Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne álltasd magad a magyar is szinte olyan szar szemét faj lett mit a cigány
nem sok emberben van meg az a tartás ami párszáz éve még szinte mindenkiben jelen volt
De azért egy érdekesség, mert a cenzorok sem gondolhatnak mindenre, velem ellentétben.

:-D
Büszke lehetsz magadra
70-es években költözött ki olaszba a keresztanyám(édesapám huga) minden évben hazalátogat többször is. Szoktam vele beszélgetni erről. A gyerekek olaszban születtek, de ideköltöztek pestre. A kereszt meg azt mondja, hogy nem bánja már, hogy ennyi idős azt a kicsit még kibírja olaszba ami van hátra, de ha 10-15 évvel fiatalabb lenne húzna onnan a p.csába Minden 3-ik ember migráns 20 millióan vannak a csizmába. fölötte, alatta, oldalvást is négerek, törökök, szírek laknak. Az utcán a nők fele csadorba jár(nyílván nem helyi) Katolikus templomból csinálnak mecseteket Olaszországban A katolizmus fellegvárában Nesze neked Pápa, Róma meg Vatikán
Több mint 1000 eurót kapnak alanyi jogon/ kop Nincs ennyi az olaszok állami nyugdíja
Én nagyon nehezen viselem az Orbán horda pofátlan síbolását De a sok szar közül még mindíg ez a legjobb fos. Ha ezeket ránkengednék itt sem lenne vidám a barak
Sajnos igazad van de az osztrák a mai napig nem felejtette el , ilyen és hasonló alakok miatt szív a magyarság a becsületes hányada , de mindenhol a világban
3. mondatodtól....erre büszke vagy?.....én meg ezért éreztem magam igen kellemetlenül mikor a magyar ne lopj táblát láttam pedig elvileg nem vagy cigány, de akkor magyar?.....nem csoda ha lenéznek és megvetnek minket.....ultra gáz....
A festő nem ott kormányzott Az csak ott született Nem szerette osztrákiát egyébként is németnek vallotta magát később át is állapolgárosult, különben nem lehetett volna góré. Mária segítség strasszén kb. 14 évesen voltam utoljára Arra emléxem csak, hogy úgy lehetett lopni ahogy akartunk. Akkor még az elején tartottunk ennek az átjárkálósdinak nem ismerték a magyar virtust Hát még is hogy a f.szomba gondolták a 80-as évek végén, hogy az üzlet előtt kint hagyják a termékeket azt majd a vevő beviszi kifizetni Ki hallott már ilyet Másnap hánytunk,meg fostunk a banántól a kiwitől, meg a narancstól. Alig fértünk fel a buszunkra az összes standot lenyultuk
Bicigli alkatrészért sem kellett itthon pénzt kiadni, a nyeregtől a kerékig mindent hoztunk ami ki volt rakva a bolt elé. Épp csak a vázat nem
Ahj be szép világ vót...
Azokat nem kell emberszámba venni, nincsenek versenyben a hitványságban.
A románok közel vannak hozzájuk de lehet hogy hitványabbak is.
Nem, mert az is egy állat volt, de a story jól rávilágít a szövetségesek jellemére... pont mint a kiba köpönyegforgató románok...
De miért? Felosztották Európát egymás között, azt kb/sacc be is tartották. nyilván kínozták egymást, de jól elhatárolták egymás érdekszféráját, Dolfi bácsisan az életterüket és kész.
Sztálin amúgy valóban kihajtotta a muzsikokat a csatavonalba, de tegyük hozzá, hogy ha a jenkik a sok-sok fegyvert nem küldték volna nekik, akkor lehet, mi itt ma másról beszélnénk.
A Távol-keleten is jelentős erőket fogtak le, vagy ha úgy nézzük, az oroszok foglaltak le erőket, hogy a jenkik győzhessenek. Amíg közös volt az érdek, akkor jól tudtak együttműködni.

