Engem semmi egyházi dolog nem zavar - amíg a hívei (és a haszonélvezői) fizetik, nem pedig a mindenki adójából épül.
Szigorúan magánügynek tartom a vallást vagy éppen az ateizmust.
Jah,es az utcankban most epul egy (bogyonak ez borzaszto bun ) egyhazi ovoda.
Mar most fogom a fejem hogy merre fogok atjutni a kibaszottsok parkolo auton.
A bót melllett is van egy ovoda,du 15:30 tol halal van,sorban jarnak vagy 200 an kocsival a gyerekert.Agyrem.
Ini helyeben megpalyaznek egy ovoda letesitest celzo tamogatast es belevagnek egy ilyen bizniszbe,dolne a lé.
Csak hat ini az ini.
Igazabol rengeteg a tobbgyerekes csalad a magyarok kozt is.
Vicces de onnan tudom hogy horribile vasarolnak,nalam,gyerekekkel.
Kb annyira idegesitenek mint ini-t.
De a penz miatt jopofat vagok hozza.
A gond, hogy ez megélhetésféle, aki annyira igénytelen mint ők annak ez a pénz is elég amit kapnak a gyerekek után és eltengődnek míg akinek kicsit feljebb van az igényszintje és a gyerekét is hajlandó lenne átlagosan nevelni az meg előre gondolkodva nem akar a bizonytalanra szülni, meg lesz így a népességcsere hamar.
Ha arra várna mindenki hogy saját lakás meg ilyenek akkir úgy nagyjából 50 felett szülnek a többség
Sokkal egyszerűbb közölni a gyereket 20 éves kor körül aztán amire kezdené valami érdekelni is addigra már nagy a gyerek
20 évesen semmi miatt nem aggódtunk nem volt agyalás most jajj mi lesz. Mindig lett valahogy
En pl most megőrulnék egy csecsemőtől 20 éve meg tök jól elvoltam vele
Van a környezetemben 3 Mini emberke is egyik idegesítőbb mint a másik
Nem véletlenül nem akar egyik lányom sem itthon szülni, amelyik megtette az kint van valahol, egyik még agyal rajta, de esélytelen a normális lakhatás albiba meg elég gáz, majd meglátják.
igazándiból nem az én gondom....amúgy se nagyon kedvelem a gyerekeket
csak ez a "családbarát" kormánypropagandától kap az ember agyfaszt amikor ilyennel találkozik
mert ugye ha nem tolnák ezt a családbarát igét ezerrel akkor úgy van vele az ember hogy sok buzi bürokratikus fasz van és direkt kibasznak az emberekkel
azt mér nem helyezkedtetek el a 3 éves csecsemővel Elmennél targoncásnak simán oda tudnád ültetni magad mellé Ha meg nem engednék meg arra hivatkozva, hogy a gyerek fejére nincs védősisak méret miatt, simán pereld be őket mert még is hogy képzelik, hogy nem hozhatod a gyereket oda ahová neked tetszik?
röviden:
vissza kellett menni dolgozni mondjuk májusban, akkor lett a gyerek 3 éves, de májusban sehová sem vették fel pedig nem májusban kezték keresgélni a helyet
előtte szeptemberben meg azért nem vették fel mert nem volt még 3 éves
bölcsödei hely pedig sehol nem volt még a durván drága fizetősben sem
igazándiból az lett volna a "családbarát" megoldás hogy az ovodában (ahol hely lett volna) az első évfolyamot 2x végzi el hiszen az a fél év az nem egy teljes szezon, emiatt nem 3 évig jár oviba hanem 3,5 évig
szerintem nem olyan bonyolult ez.......de mégis mert év közben nem vesznek fel gyermeket egyikben sem csak szeptemberi kezdéssel ami meg is történt múlt hónapban
Mindegy hogy gondoljuk.... sw garancia nem létezik.... support van rá alapból (Apple-nal egy év, androidnal nincs is) vagy vásárolható külön support egyes sw-eknél....
Én a kőbányai Richterben dolgoztam. Itt is vannak olyan részek ahova halandó nem jut be. De egy szimpla labor, iroda, még az egyszerűbb gyártó részek is nincsenek túlzottan elzárva ha egyszer bejutottál a gyár területére.
Keresztbe leszarom.
Sot ugy vagyok hogy tobb stadiont mint lelegeztetot,meg kretat az osztalyokba.
Csak titkolod.Nyugi,szolaszabadsag van.
Szigorúan magánügynek tartom a vallást vagy éppen az ateizmust.
Mar most fogom a fejem hogy merre fogok atjutni a kibaszottsok parkolo auton.
A bót melllett is van egy ovoda,du 15:30 tol halal van,sorban jarnak vagy 200 an kocsival a gyerekert.Agyrem.
Ini helyeben megpalyaznek egy ovoda letesitest celzo tamogatast es belevagnek egy ilyen bizniszbe,dolne a lé.
Csak hat ini az ini.
Vicces de onnan tudom hogy horribile vasarolnak,nalam,gyerekekkel.
Kb annyira idegesitenek mint ini-t.
De a penz miatt jopofat vagok hozza.
Sokkal egyszerűbb közölni a gyereket 20 éves kor körül aztán amire kezdené valami érdekelni is addigra már nagy a gyerek
20 évesen semmi miatt nem aggódtunk nem volt agyalás most jajj mi lesz. Mindig lett valahogy
En pl most megőrulnék egy csecsemőtől 20 éve meg tök jól elvoltam vele
Van a környezetemben 3 Mini emberke is egyik idegesítőbb mint a másik
én tökön is lőném magam ha lenne egy mini puja a házban
Gondold el mi lenne ha nem az lenne
Most neked van 3 éves üszköd vagy valami rokonnak, szomszédnak?
csak ez a "családbarát" kormánypropagandától kap az ember agyfaszt amikor ilyennel találkozik
mert ugye ha nem tolnák ezt a családbarát igét ezerrel akkor úgy van vele az ember hogy sok buzi bürokratikus fasz van és direkt kibasznak az emberekkel
vissza kellett menni dolgozni mondjuk májusban, akkor lett a gyerek 3 éves, de májusban sehová sem vették fel pedig nem májusban kezték keresgélni a helyet
előtte szeptemberben meg azért nem vették fel mert nem volt még 3 éves
bölcsödei hely pedig sehol nem volt még a durván drága fizetősben sem
igazándiból az lett volna a "családbarát" megoldás hogy az ovodában (ahol hely lett volna) az első évfolyamot 2x végzi el hiszen az a fél év az nem egy teljes szezon, emiatt nem 3 évig jár oviba hanem 3,5 évig
szerintem nem olyan bonyolult ez.......de mégis mert év közben nem vesznek fel gyermeket egyikben sem csak szeptemberi kezdéssel ami meg is történt múlt hónapban