rosszul gondolod Még a konkurenciával sem nem hogy egy ilyen magadfajta pompás fickóval
Az ilyen tevékenység nálam a legalját képezi. Ezért nem lehetne belőlem semi olyan aki hivatalból jogosan vagy jogatalanul másiknak árthat b@szogathat(rendőr, ügyész, bíró, bármilyen ellenörző hatóság stb.)
Most lesz az, hogy a napokban meglátogat téged valami balfasz azt meg az isten nem mossa le rólam, hogy nem én voltam Pedig nem Már csak abban reménykedek, hogy legaláb fél évig rád ne nyissa ilyen az ajtót
tartatunk már ott is egy próba vásárlást aztán egy hét múlva egy munkaügyi ellenőrzést, majd ha ez sem elég még a helyi tűzoltóság és önkormányzattól a főtanácsos Majd megnézem a te bojler tested mennyit ér csak nehogy kilóra szablyák ki a büntetést Segítek.Ezek akkor és azért és annyira büntetnek amiéert akarnak Hozzáteszem ezekkel éves szinten bele is futok, nem mindíg mindbe de valamelyikébe. Nem mindíg a központot ellenőrzik van, hogy az egyik üzletet. Tapasztalatom az alapjáraton nem rossz indulatúak. Az utolsó bünti az miattam volt. 2-ik alkalommal basztam el az ekáert csak egy betűt írtam félre a rohadt pótkocsin rendszámán és pont ellenőrizték az országba lépve. Mivel 2-ik ilyen bagatel alkalom ezt egy százassal jutalmazták épp 20x-osára is büntethettek volna a jogszabály meg van rá.
Ilyenkor van az, hogy egy büntetésnek is lehet örülni még ha kényszeredetten is
Én nem csodálkozom hogy mindig megbassuzák,csak rá kell nézni,azaz okoskodó fejére alkalmanként egy 100-ast ki lehet adni büntinek,ha megszólal mégegy százas ugrik.
na tényleg csinálom a papírmunkát Ez is a g.ci hivatalok miatt van Nagyapám idejébe elég volt egy kockás meg egy csíkos füzet most meg az xl patronom is 0-ra fogy annyi a nyomtatni meg aláíratni való
40 plusz millás autót nem szándékozom venni, vadászni ugyan voltam édesapámmal namíbiába kb. 20 éve de ez a gyilkolásosdi valahogy nem varázsolt el. Azt, meg hogy egy kövér góliát ücsörögjön a kanapén álló nap azért kevés bért sem tudok fizetni
Szerintem vedd fel init dolgozni, aztán vele ugyis csak jol jársz, kizárolag olcson szeret dolgozni. Egyre kell figyelni ne vegyél negyvenmillás autot meg ne mozdulj ki egzotikus vadászatokra
Egy vállalkozás sem karitatív szervezet. Minden vállalkozás alapja a lehetőségekhez mérten megtremelt legnagyobb haszon. Aki nem így gondolja az vagy másnak, vagy magának hazudik. Egy alkalmazottnak annyit kell fizetni amennyiért elvállalja a munkát. Ő dönti el,, hogy jó e neki a felajánlott bér vagy sem. Ha elfogadja az ajánlatot akkor én miért lennék g.ci? Az elmúlt néhány évben a munkaerődömping (amikor szaré-hugyé alkalmazhattál és ha elment az egyik nap kb. egy óra múlva ott volt 6 másik) átváltozott munkaerő hiánnyá ami nyilván döntő mértékben megemelte a kkv- kiadásait a kényszerű bérfejlesztés miatt. A bérfejlesztés eredményezi ezt a magas inflációt ( már, hogy jelentős részben) ez az árfelhajtó hatás ugyanis minden szegmenst érintett. Persze reál értéken nem lett jobb a pénz legalább is sokkal nem.
Most kezd kibontakozni ugyan lassan az a tendencia, hogy megint van munkaerő. Néhány éven belül meg bőven lesz miből válogatni az a meglátásom
Hol volt itt arról szó, hogy a cég jövedelmező-e vagy sem? Egyébként mintha valamit halványan(nagyon halványan) kapisgálnál Lehet ebben a szezonban még is ismét kísérletet teszek a halak fingását illetően
Az ilyen tevékenység nálam a legalját képezi.
Most lesz az, hogy a napokban meglátogat téged valami balfasz
Nem voltam hajózni az adrián,szelfizni se szelfizek.
Ilyenkor van az, hogy egy büntetésnek is lehet örülni még ha kényszeredetten is
Most kezd kibontakozni ugyan lassan
Én értek mindent, te vagy vakon