Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A dokinal is a ket "felujitott" volt a gond.
Nekem.a vivarón voltak ilyenek, rutinból tartottam otthon egy felujított injektort.
volt ilyen bajom a bosch-os maszternél. mondjuk 60 rugó + két érdi út volt a 4 porlasztó felújítása. Szerintem ez manapság nem nagy pénz ilyenért.
Van vagy 3 valahol.
Szerintem már csak neked nyomtatják, nehogy,azt is,kockáspapirra kimásold a képernyőről
azért talán annyira nem vagyok gáz Egy pizzát csak meg tudok rendelni a pc-n
Mondjuk még mindig van olyan aki a don pepés étlapot papír alapon lapozgatja
Még szerintem van itthon valami régi gombos.
Meg kene dobalni nokia telefonokkal.
Ez megint az.
A visszatérő az résokaj, de annak is,minél kevesebbnek kell lenni különben baszik felépülni a,nyomás.
Amőba es kvantumfizika.
Ami behugyál a,hengerbe az nem résolaj. A résolaj visszajut a tankba. A p. Csucs meg csak már hiacedba van. Ami a,hengerbe bejut az többnyire elég, csak nem mindegy,mikor és mennyi
Ennek nincs meg a vége
Pedig ott van az igazság
Nem hagytuk el csak alkalnazzuk a kor vivmányait. Leget ellene tiltakozni, de azok ugy járnak.mint te, értetlenkednek és egy pizzarendelés megakasztja.
buhugyál a p. csúcs akkor mi?
akkor a common rail-nél nincs résolaj

Valami azért csak hűti azokat a fránya dugványozókat Vagy neked a földre folyik a visszatérő gázolaj
az a baj, hogy már olyan könnyű, hogy elhagytuk a valóságot. Aki meg ott próbál még élni az meg a lesajnált hülye.
Erre mondom azt, hogy áteset ez a világ a ló túlsó oldalára. Néhány száz év(ha még lesz ez a bolygó) már láb nélkül születünk, mert semmi szükség nem lesz rá
Egyszer ma linkeltem de meg kell nezni. Semmi nem hallattszott.Resolaj meg 30 eve volt nem a CR dizelnel.

http://youtu.be/aElC1Mu04aM
350 es vagy 450 est?
aki qrva sokat dolgozott ilyenekkel valóban egy csomó mindent meg tud róla mondani és kiszűrni dolgokat ránézéssel, hallgatózással. Ez a gyakorlat.
Ezek többnyire könnyitik a folyamatokat. Aki notóriusan lemarad az egyre inkább csak.botladozik a későbbiekben.
Vegyel egy új raptort meg egy 1500-as futót és letudva...
akkor mivel kerülöd ki Bár a kérdésem is hülyeség volt tudjuk, hogy kikerülni nem lehet legfeljebb elódázni ideig-óráig. Gyakorlatilag rászervezik az egész civilizált életet. Lassan már sem fizetni, sem egy villamos jegyet nem lehet megváltani nélküle. A fogásni napló is megy a levesbe hamarosan, aztán onlájn kell beírni a kifogott zsákmányt. Hamarosan bejön, na én akkor kapok mattot
Az.nem résolaj.
Sehogy. Egy nepper ismerős (igaz sötétbőrű) tizenéve jár ki lomizni meg autókat is hozogat. Az csomó mindent már fülre megmond néhány tipusról hogy hol akarják átvágni, de többnyire csak azt a néhány tipust hozza (ducato, master boxer)