Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Á, már rendes kromofágot sem lehet kapni, csak azt a környezetbarát festékápolót....
el kell adni, az árából venni valami cuccot ami marja a festéket
Azt hittem hogy csak arrébb helyezitek, vagy egy autósra alakítjátok.
Valakinek el kéne még adni.
Gyútsd fel a hamut könnyebb összesöpörni.
Kocsibeallot szedek szét,videken.Szal ja.
Csavarogsz? Kb. fél 10 körül érek oda.
Van,csörgess meg rájuk szolok,bár van csöngő is,asszem.
Talán háromra itthon leszek.Ha nem jön közbe valami.
Megyek nemsoká' felétek és viszem a távirányítót, otthon van valaki?
A verda mennyire tolerálja sebességben az utánfutót?
Iszonyú bénító ez a 80.
A biztonsági kamerán láttam este, a faszi ránézésre egy már nyugdíjaskorú pocakos GMK-s volt, melegítőben mondjuk talán.
Meg értem az indokot, de sajnos az elkért munkadíj számossága nem változik. De az, hogy ilyen kis melóra nem akárki jön el, abban teljes mértékben egyetértek. ha most egy tíz, vagy tizenöt évvel fiatalabb lennék, tutira csinálnék ilyen ezermester vállalkozást.
Ja, de hülye vagyok, hiszen az előbb még gázkazán szerelő akartam volna lenni. vagy mind a kettő. Megszerelem a FÉG kazánt és felfúrom a wc tartályt egy 50 ezresért. 54-ért nem, mert azzal átkúrnak.

https://index.hu/bulvar/otv7755/
A kiszállást is add hozzá idöben is és üzemanyagban is. Sajnos mindenhol ez megy, drágábban dolgoznak feketén kisebb munkát mint hivatalosan. Nyilván ebben az is benne van hogy kis munkára maszek nem vállalkozik mert sehogyse éri meg, ráadásul a nagy melobol venné el az idöt.
Anyósnak kiszállással, anyaggal 30 körül cserélte ki egy fusi a wc tartályt. Dömötör volt, azt én olyan 5500-6000 körül számolom, plusz az ejtőcső falon kívül, szimering, flexicső, etc. Szerintem nem volt egy óra a munka, mert nekik olyan wc-jük volt, hogy nem tartályos, hanem a hálózati víz volt egy általam sohasem látott sarokszelep-szerű csappal rákötve, tehát elvileg azt kellett a flexicsővel megnyújtani felfelé max. egy métert, meg onnét vissza egy 32-essel a porcelánig.
Én sokallottam, de az anyós fizette, így csak konstatáltam a dolgot.
Munkája válogatja. Egyrészt ez netto, másrészt a Terc elég jol számolja a rezsi munkidöt, kényelmwsen bele lehet férni, ha rutinos az ember akkor böven.
De mostanság szabadrablás.van, mindenki haraütésszerüen mond árakat, én jobb szeretem normák alapján kiszámolni, még igy is van.lakossági szinten aki beleköt hogy az mér annyi némelyik munkafolyamatnál. De igy egyértelmü minden ráadásul jogilag is megállja a helyét vita esetén.
És az elég manapság?
Mindenki többel számol.már joideje. 4.500-5.000 minimum ahogy én tudom.
Nekem ettöl több van beállitva a Terc programban,
Na, akkor ezért nem mutatta meg a kolléga még.
Ezzel is okosabb vagyok.
Ez a minimum, nem a maximum. Több lehet.
Meg mint irtam ez csak az épitöiparban van meghatározva hogy mennyi a legkisebb rezsioradij.
nagyon tavalyi, mert pl acél szerkezetépítésnél már bőven 4 fölött számlázott a cégünk rezsiórát fejenként
2019. Az idei még nincs kihirdetve, február körül szokták asszem.
Ez az új?
3696 ft
De ez épitöipari ordij és csak közbeszerzések meg pályázatok esetén nem lehet kevesebb. De amugyse kevesebb sose
Ez a minimum ajánlás. Annyit kér mindenki, amennyit akar. Ja, ez a tavalyi ár, bocsi, lemaradtam ezzel az infóval, az ideit még nem láttam.
3300 óránként? Ez a kosz, mar reggeliztem kategória