Szerintem az egyetlen jó dolog az egész számítástechnikába
Ott tényleg minden egy helyen van
Amilyen betűt beírsz ami azzal a betűvel kezdődött mind kidobja lehetőségként mint egy segítség
Ez még itt viszonylag szűz, nem sok minden van benne de így nem is lesz sok minden ha ezt a funkciót valahogy nem lehet zárolni
Szigorúan csak céges dolgok
pont ezt próbálom de nem tudom, hogy kell
Aztán ha az egyéni keresésbe keresek és leütöm az első betűt amit arra a betűre talál és eddig be lett a keresőbe pötyögve azt kiadja
Az ezzel a baj, hogy ezt a gépet többen is használjuk és szeretném elkerülni azokat a meglepetéseket, hogy mondjuk ma rákeresek a keresőbe, hogy PINA, holnap meg a kolleganő rákeres arra, hogy PALACSINTATÉSZTA de a pé betű leütése után megjeleni a keresési lehetőségek közül a pina szó is. Nem szeretném, hogy kényelmetlenül érezze magát olyan jó munkaerő
Ezt a funkciót a win 7 ben valahogy könnyen le tudtam zárolni( nem emléxem már rég volt
lehet valami inprivat böngészés de nem bizto
s az a lényeg, hogy ott sikerült itt meg már egy órája baszakodok vele bármit csinálok makacsul keres egy betűre is
Egyszerűen nem vették be a gyereket az óvodába, a fizetés nagy része erre ment el, amíg kegyeskedtek.
Azért ismétlem, mert tudom hogy neked nehezedre esik ennyi mindenre emlékezni