Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

f.szom belinkelem akkor mégegyszer hátha elolvasod ez is wikis csak a kedvedért néztem bele. Úgy mondod, hogy mellélőttem, mintha az arab tavasszal kevertem volna 30 évvel ezelőtt tanultam utoljára róla szerintem annyira nem lőttem mellé igen összefüggő amit leírtam lengyelországgal. Ezzel a szóval kapcsolatban ez maradt meg bennem 30 év után Szerintem ez nem olyan rossz, ahhoz képest, hogy te azt sem tudod, hogy mit ebédeltél tegnap, meg gógle nélkül a f.szba se lennél
Nem akarok belekotty, de gyerekoromban nekem is voltak vágyaim, lehet, még túlzóbbak is mint neked, vagy éppen még egyszerűbbek is.
De nekem valahogyan soha nem jutott az eszembe bármi áron, hogy teljesüljenek. Sok mindent megtettem volna pár dologért, de mindent azért sem.

Leírok egy történetet, bár csak érintőlegesen van közös tartalma amiről szó van.
A mutter megvette néha a Nők lapját, abban olvastam, ez olyan 1978-80 körül lehetett. Egy csóró család megnyerte a lottó ötöst, a nyereményük akkor ugyanaz volt, mint most a 3-4-5 milliárd, mondjuk akkor 5 millió forint. Az újságíró kiment megírni, hogy ezt hogyan dolgozza fel a család, az anyuka valamilyen daganatos beteg volt mert kopasz volt, meg pár, két-három gyerek volt, az apuka meg a szokásos melós.
Leírták és idéztek is a napi tucatnyi levélből, amit kaptak, amiben mindenki pénzt kért, nyugger, beteg, mindenki.
Ami a lényeg, megkérdezte az egyik gyereket az újságíró, hogy mi a vágya, mit szeretne legjobban.
Tudod mit felelt a kiscsákó (vagy lány)?
Azt, hogy EGYSZER jóllakhasson Pick szalámival. (A másik gyerek asszem játékautókat talán.)
Látod, ők ennyire alul voltak a társadalmi ranglétrán, de ők ennek ellenére sem ideologizálták meg az életüket.
hát pont valamelyik nap néztem meg megint a néhány évvel ezelőtt látott filmet. A GONOSZ SZÜLETÉSE fent van a jutubon. Az pont onnan indul Egy remek film
Aztán lehet fikázni ezt az dolfit, csak aztán nincs értelme. Most pont azért sír egész európa amit Ő már a 30-as években el akart kerülni. A szemedben még is ő a hitvány. Azt kell, hogy mondjam dzsugasvili hez képest dolfi csak ipari tanuló volt vagy még az sem a 6 millia zsidajával Ennek a drága kobának mondjuk viszonylag egyszerű szemlélete volt. Mindenkitől tartott aki nála okosabb volt Ez nem volt kevés ember Ezek meg is hóttak. Az összes haver a komplett tisztikar még a titkárnő is amikor a saját nevét gépelte a kivégzendők aznapi listájára. Bár jóska bácsi megnyugtatta a titkárnőt, hogy hát majd csak találnak helyette valakit A másik 20 millió orosz honfitárs az csak simán éhenhallt De hát háború nincs áldozatok nélkül Ehhez képest dolfi csak azt tette amit a mai napig tenni kellene. Azt akkor nem tartanánk ott ahol tartunk.
De, mellé lőttél, mert 38-ban volt, és nem volt harci cselekmény. Ha Ausztria és a szudéták bekebelezése után leáll, sztem még ma is uralkodna és nem lett volna VH.
Én az álszent embereket nem bírom inkább Vagy nagyon szar gyerekkorod volt, hogy nem jutott egy ilyen bulira mint nekem és most írígy vagy Megértem. Némileg valami vérnek kellett volna a faszába lenni az embernek És igen ez már gyerek korban elválik Ott még csak nem is volt olyan nagy az adrelalin. Simán elvetted azt elsétáltál A kutya nem nézte Nem is akartuk ezt elhinni. Szerintem életem legjobb osztálykirándulása volt Még az ofit is megkínáltuk, nyomta befelé a gyümit
Mondta is, hjogy minek vettünk annyit meg se bírjuk enni Aztán néhányan amikor már rosszul lettek tőle menet közben az ablakon hajigálták ki a felesleget
és igen ezt is megtehettük. Csoró magyar alsótagozatos diákként egyszer az életünkben királyak lehettünk Nem a pénztárcánk szabott határt(amiben sosem volt pénz) hogy mennyi gyümölcsöt vehetünk meg Egyszer gyerekkorunkban tudtunk annyi banánt enni amennyi belénkfért. Azt ha qrvára sajnáljátok a labancokat hát lelketek rajta Az Ő üszkeik ezt mindennap megtehették mi meg egyszer gyerekkorunkban
Tehát az anschluss nem a lengyelországi lerohanás volt hanem azt előzte meg tehát téves......mekkora mázlim van, hogy a szómenéseidet soha nem olvastam el mert csak üres fecsegésnek tartottam a semmiről jó hosszan, annak volt igaza aki azt írta, hogy kifárasztod azt aki olvassa és inkább rád hagyja.
Mi???
Ennyi erővel kezdhetjük hitler születésével is mert akkor kezdődött vagy a fogantatásával.
Mondjuk sok hulyeseget csinaltam, de lopni valahogy nem.
Vagyis volt hogy a tollat a bankban zsebrevagtam, de a parkolobol visszavittem. En marha.
Meg kivetel a kinainak nem szoltam hogy megerkezett a tolto.
azért b.sszátok meg annyira nem löttem mellé akár mennyire szeretnétek is
szóval a wiki szerint azt hívják annak amikor ausztriát bekebelezte németország. és ennek az anslussznak volt az első állomása amiből következett amit írtam is
Szóval én már a belőle történő végkifejletet is leírtam, de hát nem tudtok ti lófaszt sem

