Azt a rendes film nézés miatt
Mivel lett másik formájú kanapé felborult az addigi rend otthoni Emiatt elég lett a 15” is
Az az egyedüli szopás hogy nem magyar a billentyűzet hanem valami európai vagy mi a rák
Az í kivételével megvan minden gomb csak mellette más jelek is vannak
Szoval azért kompromisszumos ez a laptop egy kicsit
Plusz nem találom sehol sem hogy lehet úgy görget mi a tápéi padon mint eddig mert ez csak a 2 ujjas húzásra reagál a tapipad szélét hiába simogatom nem görget
Ellenben sokkal szebb és nem kell pont merőlegesen nézni mint a régit.
A b&o hangcucc is egész jól szól, persze csak laptopokhoz képest
Én itthon vagy az asztali gép előtt ülök (27"-os monitorral), vagy az ágyon fekszem hanyatt, kézben a kicsike tablettel. A laptop csak akkor kell (de akkor nagyon) ha megyek valahová (meló helyszíni kiszállás, nyaralás, fotoklub rendezvények, stb.)
Nekem a tabletta nem jön be
Aztán most hogy vettem egy laptopot amúgy se kellene
Ez a mostani laptop egész fasza 3db 50 perces sorozat meg kb fél óra net és 48% az akku
Maximum fényerőn
Mondjuk a kicsi az kibír 5,5 órát, a régi is bírt még mindig legalább 2 órát ami 10 éves kor és 17” mellett nem rossz
US $7.02 5% Off | 3.7V 4000mah 7 "tablet battery seven inches below the sun M70 486790 p 3.7 V 4000 mah mobile tablet batteries https://a.aliexpress.com/FeBHnpF2
Ez nem laptop, hanem a kisebbik tabletem: 8"-os, fémház, kb. mindent kibír.
Esténként a - kanapén fetrengve - ezen szoktam e-könyveket olvasni, illetve fórumozni. Új korában 5-6 órát (2 estét) kibírt, most már csak másfél órányit, nem bír ki egy esti ágyon döglést. Ezen kívül motoros túrákon is ez van nálam, erre mentem esténként a fotókat a fotomasináról. Imádom!
Két éve vettem egy sokkal komolyabbnak tűnő 10"-osat (mert a kicsinek már akkor gyengélekedett az akksija), billentyűzettel: na, az ami guriga taknyot sem ér (Lenovo Miix 320 FHD 4/128GB). Ágyban fetrengeni nagy és nehéz, a kijelzője pocsékabb képet ad, és sérülékeny műanyag az egész. Ez utóbbi nem ment összesen 20 órát két és fél év alatt, míg a kicsiben biztos benne van legalább 1200-1500 töltési ciklus. A nagyobbik tabletet váltottam le egy éve a Dell ultrabookkal. Ha kell, akkor kis pénzért eladó a nagyobbik tablet!
A méterről csak annyit hogy ha egy cég megveszi újnak az használja is
Napi 8 órában 60-as átlag sebesség mellett kb évi 100 ezret megy a kocsi
Osztálytársam 11 hónap akart beletolt 200 ezret a sprinterbe
Szóval ami méterekkel hirdetik őket elég nevetséges
Olyan szinten fingod nincs a mostani viszonyokról hogy tényleg amőbaként osztod az észt.
Kezdjük a mai felállást.Mondja az ipse a videóban.Te ott,a gépet vezetve,hallgatva semmit az ég világon nem fogsz se hallani,se látni,se érezni rajta.
Persze mikor te utoljára vettél hasonszőrű tehert akkor a nokiát is újonnan vetted,tehát őskori.Ott volt résolaj,ha csattogott azt tudtad hogy szelepek,ha füstölt adagoló vagy kopás stb.Itt nem.Mész,majd megállsz.
A másik hogy ahogy egyre mélyebbre ásom magam kijön hogy a mozgóképes alap ára az itt a videón látható gép 1,6 milliós ára.Ez alatt a régebbi széria példányai vannak.Csak azok 15-20 plusszos gépek,ruhadó kasznival és kifordult belekkel.És még úgy is 800-1 mill.
A tegnap sztárolt autómata master is alig nyíló hátsó ajtóval 15 évesen 1,6 és nagyon szabadulni akart tőle az ipse.
Nos 1,6 de inkább 2 millió.Egy szemre jó,ütött-kopott hámló tetejű ducato-boxer-jumper általában hosszú tengelytáv rövid túlnyúlás félmagas tető.A maxik amik 30-40 centivel hosszabbak ritkábbak.Na azok 2,2 körül indulnak 4-500-e bevallott km-el.Bár hosszúból sok a 3 literes.
A vicc hogy rádobsz 1 milliót és semmivel sem lesz nagyobb orosz rulett a budi,max a kaszni kevésbé kócos,de a legtöbb főleg a nemzetközisnek megvillázták a küszöböt,van pici tolatás a hátán.Nem zárulna patentül a hátsó ajtók.
Bár a nemzetközisek belül szebbek de több a szám az órában.
Garancia semmire nincs.Mind szervízkönyv nélkül aukciós import.
A következő lépcső a netto 3,5-4,5 milliós jobbára flottás külföldi gépek sora,elég nyálcsorgató béllel relatíve kevés km-el mondjuk 80-200e.Ez már lízinges kategória még mindig műszaki gari nincs 15 környéki évjárat.
De ha már lúd legyen.5,9 nettóért vatta új 19-es is van kereskedésből garival meg fasz tudja milyen segítő elektronikával.
És mondom,nem érzed mikor dől a budi,a vételkor ember nem látja milyn állapotú a porlasztó,a nagynyomású stb.Még egy általános átvizsgálás sem garancia mert max megnézik a hibatárolót,de szét nem szedik.
Mivel lett másik formájú kanapé felborult az addigi rend otthoni Emiatt elég lett a 15” is
Az az egyedüli szopás hogy nem magyar a billentyűzet hanem valami európai vagy mi a rák
Az í kivételével megvan minden gomb csak mellette más jelek is vannak
Szoval azért kompromisszumos ez a laptop egy kicsit
Plusz nem találom sehol sem hogy lehet úgy görget mi a tápéi padon mint eddig mert ez csak a 2 ujjas húzásra reagál a tapipad szélét hiába simogatom nem görget
Ellenben sokkal szebb és nem kell pont merőlegesen nézni mint a régit.
A b&o hangcucc is egész jól szól, persze csak laptopokhoz képest