Ez a terex Rh400-as is kurvahasznos, de nem veszek, pedig most egesz europaban a legolcsobban kapnam egy ugyfeltol. Felaron. http://youtu.be/2cjJN8YUUj8
Azért teszel a plafonra elektronikus transzformátort, miből gondolod, hogy azon kívül, hogy jó drága pl. kettő év múlva is még meg leszel vele elégedve? Ha meg ennyire "igényes" vagy akkor hajrá, más úgysem nagyon venné meg ezeket a b.szott drága dolgokat!
Az effektiv érték az áram munkavégzőképességét jellemzi, leginkább hőhatás formájában. A váltakozó áramú érték effektiv értéke megfelel az ugyanakkora értékű egyenáramnak. Az a tapasztalatom, hogy ha mondjuk a saját 160 VA-es tápomat 40 W-nyi leddel terheltem meg (8 db LED) akkor nem ment normálisan többnyire, de pl 40 W (2 db izzó) halogénnel simán ment. Az is előfordult amit irtál, hogy hol jó volt hol nem a LEDeket cserélgetve, de ez csak simán gyártói szórás lehet, megfelelő körülmények közt jól működik.
Csak hogy ertsd. Ha nem lett volna cel az etkezo asztal kozpontositott megvilagitasa az elforgatas utan akkor mar regen megvilagitottam volna az egyik szelerol
Felteszel műanyag tiplivel kettő db E27-es foglalatot , abba bele kettő db 10W-os E27-es LED-lámpát fehér fényűt és le van tudva az egész! De Te tudod a Te lófészked hogy mit mekkorát és merre!
Mondjuk az is erdekes, hogy mukodo konfigba rakok be plussz ledet es villog. Ha a villogo led helyere a mukodo konfigbol rakok akkor tokeletes. Letezik hogy philips led eseten 7-bol 4 hibas?
Ja, és mint láthato minden tápon effektiv értéket adnak meg. Az ohmos terhelésen közel stimmel is. De sem.kapacitiv sem induktiv terhelésen nem ugyanaz lesz.
Csak hogy mennyire létezö volt az ac kapcsoloüzemü táp a halogén izzok elterjedésével. A fürdöszoba tükör tápja nálunk amibe szintén led került egy ideje és szintén nem müködik jol csak még nem volt idöm kicserélni kisebb dc re, de most szétkaptam a fedelét. a nappaliban vagy kétéve mér eljátszottam az megoldodott. Közel husz évet szereltem házakat, a lámpák evolucioja a munkánk része volt és a fejlödéssel járo problémák fokozatosan jöttek elö.
Nem feltétlen van benne dioda a nagyfrekos trafo után. Régen sok ilyen volt a halogén lámpákban a vasmagosok után. Kisebb könnyebb lett. A ledek elterjedésével egxre inkább dc lett belöle.
vagy csak időnként simán fejbe kell verni az asszonyt
nálunk a főző részen egy nagyon béna ezer éves neon van, az asszony jó régen basztat hogy le kellene cserélni
hiába mondom neki 1 led fényforrás nem jó mert nem lesz elég fény, még mutattam is neki hogy az alis 30w led milyen szar fényt csinál, de akkor is változtatni akar
ami megfelelő lenne nagyon húzós pénz, így mondtam neki megkeresed az árát, felszereled és örülsz neki, nekem így jó, ha neked nem old meg
azóta kicsit visszafogottabb ez ügyben
http://youtu.be/2cjJN8YUUj8