Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak egy gödör kell a jelzőtűznek,ha nem válik be simán hasznát veszem.
van egy újszerű fehér c2-őm ezt az asszonytól örököltem, örököltem elkunyiztam amikor megvettem neki a lapos ldzsít. Ennek meg az a picike baja, hogy random kikapcsol amikor gondolja. Van, hogy 3 napig sem van, hogy 2 óránként A legnagyobb baj az,hogy előfordul, hogy vissza sem lehet kapcsolni Ekkor rendeltem használtan a mostani c2-őt. De lehet megint ugyanez az opció lesz Az én koromba már nehezen tanulható egy új menü kiosztás Nehezen viselem a változásokat a szokások rabja vagyok
windowsos
Én ezeket már kihajigáltam, viszont kőkori, wondowsos okostelóból biztos van vagy 4 darab a fiókban... Ja, és mind működik, az eredeti akksijával persze.
most nagy idegembe feltúrtam a szekrényt, a meglévő kincseim után kutatva aztán ezeket találtam. A két feket az se tudom micsoda de emléxem rá fél évig használtam azt nem tetszett a menüje Egyedül a zseblámpa funkció ami tetszett de azt is elég kacifántosan lehetett elindítani. Egyébként még mén a blc akkuval A szürkéről sem tudom névszerint, hogy mi de egy olyat vagy 6 évig használtam szerettem aztán egyszer egy fórumos motors bulin a tiszaparton elhagytam az övtáskámból csont hótton Ezt a szürkét meg nekem adta egy üzletfelem de nem tudtam használni mert nem kártyafüggetlen és más szolgáltatónál volt
Akkor most döntsd el hogy mi vagy inkább: nyugger vagy hipszter?
nagy reményeket fűztem hozzá tényleg nem írtak sok jó róla
Nekem inkább ez az idézet tetszett...

"De kiknek szánja a HMD Global az új Nokia 3310-est? Egyrészt mindazoknak, akik még mindig azt gondolják, hogy az okostelefon ördögtől való, vagy legalábbis nekik nincs rá szükségük. Meglepően sokan vannak, a gyártó hazánkért is felelős vezetője szerint fél millió potenciális felhasználóról van szó. Én ezt azért fenntartásokkal fogadom, de igen, van egy ilyen réteg, nem is kicsi. A másik csoport a hipster. Mert a 3310-es egy jó poén, van benne valami kis fricska az okostelefonokkal szemben, biztos tök menő is, hogy ilyennel jelenik meg valaki, el lehet vinni bulizni, mert nem félti annyira az ember, egy okostelefonhoz képest olcsó. De maximum másodlagos telefonnak jó, ha valaki már hozzászokott ahhoz, hogy a mobilja mennyi mindent tud (levelez, navigál, bönget, zenét szolgáltat, normálisan fotóz), akkor nem fog visszatérni a múltba csak azért, mert juhú, itt az új 3310-es."
Idézet belőle: "...nagyon retróra akarták venni, de ehelyett inkább retek..." Azt hiszem, ez mindent elmond róla.
Itt van a teszt az "új" 3310-ről, állítólag guriga taknyot sem ér:
https://mobilarena.hu/teszt/no...
Most tervezek egy nagyobb mértékű beruházást. Lehet felütöm a malacperselyt karácsonyra hátha jött annyi pénz össze benne.
Erről tud valaki valami infót? állítólag 2017 ben gyártották újra ez egy 3310-es, ilyen nem volt még
még irnom kell egy oldal telószámot is pedig már nagyon unom
Jól is keresnek
Tedd le a mozdony vezetőit..... MÁV úgysem ismeretlen
Az is kérdés meddig tartott
Bevallása szerint gyorsabban ír tollal mint gépel
Én 2 ujjal is gyorsabban gépeket mint írok pedig gyorsan írok viszonylag olvashatatlanul
A sofőr szakma nem lehet rossz. Csak ne kelljen sokat menni és azt is csak előre
Hátra nem tudok nézni mert szar a nyakam tükörből tolatni meg béna vagyok
Azon nincs rá lehetöség sem
Azért nyugtass meg, hogy nem a kijelzőhibás, nyomógombos Nokiádon pötyögted be ezt az esszét!
