az mm jukebox nagyon faszán rippelt
sajnos csak 5 számot mert újság mellékletes demo volt, 5 szám után ki kellet törölgetni a regedit bejegyzéseit és újra volt 5 szám
aztán szereztem egy serialt hozzá és végre korlátlan lett
amúgy én sok cd-t waw-ba nyomattam le aztán ki lehetett írni bármikor veszetség mentesen
Az orwo egyébként nagyon jó volt anno. Polimer meg hát a legalja, mikor kijöttek a zöldszalagos chromosok akkor javult valamelyest de az meg ette a fejet
vagy csak nem tudtátok, hogy van másik fele is
Bár volt ilyen eset fordítva. Amikor 86-ban lett egy seltron vhs 600 videómagnó akkor a festő állandóan azt kérte mutassam már meg a másik oldalán milyen film van Nem értette meg, hogy az csak egy oldalas azt hitte szopatom
Az túlzás hogy használom, de fenn van és szoktam frissíteni az offline térképeket szükség esetére.
Elég jól navigál, bár a kezelése kicsit körülményesebb mint a Waze-nak.
Én vélelmezem, volt neki oka. Ma, az internet korában ez már felesleges lenne. Nálam kezdődött a "minőségi" zenék gyűjtése, amikor megnyílt a CD bolt, egy idő után kis baksisért egy napra elhozhattam a kiválasztott lemezt és berippeltem. Nem volt akkor egyszerű, CD-játékos függő volt, DOS-os programmal nyomtam, írtam egy batch-filét, beraktam a játékosba a lemezt, indítottam a filét és x idő múlva ott volt a mp3-ban a vinyón.
Aztán jött az ADSL és értelmét vesztette ez a fajta időtöltés. Azóta meg pláne.
Ezt mondom. Nádkunyhó, ladik, halfogó lom oszt kész. Pár naponta kievezel a partra kenyérért meg gyufáért, plusz szeszért és kész.
Pina nem érdekel, telefonhoz, számitógéphez satu vagy, most kiderült a zene is sötétfolt, gondolom könyv is csak azért hasznos hogy az asztal ne billegjen, de még a vatta cukrot se birod
biztos márkátlan gagyi cuccok ezek azé. Én egyszer jártam ilyen hegymászó boltban valami karabínert kerestem a csónakhoz amivel a palló mellé lehet kötni a kikötőbe hát félelmetes árak voltak Semmiről nem tudtam, hogy mi de mind úgy kezdődött, hogy 60-70 ezer és mindegy milyen alakja ,vagy mekkora volt
sajnos csak 5 számot mert újság mellékletes demo volt, 5 szám után ki kellet törölgetni a regedit bejegyzéseit és újra volt 5 szám
aztán szereztem egy serialt hozzá és végre korlátlan lett
amúgy én sok cd-t waw-ba nyomattam le aztán ki lehetett írni bármikor veszetség mentesen
Bár volt ilyen eset fordítva. Amikor 86-ban lett egy seltron vhs 600 videómagnó akkor a festő állandóan azt kérte mutassam már meg a másik oldalán milyen film van
Elég jól navigál, bár a kezelése kicsit körülményesebb mint a Waze-nak.
Aztán jött az ADSL és értelmét vesztette ez a fajta időtöltés. Azóta meg pláne.
Pina nem érdekel, telefonhoz, számitógéphez satu vagy, most kiderült a zene is sötétfolt, gondolom könyv is csak azért hasznos hogy az asztal ne billegjen, de még a vatta cukrot se birod
nekem volt olyan kedvenc kazetta aminek mind a két felén ugyanaz volt