Folyamatosan rosszul számolsz ha ötven.ft-ért vett dolgot 500-ért adja, nem 450 ami nála marad. Ís nem feltétlenül geciség megtalálni azt a szegmenst amiben van pénz. A világ sose a jótékonykodásról szólt, különben semmiért ki a feneberőlködne, vagy azért hogy a másiknak jobb legyen.
Ez egy halom bullshit amivel magyarazod a mit miért nem tennel meg. Egyszerubb es rovidebb lenne ha azt mondanad allati lusta vagy ezert nem vallalkozol.
ismét a szélsőségek, nem tudtok másképp gondolkodni?
sosem írtam hogy a vállalkozó adja oda az összes bevételét a dolgozónak
én nem lennék jó vállalkozó nem vagyok geci nem tudok másokat átverni, ha én veszek 50 forinttért valamit nem volna bőr a képemen 500 forinttért eladni, emiatt gyors éhen halnék
szóval akkor inkább válalkozósdi nélkül halnék éhen
Most őszintén, ha ennyire jó nekik miért nem tartozol közéjük? tudom, az igazságérzeted nem engedi, hogy nagyot kaszálj a kicsiért meg minek? Ha meg belegondolsz, miért kockáztat bárki is mindent mint vállalkozó? Azért, hogy az alkalmazottai éljenek jól ő meg nyomorogjon és bután maga elé bólogatva mondogassa, hogy jaj milyen jó ember is vagyok miközben a beo.-k a karib térségben hajókáznak? Ha már kockáztatok akkor legyen is miért.
nem értitek mire akarok kilyukadni.....
nem minden vállalkozó kőgeci meg igazságtalan meg mittudomén
pl ismerek olyan céget a nagyon karitatív vezér bejelentette hogy nem lesz béremelés mert fejleszti a céget, és emiatt gépeket kell vennie
de az afrikai vadász túra nem maradt el, szegényke sokat szív...... hiszen teli van afrika meleggel meg egyéb kellemetlen dolgokkal
Ini azt választotta hogy elszotyizik otthon es alapszinten éldegél . Nincs ezzel gond,ha ennyi az igényed. Ha meg több ,akkor ahhoz tenni is kell.
Sokan irigykedve néznek egy 40 millás kocsi után. De azt nem látják hogy 10 ember (család) fizetése múlik rajta ,hogy tud e munkát biztosítani.
Azt sem látják mennyit szív a költségekkel ,hogy jutott el eddig ,mennyi hitele van...vagy hogy minden felelőség az övé. Egy bicikliről pofázni kurva könnyű!
Vagy szidni a másikat egy sör mellett...
Fel kell állni és ki kell próbálni. Ha meg lusta vagy buta vagy hozzá ,akkor kussolj...és lapátold a szart! Mert azt neked kell megcsinálni ,nem annak aki tanult és képezte magát ,vagy volt mersze és esze vállalkozni . Ennyi...
Nem mondom, h fullalkesz, de tehetetlen birka a legtöbbje. Van egy munkatársam, 14éve dolgozunk együtt és bármikor hívtam hogy menjünk meló után v hétvégén jó pénzes fusit csinálni a céges gépekkel: Ó , neki nincs kedve, el van fáradva, meg amúgy is cigit kell tölteni másnapra, meg neki jól van az amit itt keres.
Tipikus Magyar hozzáállás...megint mással foglalkozunk ,nem a saját dolgukkal .
Ha ennyi energiát fektetne sok ember saját magába ,mint amennyit másokkal foglalkozik ,mindenki jól járna...főleg ő.
azért nem mindenki ilyen.....nem minden melós alkesz alja ember
abban igazad van hogy lehet tanulni, és nem kell alja melót végezni és lesz több lé
csak akkor ki végzi a szar munkát? mindenki mérnök meg doktor lesz ki lapátolja majd a szart?
sosem mondtam azt hogy mindenki kapjon milliós fizetést, csak amikor a fővállalkozó leszed 6 ezres órabért minden biztonsági őr után és kifizet 800 forintot full feketén akkor azért az vérlázító
Az, akiről te regélsz, h 30éves biciklivel jár, az azért tart ott, mert annyi az igényre. Meg annyi , hogy legyen napi 30-40 szál töltött cigi és vagy 10 üveg borsodi sör, meg hogy hazamegy féloffon és dögöljön a tv előtt, amibe igénytelen sorozat megy.
Folyamatosan rosszul számolsz
sosem írtam hogy a vállalkozó adja oda az összes bevételét a dolgozónak
én nem lennék jó vállalkozó nem vagyok geci nem tudok másokat átverni, ha én veszek 50 forinttért valamit nem volna bőr a képemen 500 forinttért eladni, emiatt gyors éhen halnék
szóval akkor inkább válalkozósdi nélkül halnék éhen
nem minden vállalkozó kőgeci meg igazságtalan meg mittudomén
pl ismerek olyan céget a nagyon karitatív vezér bejelentette hogy nem lesz béremelés mert fejleszti a céget, és emiatt gépeket kell vennie
de az afrikai vadász túra nem maradt el, szegényke sokat szív...... hiszen teli van afrika meleggel meg egyéb kellemetlen dolgokkal
Sokan irigykedve néznek egy 40 millás kocsi után. De azt nem látják hogy 10 ember (család) fizetése múlik rajta ,hogy tud e munkát biztosítani.
Azt sem látják mennyit szív a költségekkel ,hogy jutott el eddig ,mennyi hitele van...vagy hogy minden felelőség az övé. Egy bicikliről pofázni kurva könnyű!
Vagy szidni a másikat egy sör mellett...
Fel kell állni és ki kell próbálni. Ha meg lusta vagy buta vagy hozzá ,akkor kussolj...és lapátold a szart! Mert azt neked kell megcsinálni ,nem annak aki tanult és képezte magát ,vagy volt mersze és esze vállalkozni . Ennyi...
Ha ennyi energiát fektetne sok ember saját magába ,mint amennyit másokkal foglalkozik ,mindenki jól járna...főleg ő.
abban igazad van hogy lehet tanulni, és nem kell alja melót végezni és lesz több lé
csak akkor ki végzi a szar munkát? mindenki mérnök meg doktor lesz ki lapátolja majd a szart?
sosem mondtam azt hogy mindenki kapjon milliós fizetést, csak amikor a fővállalkozó leszed 6 ezres órabért minden biztonsági őr után és kifizet 800 forintot full feketén akkor azért az vérlázító