Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A BMS nem vagja le a toltest?
Szerintem meg nagyszerű óvóbácsi lenne belőle Biztos rendet tartana. Ha meg valaki bemenne foglalkozás közben, hogy meg lenne lepődve, hogy milyen jólnevelt az összes gyerek, mert játék közpen egy oisz sem hagyja el a szájukat
Cellafeszültség nem ugyanaz, azvólom akku 12voltja pl. 14.4 v-tal tölthető tökéletesen, 13.2 alatt már nem sokat ér a töltés. Töltőáram sem mindegy. Az ólom birja a melegedést töltés közben a lithium nem annyira.Ha valamilyen uton módon felismerné a cellát akkor esetleg mindegy. Deca sokféle 12v nem ugyanazt a kezelést igényli.
Az ólomakkut pl. 14,4V-tal kell tölteni.
Kifejted?
Szerintem nem.
12v az 12v,tokmindegy hogy mi log rajta, a bms nek az akkuvedelem feladata.Szerintem.
Miből deríthető ki, hogy ez ólom-savas vagy lítium akkuhoz való?
Ezért kellett volna haladni a korral, mint más normális ember és nem homokba dugni a fejed mert hülyeség. Szólj valamelyik kölyöknek az utcán
Lófaszt......az enyémeknek is a képébe vágom ha seggfejek miközben dícsérem a szomszédét és ez így volt 6 éves korukban is, az elfogultság nem gyengém.
Gondoltam ennyi penzert kapok egy A4 es meretet.
Azért ilyen nagy mert van rajta csatlakozó sor, meg kijelző.
Baszki, most nezem, a napelem toltesvezerlom 13,5x10cm.Eleg kicsi.

https://www.ebay.com/itm/CMG-1...
Mert gondolom a rendőrök a nyomozás miatt nem adtak ki közleményt, hogy az elkövetők ne érezzék úgy hogy el kell tüntetni a bizonyítékot.
A sajtó meg nem szagolta ki magától...még.
Az ilyeneket elég jól meg szokták találni. Nem kellene bekavarni a nyomozók munkájába, ha nem ők kérték a köz segítségét, akkor sem ha a család érthetően összetört.
Ugyan azt a fejkvótát kapják mint a többi iskola.
Vagy úgy gondolod köcsög hívők dobják össze maguknak? Az ő adójukért nem jár oktatás?
Két apuka ül a homokozó mellett:
-Te, nézd már azt a ronda, vízfejű, szemüveges gyereket, milyen maá.
-Hülye vagy, az az én fiam.
-Meg kell hagyni, jól áll rajta.
Más gyerek mindig hülye, a sajátod meg a legtökéletesebb tündibündi
Nem tudom ,de ilyennel nem viccel az ember gondolom.Én csupán segíteni szeretnék egyenlőre ennyit tudok de ha többet megtudok szólok.
Miért nincs erről sehol semmi hír? Gugli sem tud róla....
Sziasztok! Segítséget kérnék ha tudjátok osszátok .Nagyvázsony külterületén egy földúton három quados elgázolt 2 kerékpáros embert vasárnap a lány a helyszínen meghalt az apja tegnap. Cserbenhagyták őket elmenekültek ha esetleg tud valaki róla valamit kérem tegyen bejelentést.Sajnos a család teljesen összetört és többet nem tudok de ha többet megtudok írok.
Így van! Azt hallottam , hogy ha a hátadhoz vágják a lófszt, akkor is a seggedbe csuszik!
Csak hogy ne savanyudkodjatok,motoros video.

http://youtu.be/xPgsBatjIJk
Szerencses vagyok na.
Mifelénk meg erősödik a forint. Íme:
A vágyad teljesült