Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nezz utana a videoban.
magas résolajtól miért akar leszakadni a dugó taníts már
Alapjábanvéve igazad van, de nem.ezzel lehet kikerülni:)
A kommunikáció rajtunk mulik, az meg hogy nem.a.fészbukot pörgeted a telefonon csak rajtad mulik. Én be se vagyok regisztrálva.
juj De tudod mit te megérdemelnél egy ilyet Legalább volna téma mikor mi szarta el magát rajta
Ahogy neztem a Göbölyös dokit es a jumpert semmire nincs garancia.
Hogy a halalba szursz ki megnezessel egy becsopogo inyektror miatt leszakadni keszulo dugattyut?
azért mert nem hordok számítógépet a zsebembe meg nem negyed óránként nézegetem meg basztatom, nem biztos, hogy rosszabb nekem. A munkámhoz jelen pillanatban nem kell az életet meg jobban szeretm virtualitások nélkül megélni annélkül, hogy tudnám, hogy az "ismerőseim mit reggeliztek, meg milyet sz.rtak" mert ez engem nem érdekel ha ettől le vagyok maradva 30 évet vállalom. Egyébként elkőbb-utóbb enek a lapostelefonos kórságnak is le fog áldozni, semmi nem tart örökké, természetesen lesz majd helyette valami más Hátha olyan ami tetszeni fog Hátha megint személyesen kommunikálnak egymással az emberek megint fizikálisan látják és érintik egymást mind a laptop előtti világban. Az idő majd válaszol rá.
Nameg kifizetni talan ki tudnam, csak nagyon nem akarom, meg veset csak-csak de penzt..........
Azért ott is nyitott szemmel kell járni, ráadásul egy árnyékra vetődés költsége nem.kevés.
A 3,5 millas mozgatott picit.
De ebbol kulfold lesz.
Momdjuk.az automata váltót hagyd ki ha lehet.
Látta rajtad mennyire vagy fizetőképes, csak a realitások talaján mozgott
2,5-os automata, gyari navis volt.
Megint valami hülyeséget szedtél
Amikor egy netto 3,5,es egy 2,5 millios ducato, jumper mellol inkabb az 1,5 millios mastert fenyezi ott gyanus hogy miert is akar nagyon szabadulni tole.
Ford motoros maszterektől l menekülj Egy rakat fos egy igazi hulladék. 2010-ig gyártották valamire való erőforrással azt is japán francia combóban. Az meg már alapból 10 éves gépek sok kilóméteresek, lelakottak
Utálattal nem dolgoznék, mert oda eleve nem is mennék dolgozni.

Amúgy honnét veszed, hogy a kkv-k húzzák a szekeret?
Én mást olvasok.
https://www.penzugyiszemle.hu/...
És?nem vót jó?
Te alapból 30 év késésben vagy a korhoz képest
Jah, es egy nepper mindenaron ram akart melegiteni egy Mastert.
Ebbe ne legyél biztos, majd a robot kibasz a picsába
Ez 110%,kiveve engem.
terminátor 3 választ ad erre A fantasztikus filmekből star vars vissza a jövőbe stb. már elég sok megvalósult napjainkra. persze volt ami késett 30 évet én már ell lenék ekkora késéssel
El vagytok tévedve.
A robotok természetesen megtermelhetnék az emberek szükségleteit, nyilván a számosságtól függően.
Amiért ez nem fog megvalósulni, az az emberin jellem. Egyesek ezt nevezhetnék irigységnek, és van is ilyen vetülete. Azonban érthető és tolerálható része is van, mert pl. a természeti katasztrófák esetén elvárható a segítségnyújtás, de a rossz tulajdonságokból fakadó nincstelenség esetén nem szükségszerű a "humanizmus".
már, hogy azokat a kis cégeket említettem ahol, freelac csak utálattal dolgozna De hát ez még mindíg 80% kis hazánkba. Tetszik nem tetszik akár milyen g.cik vagyunk még mindíg a kkv-k húzzák a szekeret. Nyílván azért is bennünket ütnek, mint ahogy a mondás is tartja Azt a lovat kell ütni amelyik húz
Nah a mai napot itt mindenki a zsilipben végzi, ugy látom.