hát mer én gyártattam egy led panelt 80x 95-set azt a gyártó mondta, hogy lehetőség szerint minél közelebb kerüljön a panelhozu és a dímmer kapcsolóhoz. Nem lehetett megvalósítani mert akkor pont olyan szerul nézett volna ki mint vindomé. Így el lett a trafó rejtve a beépített szekrénybe. Azán ennek az lett a következménye, hogy a 60w helyet kb. 40-et tud. A 60 w-ot csak egy pillanatra tudja amikor a dimmert rátekered csumára azt le is kapcsol. kb. 3/4 állásig működik, ha tovább tekered akkor meg lekapcsol. Mondjuk azé nem érdekes mert közel 1 négyzetméteres panel 40 w-on is ad elég fényt
Ú, baszod, nekem szinte pont ugyanez van!!!!!!!!!!!
Más a kis lámpák burája, de a szalagot én is szabadon hajlíthatom mindenfelé, de én is S-alakban tettem fel.
:-)
Nekem a gyári trafóval és vegyesben!!! megy, van benne led is meg halogén is, azt majd akkor, ha kiég az is.
feszültség elég, áramot tudsz számolni, ha elfogadjuk az izzóra írt teljesítményt. Led-nél ne mérj, az olyan kicsit terhelés, hogy nem biztos, hogy mérvadó terhelés lesz ahhoz, hogy a régi táp üresjárási feszültsége változzon.
Amúgy szerintem jobban jársz, ha vagy spéci ledeket raksz bele, vagy ahogy írták már, veszel egy megfelelő kapcsolóüzemű tápot, 100 w KÖRÜLI IS MEGÁLL 4 ezer körül, caps lock.
Ami én vettem ledeket ugyanilyen okból, azok kb. két hónapja működnek megfelelően, szóval ez is jó megoldásnak tűnik.
szerinted
nem mondom hogy párszáz méter után nem lenne más a fényerő, de otthoni körülmények között megfelelő vezetékkel nem lesz baj
nekem fél padlás ledekkel van kivilágítva mindenféle hosszú vezetékekkel
Én meg a vízöblítésesbe, de leszrom , hogy neki hova és mikor kellett! Vitt volna magával hordozható trónszéket! Másik egymilliárd meg a tengerbe szrik mialatt Ő a fogát csikorgatta!
bármelyik barkácsáruházban lehet kapni ledszalagot távirányítóval gombokért. öntapadós, odaragasztod a konyhaszekrény aljára. Ha nagyon igényes akarsz lenni mint én akkor beleteszed egy hozzávaló sínbe. Pont tegnap csináltam egy ilyet
Amugy meg fasze bantjatok Grétat?
Kepes volt vitorlassal menni amerikaba.......... 15 napig vodorbe szart......... es ezt ki kell emelni minimum 3x. http://youtu.be/IVoTTL62coc
Már leírtam Neked, hogy ha 4 db LED-et bír el, akkor ha Te még egyet ráterhelsz akkor villogni fog. Tized Amperes túlterhelést is érez a korlátozó, és azért villogtatja, hogy az eredő fogyasztás se melegítse túl a tápegységet. Biztos van mikro-hullámú sütőd, , mivel a magnetron -t ami a mikrohullámot állítja elő , nem lehet szabályozni, mert csak egy feszültségszinten hajlandó működni ezért szakaszos üzemben működteti a vezérlés, és az eredő teljesítmény lesz annyi amennyit akarsz, 100, vagy 800 Watt! !
Más a kis lámpák burája, de a szalagot én is szabadon hajlíthatom mindenfelé, de én is S-alakban tettem fel.
:-)
Nekem a gyári trafóval és vegyesben!!! megy, van benne led is meg halogén is, azt majd akkor, ha kiég az is.
a zúgó nem vészes rajtam kívül senkit sem zavart, a rosszat kicserélték
Amúgy szerintem jobban jársz, ha vagy spéci ledeket raksz bele, vagy ahogy írták már, veszel egy megfelelő kapcsolóüzemű tápot, 100 w KÖRÜLI IS MEGÁLL 4 ezer körül, caps lock.
Ami én vettem ledeket ugyanilyen okból, azok kb. két hónapja működnek megfelelően, szóval ez is jó megoldásnak tűnik.
nem mondom hogy párszáz méter után nem lenne más a fényerő, de otthoni körülmények között megfelelő vezetékkel nem lesz baj
nekem fél padlás ledekkel van kivilágítva mindenféle hosszú vezetékekkel
Es zarszokent Kellemes unnepeket mindenkinek!
Kepes volt vitorlassal menni amerikaba.......... 15 napig vodorbe szart......... es ezt ki kell emelni minimum 3x.
http://youtu.be/IVoTTL62coc