"Az Anschluss volt az első lépés Hitler egyik legfontosabb külpolitikai törekvésében, a Harmadik Birodalom határainak kiterjesztésében. Ausztria Német Birodalomhoz történő csatolása megelőzte a Szudétavidék és Csehszlovákia megszállását, illetve Lengyelország 1939-es megtámadását, amely a második világháború kirobbanásához vezetett."
Bírod a tolvajt? Nem leszek ellene csak ugye ahogy mondják idővel elválik a szar a májtól.
megnézem mán én így emlékeztem
ja ne aggódjál tőlem is lopnak . ezzel nem tudunk mit csinálni . alkalmazotat meg tudjuk csípni a vevőt nem Ez benne van a pakliban, pedig már a seggük lyukában is kamera van
Nálad viszonylag ez nehezebben kivitelezhető dolog, azért egy kanapét nem úgy gyűr zsebbe az ember mint egy vékony ruhadarabot
Ha ez vigasztal, te bécsben is nyugodtan áruljhadtál volna a 3:2:1 eket a tolvja magyar siserehad sem tudt volna elvinni
Na, úgy látom, a történelem SEM a szakterületed de azért én bírlak
Mi van?....ugye igazából egy dipód sincs? ....inkább guglizz mielőtt írsz...
Eddig még viccesnek gondoltalak.....már annak sem, kár, de igazából jól van így......
most csak fejből mondom ez az anslussz lengyelország lerohanása volt 39 szeptember elején. Nagyjából innen datálódik a 2 vh kezdete, de hogy jön ez most ide?
Itt annyiban tévedsz, hogy pont régebben tartottak minket cigánynak és azóta sikerült kissé kupálódnunk, az 1900-as évek elején a sváb falvak lakói állandóan panaszkodtak a magyarokra kb. ugyanazon dolgokban mint amiben mi most a cigányokra. Jót tett, hogy szétesett a monarchia és újra szuverének lettünk (mondjuk a terület maradhatott volna) így lehetett megint egy kis öntudat bár mikor elbuktunk akkor a nemzetet messze nem a nép jelentette hanem csak a nemesek és a nép pont leszarta, hogy éppen ki szipolyozza őket.
Remelem akkor is büszke vagy ha tőled lopnak.
Én bírom,ritka ha a pult másik a oldalan vagyok.
igen bazmeg az vagyok 14 évesen tudtunk olyat csinálni amit itthon elképzelni sem lehetett volna Sosem az a hibás aki ellop, hanem az aki hagyja magát
Jó buli volt a mai napig jó élményként gondolok vissza erre Aztán lehet fikázni, meg anyázni meg, hogy miattunk lettek kint ezek a táblák. Nem nem a 25-30 diák miatt. hanem mindenki miatt aki az időtájt volt kint A labancoknál más volt a szokás Aztán viszonylag hamar megtanulták az árusítási rendet
De hát hülyék voltak Egy igazi idióták MINDENT MEGÉRDEMELTEK
http://der-fuehrer.org/meinkam...

Itt az eredeti. (Én annak gondolom.)
Össze lehet hasonlítani más kiadásokkal, hogy van-e a többiben turpisság.
Te csak pestieket ismersz?
Anschluss fogalma megvan? Nekem meg az van meg, hogy mikor 88-ban kint voltam a Hilferen, ki volt írva, "magyar, ne lopj"
Európa legmocskosabb fővárosa ,kihagyhato ,akar Prága többet er