Meg, de csak ha betart néhány alap szabályt, amit meg kb senki sem szeret betartani.... na és persze jó pár téli ruha és egyéb kiegészítő, de meg lehet....
megkerestem az ms hirdetést
ezt írja:
A licencek legtöbbje "refurbished" jellegűek (kivéve ahol külön jelzem, hogy nem az), azaz korábban értékesítve voltak IT disztribútor cégek által. A kulcsok hivatalosak, jogtiszták, számlára vásárolom őket és számlával is adom át őket.
Az összes kulcs RETAIL (kivéve ahol külön mást jelzek), azaz átvihető egy másik gépre.
Minden megvásárolt szoftverhez e-mailben csatolásra kerül a telepítési instrukció, illetve MSDN ISO letöltési link található.
üzenetben rákérdeztem hogy állunk pl egy nav ellenőrzéskor:
Igen, NAV ellenőrzésen átmegy, MS szerveren is átmegy. Számlára veszek mindent, számlával adok el mindent. Nincsen kivétel.
Ha szükséges Proforma számla, akkor elküldöm. Amennyiben ez nem szükséges, akkor az alábbi Raiffeisenes bankszámlára kérném szépen a befizetést.
szinte
egy 15 év körüli agv van, a szellőzők sok-sok éve letörtek szigszalag fedi télen
igazság az ha nem szellőzik párás lesz télen minden párás lesz még az is ami nem
Meg, de 200 km es az annyat is elatkozta.
A bejaratast telen csinaltam hetvegeken. Amikor 10 fokot jelzett az idojarasjelentes mentem egy szentendre-dorog-M0 kort.
Az egy dolog hogy pitlak 70-100 as sebessegnel kihultem fel ora alatt, de esztergomnal a 10 bol 5 fok lett, es szel az nem volt boldog menet. A keze szet fog fagyni. Autopalyan 7-800 km alatt kb 800 x fogja megbanni.
Az a baj, hogy ha a ruháról menetközben kiderül, hogy nem jó akkor bukta van. Ez nem szellözos goretex amiről nyáron derül ki, hogy mégis meleg van benne...
A téli ruhámban mínusz 15 volt a leghidegebb amiben motoroztam, van fűtött betét amit a mellkasomhoz tettem, elég jól átfűt a kesztyűm meg ha nem ázik át a hótól kb 100km-en át nem hűl ki annyira, hogy már fájjon utána meg a kúton újra átmelegszik. Megoldható a dolog, de gondolom ruhát nem venne a géphez rögtön mert egy jó ruha tényleg több mintha haza szállíttatná valakivel.
én lajosmizsről hoztam haza egy kawámat (kb.30 km) Szerintem soha többet. Minden kibírta volna csak a kéz és a lábfejemnek nem volt vállalható. A kuplungra már rá se bírtam markolni a végén váltáskor meg néztem, hogy mozog e a lábam mert érezni nem éreztem Szerintem az első 50-km-er után feladja ott ráadásul nem csak mű telek vannak mint itthon mostanság
Szimóval motoroztam sokat télen hisz az volt a közlekedési eszközöm. De csak a buszmegállóig meg vissza(bejárós voltam a suliba) az sem volt felüdülés persze jobb volt mint tekerni
Én is ezt magyarázom neki. Hiába kalkulál 60-70-es tempóval (nem pályán jönne) és naponta kb 400 km ami csak 6 óra. Mondtam neki öltözzön fel és üljön ki a szabadba, majd 6 óra múlva keljen fel.
enyém se motoros cucc volt hanem munkavédelmi cucc hidegben végzett munkához
melegítő volt alatta, igazándiból nem is ott fáztam hanem mindenhol máshol. pl bukó kámzsával is kibaszott hideg, kifagy az ember szeme
Biztosan nem indulnék el. De ő lehet szereti szopatni magát. Húzhat akármilyen ruhát, nem mozog, az ujjai, lába fázni fog és szép lassan át is hűl teljesen. Az arca is huzatban lesz lehet bármilyen jó bukója. Na és arról nem is beszélve hogy nem a legfaszább a tapadás ilyen hidegben pláne ha nyirkos valahol az út.
Pár 10euróért lehet bérelni futót kint is, rárakni aztán a fasza melegben ücsörögve hazavezetni 10-11óra alatt.
Elkápzelhetö, hogy egy életre megutálja a motorozást.
ezt írja:
A licencek legtöbbje "refurbished" jellegűek (kivéve ahol külön jelzem, hogy nem az), azaz korábban értékesítve voltak IT disztribútor cégek által. A kulcsok hivatalosak, jogtiszták, számlára vásárolom őket és számlával is adom át őket.
Az összes kulcs RETAIL (kivéve ahol külön mást jelzek), azaz átvihető egy másik gépre.
Minden megvásárolt szoftverhez e-mailben csatolásra kerül a telepítési instrukció, illetve MSDN ISO letöltési link található.
üzenetben rákérdeztem hogy állunk pl egy nav ellenőrzéskor:
Igen, NAV ellenőrzésen átmegy, MS szerveren is átmegy. Számlára veszek mindent, számlával adok el mindent. Nincsen kivétel.
Ha szükséges Proforma számla, akkor elküldöm. Amennyiben ez nem szükséges, akkor az alábbi Raiffeisenes bankszámlára kérném szépen a befizetést.
egy 15 év körüli agv van, a szellőzők sok-sok éve letörtek szigszalag fedi télen
igazság az ha nem szellőzik párás lesz télen minden párás lesz még az is ami nem
A bejaratast telen csinaltam hetvegeken. Amikor 10 fokot jelzett az idojarasjelentes mentem egy szentendre-dorog-M0 kort.
Az egy dolog hogy pitlak 70-100 as sebessegnel kihultem fel ora alatt, de esztergomnal a 10 bol 5 fok lett, es szel az nem volt boldog menet. A keze szet fog fagyni. Autopalyan 7-800 km alatt kb 800 x fogja megbanni.
Ha tanácsot adsz pontosan tedd
Szimóval motoroztam sokat télen hisz az volt a közlekedési eszközöm. De csak a buszmegállóig meg vissza(bejárós voltam a suliba) az sem volt felüdülés persze jobb volt mint tekerni
melegítő volt alatta, igazándiból nem is ott fáztam hanem mindenhol máshol. pl bukó kámzsával is kibaszott hideg, kifagy az ember szeme
Pár 10euróért lehet bérelni futót kint is, rárakni aztán a fasza melegben ücsörögve hazavezetni 10-11óra alatt.