Azt szokták volt mondani, hogy a templom építéséhez az ördög is tolhatja a talicskát.
migránst meg négert fox látni Aki meg nem az az túrista
Tegnap jöttem el mellette, ha ingyen lenne minden, akkor sem mentem volna be
Mondjuk nem esett nehezére.
Hát annál hitványabb népséget én is nehezen tudnék mondani Mondjuk Sztálint is jól megxopatták a szövetségesek, mert megnyerették vele a háborút, aztán jól összefogtak ellene addig volt csak jó barát, amíg az élőerőt kellett kihajtani a csatatérre
Tavaly vettem parndorfban.
Győztesek... Ez is érdekes kérdés.
Pl. a csigazabáló buzi franciákat a német katonák mind a két háborúban szarrá alázták, de mindig a győztesek oldalán szabták a feltételeket. Maximum felszabadítottak lehetnének, nem győztesek.
A kollaboráns franciákat most ne is említsük.
Maradjunk annyiban, hogy mi a buliból a győztesek verzióját ismerjük, a másik oldal álláspontjának támogatása ma gyakorlatilag bűncselekmény, bár egy 80 éve történt eseményről beszélünk... már ez maga gyanús kéne hogy legyen annak, akinek legalább 3 agysejtje van
Beleolvastam. De mint alább ha a németeket befolyásolják a történelem átértékelésével, akkor szerinted más nemzet tagjaival nem?
Kurva egyszerű ötlet, hogy ne szeressétek a Dolfi papát, mert Ukrajnába akart benneteket költöztetni.
- És ezt hol írta?
- Hát ott, de ha hitetlenkedsz, akkor náci vagy te is.
Így megyen ez manapság, ezért ne dőlj be neki te sem. Persze ha olyan hivatkozást találsz, ahol bizonyíthatóan le van írva, hogy ez volt a terv, akkor igazad van, de ne félőrült filoszemiták blogjaiból tájékozódj.
Uccsóként, érdemes a kommenteket is olvasni, továbbra is mondom, a gnómot magyarként csak megvetni tudom.
Columbia jó, most kell venni kabátot, hátha nem 40-50ezer
Idézni csak pontosan és szépen, ahogy a csillag jár az égen.
A zsidó származást a dédszülőig bezárólag még elfogadja a nagypapa.

http://users.atw.hu/hergenr-53...

120. oldal, alja.

A zorroaszter meg egy valószínűleg a legrosszabb fajta, nem, nem zsidó, hanem egy filoszemita, akit az egyik itt jeleskedő olvtársunkhoz hasonlóan verte az alkesz anyja és teljesen deformált tudattal rendelkezik. Egy magát hitelesnek és elfogadhatónak gondoló ember ÉRZELEMMENTESEN kellene fogalmazzon. Ez neki jól láthatóan nem sikerült.

Breaking NEWS!%

Az általam linkelttel mindenki vigyázzon, ez az újfajta Mein Kampf, ahol már a kiadók - vajon milyen érdektől vezérelve - de magyarázatokkal egészítették ki a művet.
Az átlag olyan szinten van megfélemlítve hogy az ellenkező fajú, vallású emberekkel szemben kritikusan vélekedjen (a láttuk, hova vezet - elv) hogy inkább kussolnak. Elég egy féccbuk poszt, oszt' már baxxák is ki a munkahelyről. És amígy különben jó élete van, nem fog hőbörögni.
Vannak a bejáratoknál térképek.
Nem vagy pro.
A premierben a Helly hansent és a mustang-adidas-nike-puma vonalat ismerem meg a columbiát.
Legrövidebb úton megnézem és hajrá kifele.
A parndrofiban annyira nem vagyok profi ott bóklászok a többiek után.
Mennék én célirányosan csak nem ismerem a helyet, végig kell ballagjak hogy megtaláljam a számomra érdekesnek tűnő boltokat. A parkolót ismerem mert többször körbesétáltam amíg a többiek vásároltak.