Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hellóhelló !
Én 16 éves koromtól nem élek a szüleimmel!!!
Ne keverj Zolival...Alfa vagyok és kész...fogadjátok el...ennyi
Nyugi, meghagyjuk neked. Egyébként sincs hosszú sor szerintem max a lakatlan sziget éven túl opció jöhet szóba
Mobilon keresztül os átjön a lilasag pink vagy bármi ,de nem folytatom mert meg leesik az orra a nádzetőről
maximum vmi béta0.1 verzió
Jó kötél is elég
Te beszélsz? anyáddal élsz, triumph-al jársz és ne legyél kemény?
Ez mondjuk beteg...
Pfff...olyan mindenkinek van teeee
én nem utálom...... nem is utáltam soha... ahhoz képest, hogy annak idején még privátban magyarázott, úgy hogy nem kértem, nem is válaszoltam sértőn, egyszercsak letiltott..... nagyon rosszul esett
Igen...ez elég nagy gebasz
Kivel beszélted meg?
Velem biztos nem...innentől meg olyan mintha nem is beszéltél volna
Elég elolvasni néhány megnyilvánulásat és azonnal megutálja az ember. Nem hinném hogy magyarázni kellene.
mondjuk szegény nem túl szép.Talán ez a gebasz.
Már megbeszéltük hogy max omega.De annak is csak hunyorítva.
Szerintem sokan megpróbálták megpinázni...aztán pofára estek. Aztán jött a beugatás..tíltás.
Nem hiszem el hogy nem tudjátok felfogni ,hogy én vagyon az alfa!
Igaz hogy nekem nem az esetem ,de ez nem azt jelenti hogy ti labdába rúghattok...bénák
Halvány passz,végülis kevesebbet nyomul mint a k5oszi,talán a művi fenykepbeallasok,még rengeteg semmitmondó galériás képek.
Amúgy egyiktek se tűnik túl profinak így netről.
Amúgy miért is utáljuk?
“Nem csak jónak kell lenni, hanem jónak is kell látszani!”
Na ő nem is jó és nem is látszik annak. Ő egy negatív személy, nincsen reklámértéke vagy ha van is, az csak negatív.
Attól hogy valaki profi cuccot árul ,nem kell profinak lennie.
most néztem, hogy már prop-tech-es e-mail címe is van..... érdekes, azért a prop-tech egy profi mérnöki csapat....
De ehhez a méréshez van egy “két pálcás” módszer. Pár ezer forintos cucc és működik.
Azt a váz mérés szerintem max egyenesfutas ,ha arra a videóra gondolsz
A programozás után itt is kiérdemelted a MOTOROZÁS ANETTKÁJA cimet :D Van egy hired a motorosoknál is.:D
Anettka legalább nem volt sértődős típus

Amúgy azt kellett volna korbácsolás alá vetni aki képernyőre tette
Ha jól emlékszem, valaki azt írta, hogy a “motorozás Anettkája”