Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kíváncsi lennék hogy ki szerepel a számlán eladóként. Biztos valami hivatalos MS-disztribútor....
Hardveraprón is árulnak ms liszensz kulcsokat. Számlával
Nem is drágán
Én speciel nem torrentezek, majdnem ugyvagyok ezzel mint pipi a világórával a telefonján. Tehát onnan sem.egyszerübb megszereznem, inkább fizetek apropénzt.
Tudom-tudom, mint a sok bank károsult, akik 50x írták alá az ÁSZF-t olvasás nélkül
Megoldás van, csak elég kötöttek a feltételek, mint írtam is.... ez az emagos pont nem az
Persze, csak nekem ne mondja senki hogy elfogadtam, mert nem fogadhatom el amit nem értek. Simán megtévesztettek szóval az MS a hibás
Van megoldás erre is. Bár az MS nem reklámozza, de mint mondtam elbukta ezt a pert.
Ezek ilyen mennyiségi licenszesek, amit elvileg nem adhatna tovább.
És meg 5000 Ft-al sem húznak le.... szla nélkül....
Torrent jóval egyszerűbb mint az MS oldala, és ott van megoldás is az "elveszett" kulcs pótlásra
Az mindegy.....
MS-nél pont magyarul van, ezt buktad, de ne aggódj majd viszünk bablevest meg reszelős kenyeret
Más a refurb és más a hasznalt licensz.... a refurb oem ráadásul csak akkor használható, ha hasznalt géppel együtt veszi vki az arra feljogosított cégtől....
A használtra meg az vonatkozik, amit írtam....
Ráadásul, miután az oem felhasználási feltételei elég specifikusak és géphez kötöttek, oem hasznaltban nem is értékesíthető tovább m, csak géppel együtt. Ezek a használtak elektronikus licenszek, de ennek is reg kötött az értékesítése.....
Van aki valaha elolvasta azt? Eleve szándékosan fogalmaznak úgy hogy érthetetlen legyen. Én egyszer megpróbáltam de csak annyit értettem hogy blablablabla....
Szerintem az EMAG havonta ezerszámra ad el ilyen filléres liszenszet, egyáltalán hol keletkezik ennyi "megunt" példány?
Egy 2019-es Office hogyan lehet "újrahasznosított"? Ki a fene dob el egy pár hónapos, 180 ezer forintos szoftvert?
OEM licensz. Géphez vagy felhasználóhoz kötik, de az MS elbukta a pert, és kénytelen megtűrni az ilyen újrahasznosított OEM licenszeket.
Az MS oldaláról legálisan is le tudod tölteni - csak ugye kellene egy Product Key is a telepítéséhez....
Ángliushul volt, aztat meg nem értem. Viszont a Yes-re kellett klikkelni, mert különben nem települt....
Mert utálom az MS Office-t
A régiek jók voltak, de egy ideje egyre szarabb, nehézkes a kezelése, és egyre több helyet foglal, meg egyre több szarral szórja meg a gépemet szükségtelenül.
A Libre Office meg olyan mint az MS Office a fénykorában.
Ez az emagos ilyen fél legális szar. Torrentről is le tudom szedni ennyi erővel.
Engem.konkrétan a felhasználhatosága érdekel, hogy aztán pénzt kérnek érte, ilyen mértékben nem számottevö. 180-at az életben nem.adnék érte.
Ha egy lopott autót veszel forgalmi nélkül, akkor sem lesz a tied.... honnan kellene tudnod, hogy forgalmi is kell és a nevedre kell iratnod? Ez pont ugyanolyan, az hogy kevésbé ismert, attól még a licensz felhasználási feltételeket elfogadtad telepítésnél ugye?
Nekem magánember vásárlóként kell erről bármit is tudnom? Ismert, nagy webshop kínálatából vásároltam és kész.
Egy Ms office professional 2019 olyan 180e Ft legálisan.... ugye senki nem gondolja, hogy 5e-ért lehet venni? ha atbaszasnak tűnik, az is
Speciel téged ezzel atbasztak
Az MS nem hatóság, nem fog minden weboldalt vizsgálni, nem is feladata.... az Audi sem figyeli, ki értékesít lopott autót a világ összes “jofogas”-án ártól mert pénzt adsz egy lopott autóért, meg nem lesz a tied....
Az emag meg egy román gyűjtő webaruhaz, nem vállal felelősséget az ott értékesített termékekért, azért annak a partnernek kell felelősséget vállalni, aki feltölti a shopra.....