Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem meg több mint 10 éve ilyenekkel küszködök csak tudom miről beszélek
Na befejezem mert ilyenkorra már végezni szerettem volna a rengeteg munkaszerződés módosítással és a bérkifizetési listákkal, az önkormányzattal a céges átutalásokkal és a postával. Elb.szom a drága időm értelmetlen fejek értelemmel való megtöltésével, pedig tudom, hogy ez a harc kilátástalan kb. mint az, hogy a halakat sem tudtam soha megtanítani fingani pedig sokáig próbáltam
Igy van, ami nem növeli az áfát. Csak ha a megemelt bruttobért nem fedi le a jövedelmét a cégnek akkot bizony bele kell tenni a másik zsebedböl ahhoz hogy az is emelkedjen. Ennek valoban van áfa vonzata,de az alapvetésben is az volt hogy zsebböl fizet pluszt, tehát a cég jövedelmezö.
Egy tuti,ha nem jön össze a zsilipes buli pipivel el kéne ásni.
Mer csalja az afat.
példákat hoztam fel, ami nem rólam szól csak általánosságban írtam De pont a bejelentett jövedelmről indult a sztori kikeresem neked
Nem ekézlek csak ha szerintem nem helytállót írsz.
nem tudom Honnan tudnám csak azt tudom, hogy folyamatosan ekézel nagyjából azt sem tudod miért Persze a hülye mindig én vagyok
ezzel egyet tudok érteni Remélem azért a bútorboltosoktó kamarai regisztrációs tagság címén bekérnek vagy évi 3 kilát
Az elöbb hisztiztél az eltitkolt jövedelmed áfára váltásán
Te kiről beszélsz? Azért megy a sorom ilyen hitványul mert mindent becsületesen fizetek
de jó is volt tök üres volt akkor az M5 franciáké volt Az 50-esen meg rajta az a tranzitforgalom ami lekerült az m5-ről
Virágoztak az 50-es mentén a éttermek, fogadók csárdák. Ahogy visszavásárolta a magyar jó 2-szeres áron szokás szerint, ezek a vállalkozások is úgy tűntek el a semmibe ahogy visszatért a forgalom az m5-re
Az az ÁFA csalás ha nem ad blokkot.
Dehogyis, ha mindent betartasz (na jo nem.szoktunk) akkor nem tud büntetni. A nagyobb dolgokat rendezetten. kell tartani akkor nem baszogatnak. Az üzlet kicsit macerásabb az igaz.
De tuti hogy benne volt az áfa is vagy nem adtál blokkot
Szóval csaltál az AFA-val.
Nem szép dolog.
Elmondjam hogyan? Minek, úgyis tudod.
nem csak ha bejön egy üzletbe egy (lészen az akárki) hatóság ha akar büntet. Vannak amikor akarnak vannak amikor nem. Élén állhat minden mégis abba köt bele amibe akar és a jog szerint is úgyis neki van igaza.
Mittomén,fletó és kóka találta ki.Jóvolt,lesz majd 22 után.
növeli a nyereségadót
M5 volt a koncesszios AKA vagy mi. M6 má dözs boldogság alagutakkal együtt.
szerintem meg te nem alkalmaztál A környezetembe aki szállítmányozással foglalkozik az köszöni szépen él és virul
Minden fizetni való felháborító.
Há milyen fasza M5-ös ön tolod a hájészt?
Emlékszel mennyit kellett fizetni a koncessziós M6-ért,meg az M3 ugyanilyen csodás PPP részéért?
Ugyanez lesz,ha menni akarsz fizetsz.Mindenhol.Vagy nem lesz.
Na az az egyik felháborito fizetnivalo.
Na jó letiltja a linket,ez a MICHAEL MOORE féle dokumentumfilm ahol az ipse saját maga varrja össze a térdét mert nincs biztosítása így szarnak rá.
Benne vagyok, kapni úgy sem kapok semmit a pénzemért a kormánytól nekem az általad felsoroltakra sincs semmi szükségem
Egyet viszont nagyon sajnálnék. A kereskedelmi kamarát Hát hová fizetném az évi 5 ezer ft-omat a rengetek szolgáltatásukért
Azért fasza ez a magán biztosítós EÜ modell.

http://youtu.be/WVRRu4cpVYs