Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert egy komplexusos beteg ember! Pont ezért veszélytelen...
Kurva nagy erő kell ahhoz hogy valakit lepuffancs. Normál esetben...
Fejbe kell rúgni...mondtam...
véletlenül maradt a dobozban, de csak útközben vette észre...... mondjuk pont jól jött......
Mert egy hülye is tudja ,hogy az égés egyik alapfeltétele az oxigén
Mind az. Sajnos.
Fos...nem fegyveracél..spiáter szar.
Nem szeretek futni pláne meg a nagyszájuak elől
Mondjuk azt én se értem minek cipel még egy felesleges dolgot magával motorozni
Itthon nincs még tűzoltó ponyva vagy mi a tököm a neve? Instán láttam egy videót hogy az égő autóra rahúzott 2tűzoltó egy nagy ponyvát és el is aludt a tűz alatta
Annyira azért nem. Van jobb az igaz, de nem is a használat miatt tartom
Látod...te elfutnál mert kispályás vagy. Én meg lerúgnám a fejét. Mert aki pisztolyt hord magával motorozáshoz ,az egy kis szar...nem elég férfi hogy használja. Pár cigányt el tud vele ijeszteni ,de max ennyi.
Egy fos az a pisztoly! A Röhm az elmegy...
Egyértelmű hogy annak tart itt IS mindenki....de ez net...
Élőben nyaliznának...de felesleges mert jó fej vagyok
Fiam! Te még zacskóban jártál moziba ,mikor én már lovag voltam! Majd ha annyit mész előre mint én hátra ,akkor TALÁN lesz fingod ezekről!
Miért? Van akit alfának tart a környezete?
bazmeg ez rosszabb duma mint amit pipi elenged ha nagyon összeszedi magát
Én Alfákat tartok(nem himeket) emelkedő sorrendben, meg röhmöt. A 060 veszett jószág
Azért az nagyon nem mindegy, hogy valakit alfának tart a környezete - avagy ő maga hiszi annak magát.
pfffffffffffffffffffffffff
Ha szerinted ezek igazak rád akkor te is fogalomzavarban szenvedsz bocsi
Fogalomzavarban szenvedsz papám!
Az Alfa nem azt jelenti hogy “féreg” .
Azt jelenti,hogy testi adotságaival ,eszével ,eszméivel ,jellemével kiemelkedik az átlagtól. Férfitársai felnézek rá ,a nők szeretik.
Egyébként a haveroddal a kis pisztolykáját megetettem volna ha rámfogja.....
egy haversrác jött haza németből motorral, mert mentünk túrázni másnap... itt a 8-ban megtalálták az alfák, a motorja mellett, nem volt nehéz, kb 160cm és vagy 45kg.... meg is interjúzták, hogy pár dolgot asszimilálnának tőle... mondta hogy semmi gond, benyúlt a dobozba és kivett egy glock 17-t.... rögtön közvéleményt kutatott az alfák között, hogy milyen gyorsak, mert a glock 17 kezdésből 360m/s-t tud
Arra jó lenne ,hogy segítsen megfogni a kecskét míg megdugom
ne legyél igazságtalan... max egy hónap és könyörögnél neki
ha meggyújtod
Írtam hogy nem esetem...
Végülis...