Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fogalmam sincs. Valami 1000 ccm+ feletti túra motorban gondolkodik. Hogy miért sürgős? Elkapta a gépszíj vagy látott valami jó ajánlatot.
igaz ez kevésbé burkolt minimális szélvédelemmel rendelkező endúrók voltak...
régen sokat motoroztam hidegben, fagypont körül és alatta is fél-egy (téli rövid)napokat
bármit húzol fel szétfagysz, biztos van spéci ruha, csak az meg kb a motor ára lesz
volt egy síruhához hasonló kb hónaljig érő vastag melles nadrág abban még kb elvoltam, de az összes ruha illesztésnél mintha tűvel szurkálnák az ember olyan a fagypont körüli szél
Szia!
Ez függ attól is szerintem, hogy milyen motort hoz haza.
Pl egy K1600GT-vel talán bevállalható.
De miért ilyen sürgős neki?
Sziasztok,

Szerintem őrültség, de vannak itt "nem papír kutyák" is akik télen motoroznak.

Szóval egy Nnémetországban dolgozó ismerősöm azt találta ki, hogy lábon (német rendszámmal, ami már a nevére van íratva - mivel kint dolgozik hosszabb ideje) lábon hazahoz egy motort most télen kb 1000 km távolságból. Szerinte egy thermo béléses motoros ruha + esőruha ami fogja a szelet (vagy motoros ruha felett síruha) bővel elég téli kesztyűvel és kb 2 nap alatt megteszi ezt a távolságot. Én nem motorozom télen, de szerintem butaság jobban járna ha hazajönne, bérelne egy furgont és 2-3 nap alatt kényelmesen megjárná és nem fagyna szét.

Szerintetek megvalósítható az ötlete?
Összedől a világ.
vélelmezhetően lehet ott más is rózsaszín de az takarva van
Rózsaszín mint versenycica,de letiltott , Mi lesz így ???
Evvel nehéz telefonálni ha szarban vagy....
Az az E50 egy üzletember telefon volt sok éve, a többi meg gyerekeknek játéktelefon
meg 6,2 cm széles át sem tudnám fogni akkor ez már nem marok telefon
14 és fél centi baszod nem verekedni kell
Nekem pl. ez a szép Persze ez is relatív meg kedv kérdése
Akkor inikém a szépségről más a fogalmunk
Ha már butatelót vennék Pipi ,ezt megfontolnám mindenképp. Még vízálló is....
http://youtu.be/nnr5zSmY92U
Egyrészt fém ház, nagyon strapabíró
Másrészt nagyon kézre áll, viszonylag vékony de akkor is jó megfogni
Plusz nagyon szép
aha engem qrvára nem érdekel egy telefon szépsége, egyébként meg mi a f.sz lehet rajta szép? Nekem jó telefon kell a c2-es tudom,hogy az talán 2 éves akksicserekor van kikapcsolva(1800 ft) meg most volt karácsonykor épp mikor a haver hívott volna, hogy lerobbant szentesnél menjek érte.
Egyébként amit itt linkelsz pont ugyanolyan téglatest telefon mint az összes nyomógombos nókia, talán különbség sincs közöttük áruld már el mi fogott meg benne
Szerintem ez az egyik legszebb Nokia telefon
https://www.jofogas.hu/budapest/Nokia_E50_Elado__98314883.htm

Ezt az egyet nem dobtam ki, ébresztő órának használom
Nem lehet
Színtévesztő vagyok emiatt váltam alkalmatlanná a vasútnál
Vicces hogy a munkaidőm 90% irodában telt el vagy kézzel vagy a pc-vel körmölve
Buzi közlekedés felügyelet belepiszkált a vasútba is aztán pár ezer embert megszopatott
Ilyenem volt nekem is, asszem betört a kijelzője. Utaltam mint a szart, nem volt rá semmi alkalmazás és ami volt az is szar. Amúgy szép képeket csinált.
konkrétan a hipszter szót nem tudom micsoda de lehetek mind a kettő is egyszerre
Az hát. De imádtam! Ingyen navigáció teljes Európa térképpel (más cégnél ilyen még nem volt!), meg minden amit akarsz. Picike, 3,7"-os. Egy hétig eldöcögött egy feltöltéssel.
ez már ránézésre is érintőkijelzős nem a lápi embörnek való
A kedvencem a mai napig a legelső okostelóm: Nokia Lumia 610
Boltokból visszamaradt mindíg ilyen lapos szar nekem is még egyet találtam a többit elosztogattam. Ebből is volt vagy 4 ez az egy maradt. Ez még méretileg fasza is lenne meg egy tök alap telefon, hogy nagyjából semmit sem tud de érintőképernyős így kizáró ok Mondjuk mióta megszünt a 2 éves hűség meg az ingyentelefon az üzletekben sincs cserélgetve. Kapott mindenki megbízható nyomógombosat azt azzal netezzen a wifin ha tud