Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne baj, mindjárt itt a május 1, lesz lufi, sör meg virsli
Tessék Bogyó bácsi...lehet válogatni!
http://youtu.be/4Pb1vWtvIck
hát bazmeg sok minden jobb volt
utólag mindenki nagyon okos
mert "régen minden jobb volt"
Képzeljétek, találtam GYÁRI Lenovo akkut a 8 éves tabletemhez. Meg is rendeltem (itthon nem beszerezhető, a legutolsó hazai ára 20 ezer forint fölött volt - utángyártott xarok meg nem kellenek):
https://www.ebay.com/itm/1pcs-...
plusz hozzárakja azt az egy misit amit ere ráköltött
Azt vett volna egy mastert
én nem is tudom ezekből a dobozosakból talán az ivekó kivételével lehet e még valamire valót kapni. Eléggé vissza kellene menni a 2010 vagy inkább a 2005 előtti időkre, ha tartosságról, megbízhatóságról ábrándozunk
Mi lehet ennek a szarnak a piaci értéke?
Erre érdemes lehetett még rálocsolni egy millert, vagy jobban járt volna, hogy amit tud eladja alkatrésznek(persze a leg kelendőbb része a motor az mis-man costól oda lett) de váltó futómű, alváz a papírjaival, karosszériaelemek stb. tudott volna belőle valamennyi pénzt csinálni
egyébként ez a marha mé 2,2-es motorral vásáról egy ekkora batárt? Ezek gyárilag is alultervezettek.
ez is érden újítatott
Vagy három éve megváltam tőle, de előtte még volt egy,komplett motor felujitás, az tette be a kaput
Deficites volt a buli,de akkor jo ötletnek tünt mert kellett folyamatosan az autó.
A Punto nem megy 170 felett miért kapcsolna ki a klímát?
Kell telefonszám aki megírja neked ?

Amúgy viccesek ezek a porlasztók. Egy ismerős 807-es pözsója vagy melyik az a tolóajtós kisbusz. Na mindegy, panaszkodik a srác hogy büdös gázolaj szaga van, mondom neki nyisd ki nezd meg lehet csak egy gázolajcső szivárog. Azt mondja itt nem lehet látni semmit, nincsenek csövek. Hát mondom ez lehet nem jó helyen nyitotta ki a kocsit... bazdmeg kinyitom 40cm rés és a motor ott hátul a műszerfal alatt a kurva anyjába, lecsuktam a faszba és mondtam neki hogy adja el

Na de elvitte szerelőhöz, mind a 4porlasztó vissza dolgozik és szerencsére a tömítése is szar tehát a blokk oldalán folyik le a gázolaj és kiolvasva is nagy fos mind a 4porlasztója. A vicc hogy az autó gyönyörűen jár, indul hidegben melegben, nem kopog nem döccen az alapjárat tehát semmi jele hogy szar lenne. Ha nem folyik a tömítés mellett akkor senkinek fe sem tűnne hogy baja van.
A mai.autók szinte mind igy vannak kitalálva.
ebből egy kukkot sem értettem, mintha nem is a leírottakra reagáltál volna pedig emóciókat is tettem
A punto gyarilag kapcsolta ki.
Bar akkor 170 felett ment.
A nissan motorosok jók voltak, a traffic már szar. Ráadásul valeo rendszerrel tiszta szopás. Egyedül magasnyomásut nem cseréltem csak.
Ez igy van, előzéskor nyáron klima.kikapcs. a 2900 a forgalmi szerint a terhelhetősége:)
Az enyémre még a sport is rá volt irva vagy ilyesmi
Én nem tudom hogyan vannak a vivarok számozva, 2900 volt az oldalara írva, mondom havernak ez meg mi a szar 2,9-es?! Azt mondja hogy a faszt 90lovas lehet nissan motoros ?
Na mindegy jó nagy fos volt, a nyomaték leadása is meg a váltója is. Kellett neki a csipp. Nem lehetett előzni vele 80-90ről mert ott volt a leggyengébb ha visszaváltottál mar azért volt gyenge mert túlforgott.
Ez is bennevan a videoban.
Nem.mindegy hol és mennyire ujitják, volt amit azonnal visszavittem mert ugyanolyan szar volt csak fényes mint amit kivettem.
Attól jóval több, eleve szerintem mint utóbb kiderült tekert volt már, nálam 300 felett járt, bő 230-cal vettem.. 1.9-es, az még állitólag a jobb motorszéria.
100 körül van felújítás óta végül is mihez képest nem sok a millióhoz képest valóban nem
Haver csippelt 90lovas vivaroja most volt lánccserén, 270ezernél. Szerelő szerint gyári vízpumpa, gyönyörűen indul, nincs egyenetlenseg... mennyi volt a tiedben meg milyen motoros hogy porlasztót kellett cserélgess ?
Azok.nem sokat birnak, nekem max 30 ezret, a gyári meg elment vagy 180-at.