faszé nem elég nektek ami a rádióba megy én is hallok minden nap zenét mert mindennap ülök autóban Ja illetve bocs amikor a csónakba ülök 3 napot akkor nem hallok és nem is akarok. Ott a legnagyobb zaj amikor felpattintom a konzerv meggyes sört, vagy amikor istenbasszázok mert elmegy valami jóféle hal
Baszki, de nagy királyság volt amikor bejött bécsből a sok leakasztható hangfalas magnóval együtt ez is:)
Két ceruza elemmel elment vagy két kazettányit
vattacukrot gyerek koromban is útáltam mert az egész fejem ragadt tőle a strandon. A gyerek meg az anyja nagyon szereti ha látunk ilyet mindíg venni kell
Na hát katonazenekart hallgattam én egy évig míg katona voltam. Ketten voltunk a századnál a legkisebbek az egyik bakatársammal, hát mi jártunk állandóan a katonatemetésekre Mi voltunk a koszorúvivők. A 100 éve nyugdíjba vonult katonatisztek vége láthatatlan sorát kísértük utolsó útjukra katonai tiszteletadás mellett egy éven keresztül amíg tartott a sorszolgálat Bár mindíg ugyanaz a zene volt A tanbúrmajor is ugyanúgy ütögette a nagybotját a földhöz minden matinén. Aztán a szóló trombitás is mindíg ugyanazt fújta a legvégén. A lényeg, hogy mi jöhettünk le a pályáról utolsó előttinek a szolnoki katonazenekar trombitása volt mindíg az utolsó
Dandárdiszkót meg minden héten hallgattunk az alakuló téren igaz az recsegő-ropogó hangszóróból. talán az eskütételnél jöttek le szolnokról a katonazenészek. Minden esetre nekem ebből a fajta muzsikjából egy életre elegem lett Legalább is jelen pillanatban most úgy érzem
Ki mérte rád azt a motyót fél millába? nekem petzt a beülőm , a mászógépem , a stopcsigám, a grigrim, az energikám, a lépőszáram, plusz eg yvödör karabiner, tendon statikus és félstatikus kötél, de sehogy se jön ki ötszázra a matek
Figyu má, te teljesen matula bácsi vagy? Nincs semmi ami érdekelne a vizen meg ladikon kivül borral támogatva? Neked tényleg valami lápvidék közepén kéne élned ahová Hany Istók is csak ha eltéved, akkor jár. A zene alapvető dolog az emberi világban, nem kor függő.
melóba kellett valami fülbedugós cucc, szóval rendes fejhallgató kizárt volt
a sokkal drágább(minimum 10x) sony füles meg sem közelítette ezt a gyári samsungot, plusz a samsungnak az egyik szett gumija tök lágy volt így teljesen fülbarát( akinek napi 5-7 órát bent van 50x ki-be pakolva az átérzi a dolgot)
a lidl meg hasonló fülesek is bénák voltak plusz pár hét-hónap alatt szálszakadt is lett
tavaly vettem a gyereknek egy csattogó lepkét szilvásváradon Nem azért,hogy neki jó legyen hanem azért mert én nosztalgiáztam Nem gondoltam volna, hogy ezt még 40 év távlatában gyártják. Tök jó volt eltologatni Lehet arra a 2-3 alkalomra emlékeztetett amíg 7 éves koromig voltunk valahol kirándulni a családdal Utánna szétmentek a szülők én sehol nem voltam már csak nagymamiékkal a kécskei nyaralóba. Lehet ezért viszem a családod minden hétvégén kirándulni mióta jár a gyerek
Ja ez már csak a gyermekkorról jutot eszembe, hogy felhoztad
Két ceruza elemmel elment vagy két kazettányit
Dandárdiszkót meg minden héten hallgattunk az alakuló téren igaz az recsegő-ropogó hangszóróból. talán az eskütételnél jöttek le szolnokról a katonazenészek. Minden esetre nekem ebből a fajta muzsikjából egy életre elegem lett
http://youtu.be/QtEjGgdZhc4
a törökméz már nem olyan mint volt, ezeket kedveltem a régi időkből
a sokkal drágább(minimum 10x) sony füles meg sem közelítette ezt a gyári samsungot, plusz a samsungnak az egyik szett gumija tök lágy volt így teljesen fülbarát( akinek napi 5-7 órát bent van 50x ki-be pakolva az átérzi a dolgot)
a lidl meg hasonló fülesek is bénák voltak plusz pár hét-hónap alatt szálszakadt is lett
Ja ez már csak a gyermekkorról jutot eszembe, hogy felhoztad
https://www.synology.com/hu-hu...
Volt ilyen előfizetésem. Szar. Nem kell. Sajátom jobb.