Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Őőőőőő,egyre jobban bejön a lízinges téma,vagy egy tartalék blokk. Még félig jutottam.Öcsém nem szeretne 3,0-ásat,ennek fényében nekem megéri a +fogyasztás azt az iveco cuccot.

http://youtu.be/aElC1Mu04aM
Ez SOHA nem lesz. HA bizonyos létminimum szintjét alulról karistoló ellátások lesznek, az talán, de de alapjövedelem tuti nem.
Lesz tömegszállás, mesterségesen, algából előállított, recirkulált szeméttel dúsított pempő mint étel és pár ilyen hasonló ellátás és kész.
Meg kötelező eutanázia.
Köszönöm, köszönöm.
A végén még a karibi rekreációs utazás is a fogyasztót terheli, mert hát a nehéz, zsíros ételek előállításának a terheit ki kell pihenni valahol.
Szerintem részben a fogyasztó, de nem kis részben.
Leírtam az imént.
Én könyveken nevelkedtem. Ott soha a büdös életben nem volt divat a hangulatjelek használata - igaz, nem is volt szűkre szabva a lehetőség az érzelmek kifejezésére, de az is igaz, nem egy-egy gondolatról kellett írni.
Én úgy gondolom, nekem azért sikerül elmondanom abban a pár sorban is, amit közölni szeretnék, és mindezt hangulatjelek nélkül. Bár az is igaz, a hangulatjelek mellőzése mellett kerülöm a "vok" és és hasonló szavak használatát is. Nálam a pöri is pörkölt.
Ha érted mit akarok mondani, akkor ennyi is elég, ha nem, akkor meg úgy sem tudom elmagyarázni.
Nem kell elfogadd a véleményem, elég ha érted.
Az olyan sátoroscigós.Nameg egy akkora batárral nehezebben mozgok,a sima furgon kevésbé feltűnő.
No meg nem mindegy, hogy javításra költöd a lét miközben áll a kocsi vagy lízingre és az első nagyobb javítások 8-10 év múlva jönnek bár amennyi km-re neked kell lehet még tovább is bírná.
Bejönne az ára ahogy kinéz mostanság.
Szerintem egy alvázas kocka dobozost könnyebben alakítasz át lakóautóvá akár cserélhető dobozzal is, ha kell a lakó-motorszállító dobozt teszed fel ha cipekedni kell akkor meg a simát. Volt kollégám a ponyvás mercijével járt nyaralni évekig, egész évben melózott vele nyáron meg telepakolta a bútoraival meg hűtő stb. és irány a kempingek a családdal, jó ötlet volt.
Amúgy a 3,5 milla+ afas 15-ösön elgondolkodtam.Lizingben havi 50.
A jövőn is gondolkodok.Azt könnyebb átalakítani lakómobillá ha jön a válság és befuccsolok.
Dobozos autón nem gondolkodtál? Nagyobb és kocka a doboza amit ki lehet pakolni meg ilyenek, miért furgon kell?
Amúgy megin néztem tehert.
Az alap mozgóképes 2 milla,egyel jobb 2,5 kettővel jobb 3,5-től az újig.
Mind netto. Mind külföldi.minden a szemét kereskedő keresni akar.
Megyek én külföldre.
Annak kb 58-60-ban vége volt.
Nem, csak meg nem vette eszre, hogy az ős kommunizmusnak mar vége van
Sajnálod az afrikaiaktól.
Az is igaz
De a lelki nyugalmam mindennél fontosabb
Azt nézem, csak be kellene pattintani az elektromos melle egy 3.2 dízel raptort..... egész pofás
De szegényebb se
Nincs igazságtalanság..... a melós a melóért bért kap. A bért a piac beárazza.... ha az egyéb körülmények nem tetszenek valakinek, nem kell ott dolgozni. Ha senki nem végzi el a munkát, akkor majd a vállakozó rájön, hogy nem jól csinálja és változtat, ha dolgoztatni akar... ha meg van melós, és nem megy el, akkor minden rendben van
Ki
Geci kapitalista rajtam nem lesz gazdagabb. Aztán hordja ki Afrikába
Kibaszol velük?
Kellenék de nem megyek
Hoznál haza nekem lábon egy motort németből?