Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az MS hogyan hagyhatja, hogy egy nagy webáruház - évek óta - ilyesmit forgalmazzon? Amúgy semilyen igazolást nem kapsz egy 3 soros pdf-en kívül.
Amúgy az MS oldalán ilyen termék nincs is, csak az előfizetéses xarok...

Nekem az asztali dolgozós gépen egy 10 éve, a helyi számtech boltban vásárolt Office 2007 Home and Student van, de valami kellett a notira is, ezért vettem.
Torrent oldalról....
Illegálisan történetről is tölthető, ezért nem kell fizetni
A legalitás a fenét se érdekli, most se az van a gépen. De ha egy gépre egy teljesértékü nem licencért nyavajgo és ujrarakhato verzio akkor érdekelne engem.is.
Gyakorlatilag nem..... hasznalt licensznek hívják, csak meghatározott cégek árulhatnák és sosem fog az ms fiokodhoz kapcsolódni, mert az eredeti licensz tulajdonos fiokjahoz van kapcsolva és ez nem módosítható. Aki hivatalosan arulhat hasznalt Ms licenszt, köteles számlát adni és egy licensz igazolást, hogy hivatalosan vette meg és tartalmaznia kell a licensz életútját, az eredeti tulajdonos licensz jogról való lemondását stb. Ha ez nincs meg, akkor ez pont olyan, mintha egy torrent oldalról töltötte volna le egy corporate licensz kulcsot, vagyis a semmiért fizettel, mert akkor sem legális. Ráadásul az is kérdés, milyen státuszú a licensz, oem, esd stb.....
Annyira azért nem unatkozom: a fotós weboldalam rendes évi karbantartását csinálom, az jó pár napi meló.
Próbáld már ki, ugyis csak unatkozol otthon
Nem tudom, nem merném kipróbálbi. Elvileg az MS-fiókodhoz kötődik.
Mi.az az egyszer használható liszensz? Egy gép, vagy ha ujratelepitem ugyanarra se fog elindulni már?
Nem tudom, de én karácsony előtt vettem egyet a notira, és működik. Szerintem valami féllegális dolog, csak egy kódot kapsz meg egy letöltési linket és slussz. Számlát sem, csak egy "sajtpapírt" egy külföldi cégtől.
Ez miért ennyi?
Miért tennél ilyet? Van olcsó MS Office, ami nem előfizetős: https://www.emag.hu/microsoft-...
A bérköltség? Hogyan?
Téged gyerekkorodban az áfával ijesztgettek nem? Ha nem leszel jó áfává változol és nem számollak el a bevallásban!! Anyád könyvelő ugye (bár akkor inkább taníthatott volna)?
Én pillanatnyilag az MS office-t próbálom leváltani.
A Libre Office rohadt jó, és még használhatóbb is, de hiába csináltam meg benne a doksit, átküldöm és a főnököm asztalán már szarul jelenik meg az MS alatt.
Mondjuk ez is szándékos szerintem, de nem basztak ki velem. PDF-ben küldtem át, azt azzal nincs gond
Hát ebbe én de mennék....
írtam, hogy áttételesen de ez hosszú nem mennék bele
nem arra értettem, hanem megbántod a cizellált lelkivilágát. Tudod milyen együgyű Őrá mondják, hogy boldogok a lelki szegények
pont most írtam, hogy van ilyenem még a gépen.
nekem még flopy lemez olvasóm is van nagy is kicsi is
Általában eltér. Nálunk is másképen keres egy boltvezető mint egy pénztáros. Nagyobb cégeknél meg 100 féle fizetés van. aztán számít, hogy ki mióta rugja ott a port. Kezdőként még ugyanabban a munkakörben is lényegesn kevesebb a fizetés mint annak aki már 10 éve ott rontja a levegőt.
Már ha sikerül...
na tessék mondom, hogy a robotizáció jelenti a munkaalapú társadalom végét. Most már te is kapizsgálod.
Milyen ÁFA befizetést? Bruttó bér számolásnál nincs ÁFA. Itt annyi a mondás, hogy amit ad zsebbe, az is legyen hozzacsapva a bruttó bérhez....