Az kb. olyan lenne mint a szemközti kis boltban vagy 2 éve elmondtam a tulajnak,ha nem tünteti el a romániai meggyszedő cigányait a házam előtt baj lesz. Szüretelési idényben minden nap 10-12 kan cigány délután 4-től este 9-ig ott sleppeskedett a bolt előtt, pont szemben a nyitott kerítésemmel, ahonnan az egész udvar belátható. 4-9 ittak cigiztek dulakodtak, meg bámultak befelé. A feleségem már nem mert kimenni az udvarra a gyerekkel játszani. Aztán amikor a sógorommal is csak 9 óra után mertem bepakolni egy merenyei horgászatra a saját udvaromba, hogy ki ne szagolják, hogy valószínűleg néhány napig nem leszek itthon na ez végképp betette a kaput. A "baj leszt " nem úgy gondoltam, hogy majd szólok a rendőrbácsiknak, hogy megmondás. szoltam a tulajnak is többször, szóltam a cigányoknak is többször. Mondom vegyétek meg a sört meg amit kell, aztán azzal a lendülettel induljatok visszafelé a szállásotokra ott fogyasszátok el mert az utca pláne az udvarom nem kocsma. Mindíg nagy igéreteket tettek de azt még sem lett belőle soha semmi. Épp összeszerveztem a csapatot egy jobb féle rajtaütésen megvolt a 4 emberem akiknek a hóna alatt csak egy pöttyöslabda lehetnék, amikor egy vasárnap délelőtt hatalmas ordibálásra leszek figyelmes. Mondom ezek a marhák egy nappal előbb jöttek időm sem volt készülni. Bentről nyitom a kaput kilépek az udvarra az előkészített fél tetőléccel azt 4 rendőrt látok meg 2 rendőrautót meg földön fekvő cigányokat meg már négyet bilincsben az autóban
Mondom - fecókám kell segítség látja a srác a lécet a kezembe, mondja ááá megoldjuk pipi
Aztán mikor elült a zaj kérdezi, hogy mióta van ez az állapot. Mondom kb. egy hónapja. Kérdezi, hogy miért nem szóltál eddig? Mondom őszintén szólva nem gondoltam volna alkalmassak vagytok ilyesmire. Hol a kamera mögött látlak benneteket méricskélni, hol valami biciglist b@szogatni. Aszondja tudunk mi ilyet is ha kell ez itt nem a főút
Mondta még, hogy elég bizonyíték összegyűlt de ha még sem lenne elég esetleg hatósági tanunak lehet, hogy kellek Szerencsére nem kellettem Másnap 4-et kiutasítottak az országból a többit meg azóta sem láttam persze a kis szerveződő magánakciómat még aznap lefújtam. Okafogyottá vált.
A lényeg a lényeg, hogy a bolt tulaj utánna úgy nézett rám mint a véres rongyra. Hogy, hogy lehettem ilyen g.ci, hogy ráhívom a rendőröket, tönkretettem a bizniszét a jól fogyasztó cigányok miatt stb. Milyen lelketlen szemétláda vagyok bla.bla.bla Mondom ácsi nem én hívtam ki Őket ugyan beígértem, hogy baj lesz de másként intéztem volna egyébként. El sem hitte, meg sem értette 3 hétig azt pofázta mindenkinek, hogy milyen szemétláda vagyok. Aztán az utcában lakók szépen elmagyarázták neki, hogy nekik sem tetszett ez az állapot. Azóta sem derült ki ki hivta ki a rendőröket de őszintén szólva nem is érdekelt. A végeredmény jó lett azóta is csend és nyugalom honol az utcába
Erről csak ez a Hód jut eszembe.

http://youtu.be/Q7dZ0DfaVNg
nyílván nagyobb céggel nyomja. Mondjuk nála lehet ez az összeg sem különös probléma nekem azért (meg gondolom sokunknak) fájna
Addig csak elásod, nem?
Na vazz,máris felnyomtad?
Nyugi fél év mulva is rád terelődik az tuti.
így próbálod meg álcázni magad... ismerjük a trükkjeidet