Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mikor ő csinálta akkor volt a fénykora a nyerőgépeknek. Ott a tekepálya előtt is volt egy kaszinó. Amúgy ügyesen felépítette a kis birodalmát.
Igen, plusz a cigányok.
Fegyvertartásit tuti nem kapnál
Mondom, amőbának nem allok kvantummechanikat magyarazni.
Gyűjtőszó.
Roppantul rühellem azokat, akik a saját (vélt) problémájukat betegesen próbálják a köz elé tárni. A buzik amikor az utcára mennek, a vendéglátósok amikor a kiadások miatt sírnak (pedig a vendéglátóipar az építőipar után a legproblémásabb terület a üzleti életben, ha érted mire gondolok), a sok nyomi, akik kimatricázzák a francia fosadékjukra, hogy a Réka meg a Huba ül a kocsiban, stb.
Ellenben látom hetente azt a szerencsétlen nőt, akik a felnőtt fiát egy baszom nagy rokkantkocsiban tolja a bolt felé, gondolom egyedül neveli, mert mindig az anyukát látom tolni azt a kerekesszéket. Őt pl. soha nem látom siránkozni, tehát ezek szerint lehet úgy is.
Igy is elég béna voltál rád valo farmert nem találtál?
És sok cigány igy kezdi pályafutását. 17 évesen rokkant nyugdijas. Nem egyet ismerek aki negyven felett van és egy percet nem dolgozott, rokkantra veszi az autokat is támogatással.
kikérem magamnak én farmerban nyomtam
Miért drága?
Ezért pl:

https://infostart.hu/belfold/2...

Nyilván azóta azokat a csalókat átminősítették, meg korszerűbbé tették az ellátást, de azokból az emberekből nem sok került vissza a termelő egyedek közé.
Ha ebből tudott meggazdagodni Mifelénk is vannak régi 150 gépes emberkék. Na azokat sem láttam még dolgozni soha Pedig ennek a játékgép biznicnek már rég vége szakadt

