Számomra az az érthetetlen, hogy ki az aki hagyja ez neki, sőt még “társul” vele. Nem hinném hogy személyesen meggyőzőbb teremtés annál amit itt csinál. Ez a stílus ez az ego...
múlt évben én is szaroltam vele se a win se az android nem akart elsőre összejönni
térképekkel is baszakodtam, utána nem akart elindulni
az a baj hogy azóta kihalt a laptopom szóval vissza se tudom keresni
Valaki nincs véletlenül képben IGO térkép állomány Sd kártyáról működésének beállításával?
Egyrészt valamiért a winfos nem látja az eszköz map mappáját, de ha látná se lenne az igazi mert a legfrissebb állomány nem férne el a memoriában. Mondjuk emiatt törölni se tudom a régieket, de ha az utvonalat átállitani tudnám lehet amugyse sok vizet zavarna.
Ez az egyszerű lakás villanyszerelés nem annyira bonyolult... nem kell hozzá sok ész, ahhoz képest meg van fizetve.
Igen, pontosan ezt tükrözi jó néhány villanyszerelési munka:))
Ha normálisan meg van csinálva viszi az időt is meg az ész se árt hozzá. Pont az ilyenek miatt nem foglalkozom már vele, pedig jó pár száz lakást megcsináltunk.
állítólag el kellett volna olvasni az írott dolgot előtte
nekem is fura volt az a sorozat, nagyjából érdekes volt de sehová sem vezetett, kb mit egy 3 órás film közepéből látni egy órát
Igazából a jó rendszer már most olyan. Minden egy szekrénybe megy (kapcsolók, égők, konektorok) aztán ott döntöd el, mi honnan mit kapcsoljon, és utólag bármikor átkeverheted...
Wifis izzókat is kapsz már Kínából fillérekért (mondjuk, kb. annyit is érnek)
szerintem lassan ez is lényegesebben egyszerűbb lesz ott van az állandó áram aztán a vezérlés meg mehet wifiről
20 éve volt az a divat hogy ha bezártad kintről az ajtót lehúzta a redőnyöket, na itt ment a marék kábel mindenfelé
ha írja a hibaüzenetet akkor a neten megkeresni mit jelent majd megvenni a cuccot párezerért
persze tovább tart 3-5 nappal, aztán el lehet dönteni megéri-e vödörben fürdeni +10ért eddig
Én sem sokalltam nagyon, inkább az asszonyka kattogott egy darabig rajta. 5 perc alatt kész volt minden, lehetett fürödni azonnal , nem szivatott napokig, h majd ekkor meg akkor jön. Pontosra jött , megkérte a pénzt aztán rendben volt minden.
Nemmindegy.
térképekkel is baszakodtam, utána nem akart elindulni
az a baj hogy azóta kihalt a laptopom szóval vissza se tudom keresni
úgy emlékszem be kell írni kézzel nem a megszokott mappa kattingatós feladat
Egyrészt valamiért a winfos nem látja az eszköz map mappáját, de ha látná se lenne az igazi mert a legfrissebb állomány nem férne el a memoriában. Mondjuk emiatt törölni se tudom a régieket, de ha az utvonalat átállitani tudnám lehet amugyse sok vizet zavarna.
Igen, pontosan ezt tükrözi jó néhány villanyszerelési munka:))
Ha normálisan meg van csinálva viszi az időt is meg az ész se árt hozzá. Pont az ilyenek miatt nem foglalkozom már vele, pedig jó pár száz lakást megcsináltunk.
nekem is fura volt az a sorozat, nagyjából érdekes volt de sehová sem vezetett, kb mit egy 3 órás film közepéből látni egy órát
Wifis izzókat is kapsz már Kínából fillérekért (mondjuk, kb. annyit is érnek)
20 éve volt az a divat hogy ha bezártad kintről az ajtót lehúzta a redőnyöket, na itt ment a marék kábel mindenfelé
persze tovább tart 3-5 nappal, aztán el lehet dönteni megéri-e vödörben fürdeni +10ért eddig