Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezért mondják ezt fél legálisnak.
SZámlát is adhat, nagyon mit csinálni sem tudnak veled, mert nem tudnak bizonyítani semmit, hogy nem feleltél meg az ASZF-nek, és főleg nem győzik a kínai mennyiségi licenszes bulik tiltogatását, de pl. könnyen előfordulhat hogy egyszer csak nem működik ez a kulcs.
Akkor fogod magad felhívod az MS-t, hogy szar van a palacsintába, ők meg kérik hogy hol van az igazolásod, majd jól körberöhögnek amikor bemutatod ezt a számlát, mert sem alkalmazott nem vagy, sem cégtulajdonos, sem legális csatornán nem értékesítették neked.

Szóval arra jó, ha nem tudod torrentről letölteni magadnak a törést.
akkor ezt megbeszéltük ezzel pont így vagyok én is
Az engem nem érint.
még a telefonbeszélgetésekre is vonatkozik ha üldöznek ha nem így működik a világ kb. mindenhol mióta a technika lehetőséget adott rá
De télleg hagyjuk, nem mondtál.semmi okosat amennyit tudnom kell annyit tudok a többire ott a könyvelö.
Látom kibaszott sok, kb mint a többihez
Ez csak a butorbiznisz. Szolgáltatásban van a probléma inkább.
hát nekem pont van akinek nincs az szerintem te vagy de hagyjuk
Afa nélküli akart lenni
Pedig de,nyíregyháza volt az én viszonylatomban az aranyháromszög.
Most egy van. Én nem veszek tőle mert kurvasok a kártyás.Ott nem lehet sunnyogni.
De nem értem hogy.
az áfa kifizetni valoja mé lenne több?o.nan indulz hogy oké, deakkor a dolgozo legálisan bruttositva kapja. Ergo kevesebb lesz a kezében mert megy a többi a közösbe.
Nem tudom hogy csinálja de csak utalással megy a buli és ad számlát
Ha hamis lenne akkor ezeken simán megbukna
Aztán lehet valami csövi nevén fut a dolog, mert azért ilyen is előfordul
Ja, ja tényleg
Sehogy
Akkor valamit rosszul értelmeztél hát zsbe adott jövedelmet f ketén termeled ezek a nem látható dolgok. de onnan indult a téma, hogy ha bemegy egy munkavállaló a vállalkozóhoz aki mond egy munkabért de mnm bérre bejelentve a munkavállaló meg azt mondja, hogy ő legyen annyival b e jelentve amennyi a bére erre a munkáltató azt mondja oké de akkor így kézhez csak ennyi mert a többit viszi a hivatal, erre mondtátok, hogy ilyen alapon a munkáltatónak mindegy, mert így is úgy is ugyanannyi a kiadása erre írtam, hogy nem teljesen, mert több lesz a cégnek az á f a nélküli kifizetnivalója
Nemmá
Egyébként valoban csökkent de ez is nehezitések miatt. Ellenörizni már szerencsére nagyon régen ellenöriztek.
Nagyon ritka.
A 2008 előttihez képest meg olyan mint a fehér bálna.
Azért van elvárt ado is mert tiszzában vannak vele hogy nagyon pörög a fekete gazdaság még mindig.
Egyébként ha fingod lenne rola ennyi zöldséget nem hordanál össze az áfárol.
Üldözési mániád is van.
Ez egyébként pont miattatok van, állandoan sumákoltok.aztán zokon esik. Ha csak kivsizsumákoltatok volna nem lenne ez a szigoruság
Mégiscsak igaza van ininek
Baszhatjátok ezt,elvárt adó van.Szóval értelmetlen tologatni a kupac trágyát.El kell hordan oszt jóvan.
a nagyszem k ul cssz avakra szűr minden fórumban a polgár még arctalanul is fellelhető nem ide való a téma még akkor sem a fingotok sincs róla
ez a 2020-as bérkalkulátor. Járj utánna, hogy a mikro vállalkozásoknál a kifizetések, hogy alakulnak pa pi rosan azt talán megérted.
Aztán a nagygóré belehúzott a kiszorítosdiba. Júliustól cégek között 500 e ftnál nem lehet nagyobb a kézpénzes mozgás, a 100e fölötti á f a tartalmú számlák kötelező beküldésének felső határa megszűnik 1 ft-os szla forgalom is megy a nagy szemnek elektronikusan majd ezt kötelezően bevezetik a kötelező kártyaolvasó modem használatát mindenhol. A k p kiszorítosdi megkezdődött. kb. 5 éven belül eltűnik a k p 90%-a az életünkből ez nálamnál okosabb emberek számításai szerint első körben 50 ezer mikrovállalkozás azonnali halálát jelenti a jelenleg fentartott a dó zási körülmények között
az hagyján, de a zsebbe adott bér-t ha bruttónak vesszük, hogy is növeli az ÁFA vonzatot? a zsebbe adott pénz ráadásul a fán terem? komolyan sírok a röhögéstől.... zseniálisan hülyeség, hiszen a zsebbe adott jövedelmet is meg kell termelni, aminek ÁFA vonzata van, ráadásul ki is kell papírozni, aminek költsége van.... semmilyen ÁFA növekedés nincs, csak annyi az "előnye", hogy az államnak fizetendő adókat és járulékokat nem az állam kapja, hanem a melós.... ezt lehet matekozni tetszőlegesen, de már az alap feltevés is hülyeség...