szerintem háttérben a kabai cukorgyár
Ezer másikat tudok írni, megszületik a gyerek és máris kapja az ellátást, valakinek az anyja mondjuk háztartásbeli volt és mégis kapja, vagyis használja a szociális háló nyújtotta előnyöket.
Bár te egészségesnek tűnsz és ezért összeteheted a két kezedet (én összeteszem naponta) de ha nem így lenne, és nem is biztos,n hogy olyant kapnál amit a legjobban szeretnél, de valamit akkor is kapnál, ezt is tedd hozzá, hogy mit nem kapsz a befizetésedért.
Ennek ára van.
Na jo de miért buzi folyamatosan? Nem is ismered. Ezalapján bárkit is megitélni.....
Hamarabb...
Kapcsold ki a defendert
Még egyszer leírom, hogy érthető legyek.
Azt ír le amit akar. Az visszataszító, ha az étlapon siránkozik. Ha a sok elvonást nehezményezi - és van is rá oka egynémely esetben - akkor írja oda a huncutságokat is.
Legyen legény a talpán.
Amúgy ha visszaolvasol, a HASZON szót is leírtam, mert tudtam, hogy az árrés kifejezésnem lesz elég inspiráló az érdemi vitához. Amúgy speciel a sok hülyeséget meg leszarom, ha az ebadóját is beépíti az árba, akkor pont így fogok én ismeretlenül is a buzihoz viszonyulni.
oké igazad van kapjuk a stadionokat az nekem is nagyon hasznos
Csak azt áruld el európában miért nálunk az egyik legdrágább finanszírozni az államot. Lehget azért mert az utak is 4-szeres áron készülnek el, mint a hanyatló nyugaton, vagy egy csomó olyan beruházást valósítanak meg amit állami szinten kell fenntartani növelve ezzel az állami kiadásokat. Mondhatnánk, hogy logikátlan de nem az. Akinek kellett az halára gazdagodott már belőle csak ugye pénzből soha sem elég. Szerintem ezek a ner-esek arra gyűjtenek, hogy megveszik a Marsot Másra nem gonolhatok mert akármennyi pénzük is van 5 csirkét egy sem eszik meg együltő helyében
1000km .ha esik a hó az osztrák rendőrök lelövik ,2 ha haza is ér 1x biztos 60evesen reumatologiam lesz tartósberlete
Párszor buliztunk már ott...meg a szállodában is. Pucin tekéztünk stb...
Hogy ez a Tóth Lajos milyen humoros
Volt vagy 400 játékgépe ...még a lengyeleknél is ( tilos a szerencsejáték) . Böcsületes ember
spec egy pincérrel találkoztunk rajtunk kívül épp senki nem volt. a silverben voltunk megszálva szoboszlón kúltúrálódni mentünk ki a majorba. Megnézni a horgászvizet, meg akkor építették az átsiklópályát a tó felett fasza volt a kilátás meg volt egy csomó jószág. nekem azzal az egy emberrel nem volt bajom és ezért nem is lehetne vállalkozóként megértem Nekem is tele van a tököm, hogy az állam eltartására keresem a pénzt öntöm bele mint egy feneketlen kútba. Basztatást, baszogatást meg srtadionokért cserébe ami ráadásul eu pénzből van. Azt ha beteg találok lenni várjak 1 hónapot a szakrendelésre amikor mille szám öntöm a pénzt az egészségügybe is
Az adoert cserebe melyik evezredben kaptal valamit neked cimezve?
Amugy van par apro dolog de magyarazhatom egy egyselytunek a kvantummechanikat az csak nez ki a kloakajan tole.
nekem volt ilyen pendrájvom De már nincs meg
Silver major A szoboszlói hotel silver egyik egysége valahol a 4-es mentén. Attis biztos ismeri.
Mert az adó és járulék ugye egyáltalán nem kiadás egy vállalkozásnál. Az csak úgy van azt épp aki az bejön az utcáról az majd kifizeti mi? egy ilyen kaliberű vállalkozásnál ez több 10 milliós tétel kapásból Árrés? haszon? minél nagyobb az árrésed annál többet adózol. Azt írta le, hogy mennyi kib.szott sok adót fizet be anélkül, hogy a vállalkozása akár ezért egy tűt is kapna ajándékba. a basztatás helyett. Ha nagyon összeszedném magam(nagyon össze sem kellene szedni) én még simán írnék hozzá majdnem ennyit és a valóságból merítem. Az a szar, hogy vállalkozik az ember és mindenki a markát tartja és azonnal. Leszarják, hogy, hogy meg miként csak virítsd a lóvét.
Az árrésedről meg annyit, hogy Ő is adhatná sokkal kevesebbért a termékeit szolgáltatásait, ha nem sarcolná mindenki ilyen pofátlan módon az állammal az élen kb. ennyi.
Ha nem rutinos akkor ne így kezdje.
0-2fokig nagyon jól beöltözve, markolat fűtéssel, vagy fűtött kesztyűvel, vagy kéz zsákkal, (ha kell adok) megoldható, de nem ez lesz az élményei csúcsa.
Én olyan 250km távokra jártam 0 fokig. Termócucc, bőrrhuha, esőruha, de így is kb. minden benzinkútnál megálltam meleged. A sisakba akármit csináltam bejött a cúg, illetve a kezem is lefagyott. Bár ezen a léghűtéses blokk markolászása egészen jól segített .
A kézzsákkal meg az volt a baj, ha esett az eső akkor elázott és rosszabb volt mintha nem lenne, szóval egy nagyon jó téli fűthető télikesztyű lenne a tuti.

Amúgy van valami motorostalálkozó a németeknél amit a legnagyobb hidegre és hóesésre szervezik direkt.
Nem vagyok könnyű, megkaptam már ezerszer.
Én elég egyszerűen intézem el a hasonló problémákat, mert egyszerű világban élünk egyszerű emberekkel. Úgy, hogy azt állítom, amíg nem hazudok, addig nem lehet baj semmilyen vélemény.
Kellemetlen lehet, de baj nem.
Hasonlóan gondolkodom veled, én is enni megyek étterembe, ám ha ilyenre hívják fel a figyelmemet, akkor arra reagálok, és nem mindig úgy, hogy megvonom a vállamat. Ahol nem vicces a tulaj, ott MINDIG a kínálatot nézem és a tisztaságot, semmi egyebet.