy mértékű különbség, igazándiból itt elenyésző a különbség
a sunamágnes funkciója is jobb mint az androidos társának, bár szerintem 250+ ezres andoidos biszbasz is bevonzza nagyjából úgy a muffot mint az ájfón, szóval itt csak a kidobott pénz nagyságától függ a dolog
a fotó része is jobb az ájfónnak, azért nem 4x, de gyengébb fényviszonyok mellett nagyvonalúan mérve legyen 2x jobb, bár azért a 60 ezeres kütyü is tud olyan képeket alkotni éjszaka egy utcai lámpa fénynél amire 5-6 éve egy felsőkategóriás fotógép sem tudott
ellenben a 60 ezeres sziamiau sokkal szebben szól ha zenél
a biztonsági dolgokról semmit sem tudok, nekem eddig egyik gépben sem volt semmi fontos adat, és senki sem piszkált még bele sosem
munka terén se tudok nyilatkozni mert az emauóilon kívül semmi nem kell, az meg mindkettőnél tökéletesen működik
ha pontozni kellene akkor nekem a sziamiau 8 pontos lenne az ájfón meg 7
ellenben ha ár-érték alapján pontoznék akkor a sziamiau 10 az ájfón meg max 6ost kapna tőlem
Ezt a pinásba akartad nem?
Kellemes hétvégét.
Nem ezért fizetek Ini. Hanem mert baromi kényelmes,mindent megtalálok pillanatok alatt,nem kell várni,nem kell áthúznom a telefonomra,az iPad -ra,az MP3 lejátszóra...mindenhol elérhető. Offline is. Nem mellékesen meg tudom osztani a haverokkal ,családdal stb.
Én megértem hogy nektek jobb az asztalinál kínlódni vele,rendezgetni,szerkeszteni,másolgatni,kiírni...ti meg értsétek meg,hogy nekem ez a jó.
Így mindenki boldog lesz hidd el.
Természetesen ha Laci is fel tudja ezt fogni
irónia vazzeg.....tudod..... ha fizetsz érte a szar is jobb ízű mintha ingyen kapná az ember

amúgy ezt kiveséztük pár hete hogy az alap 160 a prémium meg 320 aztán ilyen bitrátákban le is lehet tölteni még rá is néztem a torrenten hogy szinte minden album 320ban van feltöltve
320 amúgy...hogy képben legyél .
Laci...miért írsz olyan dologról ,amiről fingod nincs?
Már megint hülyeséget írtál...128...azaz...
Még azoknak is van annyi eszük, hogy az a jó...