Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert sokat csaltál az áfával?
vannak dolgok amit nem jó félvárról venni. Mondjuk az előző évet néhány száz ezer ft bírsággal megúsztam
volt ilyen is Amikor 25%-ról visszavették 20 %-ra, majd 20 %-ról vissza 25% majd 25-ről 27-re. Ez a folyamat viszonylag rövid idő alatt zajlott Emléxem az akkor pénztárgépeink még mechanikus csak szervizes által átállítható volt. Na ebben az időszakban váltott a pénztárgépesem öreg rönó kankóról zsír ml mercire
Kezdjük ott hogy kormány sem kell.
Nem kéne semmit fizetni,de kapni se kapnál semmit.Se tűzoltó,se rendőr,se parkőr.
Ha kell valami vagy fizetsz vagy elveszed,hej de jó világ lenne.
Valamennyire érteni vélem mire céloz, de az már tényleg komoly üldözési mániás gond.
senkinek nem mindegy Gátat szab a fogyasztásnak. A boltokban kirakot termékek értékének szűk 30%-ban a kormány a tulajdonosa, nem tudom jól van ez e így
Piszologust tudnám ajánlani. Asszem.az is elszámolhato
Az nekem is viszonylag fejlett ezért is hagytam abba.
Akkor azt sürgösen cserélje le
mindent ahol bármilyen üzleti szféra van. A borbélynál a rádió is. Articius eg pluszban sarcolja a jogvédelmi díjakat is.
A 20% áfa elfogadhato lenne, a mostani irreális. A lakosság nem nagyon nyeli le. Nekem meg elvileg mindegy, ideadja tovább fizetem.
Azé' remélem alkalmazol hozzáértő könyvelőt vagy éppen ő volt aki ezzel az okossággal rádijesztett?
12 m-os határ ha egyedül dolgozol a vállalkozásodba is kicsi De én konkrét az össz adónemre gondoltam. Pl a fogyásztást büntető gínesz rekord 27 % áfát is levinném meg a 40 %-os jövedéki adót is. minden egységes lenne ezer féle adónem nélkül Aztán ez növelné a fogyasztást arányosan növelné az adóbevételeket is, Jó eséllyel akkor is nagyobb lenne ha kisebb tételekből kerülne a nagy közösbe a nagyobb fogyasztás miatt.
Ja, nem a kormánynak kell fizetni, médiahatoságnak. De azok is kibaszottul büntetnek ha betedzik a lábukat.
Ne tegye be.Vagy elszámolja költségként.Ja és tudom az ebadó egy létező sarc az éttermeknél.
Ebben igazad van, de ez se fog változni, csak rosszabb lesz.
Amint beteszed a boltodba a tévét vagy rádioz nezán youtubot ugy hogy a vásárlok lássák hallják. Ez régen is létezett, többnyire szorakozohelyeket kocsmát üzleteket érint.
ja most megy épp megint egy alkalmazott szülési szabadságra nyilván a 10 akárhanyadik év után ez nem az első eset a praxisomba. Ilyenkor szülésig még fizeti a cég a táppénzharmadot ez is remek ugye Meg az évről évre folyamatosan növekedő járulékemelkedés ami életbe lép január 1-től de a szochó csökkentés ami egyébként sem túl nagy segítség a másikhoz mérten az minden év július 1-től realizálódik
Van ilyen KATA a neve. Csak kicsi a limit ha anyagot is kell biztositani. mondjuk egy ötvenmillás határ már jo lenne a 12 helyett.
Azon csodálkozom hogy nem írta be a gyerekeinek a ruha árát és a kurvákra költött pénzt..
hol a halálba adó és kormány sarc az internet díj meg a TV előfizetés?
Egy telefont sem tud kezelni, de tudja milyen feltételei vannak a lehallgatásnak óriási
tudod nem lenne ez ha megtermelt 10 ft-ra nem kéne kifizetni 9,5 ft-ot ha annyit mondanának, hogy eltörlünk mindent a picsába egységesen 15 % nincs ezer fajta a d ó . Viszont aki ennek ellenére sunnyog az megy a levesbe keményen. Szerintem nagyobb lenne az állami bevétel meg jobban élnének az emberek a munkáltató is több pénzt tudna adni a munkavállalóinak a munkáltató is stabilabb körülmények között tervezhetné meg a jövőjét és nem lenne állandó bizonytalanságban, hogy most mi lesz holnap.
Ezt vagy 5-6 éve a silvermajorba löttem egy ebédelés közben a témáról nekem ez jut eszembe a szomorú az, hogy ehhez én még tudnék a valóságból hozzátenni
Biztos vagyok benne
Ahol áru mozgás van vagy közületi melo ott már elégszük a keresztmetszet. Ahol csak emberenergia az is föleg magánszektorban ott divik. Van több ismerösöm aki mai napig ujságokban hitdeti magát de sose volt vállalkozása.
Na pipi meg a forumtol fosik hogy mit ir le
Azt mondja ha bukik is kevesebbett fizet mintha találnak egy csomo problémát, pl bejelntés. És drágább mint a hivatalosan dolgozok