Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Célirányosan kell menni.
A Premier Outlet hasonló tömeggel van,csak kisebb.
Mert annyira utálja a másikat, hogy ha nem lesz az övé, akkor inkább dögöljön meg minden.
És elég ám, ha csak a hangadókat megvenni és hazaárulóvá tenni. A németnél különösen könnyű ezt most megtenni, elég, ha a sok ostoba, lelkileg megnyomorítottat megfenyegetik, hogy ha nem áll be a sorba, akkor náci.
Bár rettegnek, hogy nemsokára eljön valaki, aki egy új Adolf Hitler.
Hááát elég világosan kifejtette a jó kis könyvében, amúgy csak azért szoktam reagálni mikor a töketlent említi valaki mert nem értem, hogy egy magyarnak, hogy lehet példaképe? Nagyon nem kedvelt minket és senkinek tartott és úgy is bánt velünk főleg a végén (az elején még érdekből odavetett némi koncot), magyarként, de nem akarok vég nélküli vitába bocsátkozni, pár idézet és abbahagyom:

"Vagyis az a beszúrás, miszerint

„Az árjaparagrafus feltételeinek tehát megfelel a magyar is, ha családjába nem került be zsidó vér.”

közönséges hazugság: Hitler és a náci fajelmélet a magyarokat alacsonyrendű nemárja fajnak tekinti."

""Széles tömegeiben a magyar épp olyan lusta, mint az orosz; a sztyeppék született lovasa. Ennyiből igaza van Horthynak, amikor azt mondja: „Nálunk csökkenne a terméshozam, ha felosztanám a nagybirtokot." Spanyolország ugyanolyan; éhen halna, ha eltűnne a nagybirtok.” {AB 60. o.}

"„Arra kell törekednünk, hogy a Duna térségében ne a tartós béke megteremtői, hanem békebírák lehessünk és minden békéltetést meg kell kissé fizettetnünk.” {AB 358. o.}"

....ezek innen, de ha van jobb az sem érdekel, szardarab volt számomra oszt jónapot: http://zorroaszter.uw.hu/archi...
Ritkán de van hogy előjön belőlem egy pánikbetegség. Na ott mindig, ennyi buzi embert egyhelyen, fehér ember alig van, szerencsére az eladók szinte mind magyarok... 2x probaltam meg bemenni, egyszer 3boltba mentem be és ereztem hogy el kell menjek onnan, nem volt vészes a tömeg. A második alkalom nem tudom milyen napra esett de hihetetlenül sok nem deher ember volt, egyetlen boltba sem mentem be.
Nem érted.
A sima átlag mondjuk 25-30 millió átlag középosztálybeli hans,gerd,ingrid aki még mindig az SPD,CDU_CSU vonalon szavaz holott mindennap találkozik a dologgal.
A hazaárulók a megfejtés a kérdésedre.
A muzulmán célokkal nincs is baj,tiszta és világos.Az őslakos fehérek motivációját nem tudom megfejteni.
Miért fekszenek önként és dalolva hanyatt?
Ok a vezetőik és a kiváltságosaik remélik elzárt enklávékban ők fognak uralkodni.De ezt a hülye is látja hogy nem pálya.
A sima halanhdó választópolgár még mindig nem zavarta el a halálba őket. Na ezt nem tudom megfejteni.
De tudod, hogy ez nem igaz... Ugye?
Mindenképp ott kötünk ki... a szaporodási rátákat nézve 50 év múlva kiszorítanak bennünket a feketék és a muzulmánok. Jó tudom, ez figdesz propaganda ízű duma, de sajna láttam a saját szememmel. Francia, német, osztrák városokban mindenütt ez látszik, belga-dán részen nem jártam, de arra állítólag mégrosszabb Svédek norvégok is szopnak vele.
Ha az sikerülne akkor kurva messze lenne ukrajna keleti végeiből kiruccanni vásárolgatni.......mivel ott jelölte ki a helyünket a gnóm.
Sajnos ez igaz!
A Notre-Dame-ot már igen
Mikor jártál arra utoljára? Több a csadorba öltözött fekete, 4-5 gyerekkel fürtözve, meg a kínai, meg úgy mindenféle. Fehér osztrákot már nem is látni arra
Múlkor sétáltunk a hilferen, és meg is fogadtuk, hogy akkor megyünk legközelebb, ha megint festő fog kormányozni
Párizsban még nem voltam...nem vonz. De nem hagyom ki.
Voltam kint...2 hónapot.
Persze,persze.
" Bár New York-ot sozzák"
....bár New Yorkot is hozzák.... .....de proli vagyok még leírni sem tudom elsőre rendesen amit akarok.
Wien már elég snassz, Paris kissé exkluzívabb Bár New York-ot sozzák divat terén csak szar odáig a szerény Lotusunkkal elgurulni mert párezer km-en át csak a cetek néznék.
Ezt mondtam! Bécs sétáló utcájában vásárolok...nincs sor és rendkívül figyelmesek az eladók
Van ott egy halom hasonszőrű sznob omegának való márka is.
Mindig útba ejtem arra járva.Mustang,columbia,SKECHERS,Under Armour stb.Dögivel.Minden eladó magyar és a vásárlók fele is,a másik meg kínai.A vásárlóknak.
Mondom!
Nem vegyülök a pórnéppel! Csövesek helye az Zoli...
A Graben az igazi. Ott nyitják előttem az ajtót!
Nem ilyen értékcsökkent,mérethiányos outlettes szarok....hagyámá...
Designer Outlet, te nyomi írd be a gugliba, mi az
Már csak körülnézni is egy élvezet az arra fogékony csajoknak, jobbára márkás cuccok vannak, diszkont áron. Persze azé' nem a kínai piacos helyett Egy osztrákos menetbe-jövetbe egy fél délutánt rá lehet szánni, útbaesik. Biztos láttad már te is az A4-en haladva, csak esetleg nem tudtad, mi is az.
Férficumó is van, meg sok sportszerbolt.