Ha lőterezel jó ha van saját. Meg aztán nem igazán érdekelnek a következmények ha a családomat veszély fenyegetné. Ezek a bevándorlók nem tetszenek....ok itt nincs ,de remélem ez így is marad!
Hogy minek? Az az igazi önvédelmi fegyver! Nehogy azt hidd már ha beugrana hozzám 3-4 Afgán ,majd gumissal legyezgetném itt őket. Fejbe lőni és kihúzni az ajtó elé sorban. Amúgy néha kimenni lőni sem rossz a lőtéren. Egy délelőtt elmegy vele faszán.
Tőlem 2011-ben vették el a kártyámat. Pont e miatt. Pedig csak a feleségemet védtem meg egy buliban. A melóhelyen is rezgett a léc.
2 db Szabolcsi úriembert küldtem a Kenézy kórházba ,de én is mentem velük. Bár én a lábamon...
Megkéseltek mert bátor srácok voltak
uígy vannak a kommandósok és pl a TEK-esek is.... semmilyen módon nem kerülhetnek balhéba, ha abba kerülnek, akkor eljárás alá vonják őket és elbocsájtják indoklás nélkül.... úgyhogy az igazi alfák, akikről te beszélsz, még véletlenül sem állnak bele a bunyóba....
Lőttek meg gumissal...omerta...kibírható! Ha nem a szemedet kapja vagy a töködet,simán agyonvered miután lelőtt. Egy migráncsnál akik háborúban nőttek fel ,nagyon veszélyes ilyet használni. Ha rájön hogy ez egy gumilövedékes szirszar ,a családod fejét a mellkasodról vacsorázza meg. Éles...fejbe...ennyi. Vagy fuss...egy háborús veteránt ne bassz fel ilyen gumis szarokkal.
qrva nagy balhé volt anno belőle..... mondjuk ebbe aza a jó, hogy aki versenysport szerűen csinálja, annak tisztában kell lenni vele, hogy jobb ha inkább elszalad, mert ha balhéba kerül és kiderül, hogy versenyszerűen küzdősportol, akkor ő kerül szarba és a budo igazolvány ugrott.... úgyhogy ezek az alfák nem állnak bele a belhéba, simán elfutnak, ha kell.....
Benne van...
És?
Az összefosott gatyás nyúlbélákba is mehetett volna a golyó.
Inkább lőjenek le ha úgy hozza a sors ,minthogy kurva ként éljek lehajtott fejjel!
Van ilyen ember,van olyan...döntse el mindenki hogy éli le az életét.
De nem ez volt a kérdés teee hanem hogy van e itthon ilyen. Mert én végignéztem már ahogy az égő autó mellett állnak a tűzoltók és megvárják míg elég a benzin a tankban holott menthetőek lettek volna a csomagok az autóban ha hamar eloltják pl egy ilyen ponyvával
Pont az a lényege hogx ne tudj ölni vele. Ettől függetlenül a szemed meg egyéb lágyrészek nem.maradnak meg, meg azért eléggé fájdalmas ha csak mellve kap is. A fejberugás elmaradna. Ami még figyelembe veendő a nagy szórása, igy leginkább 2-3 méterről a leghatékonyabb. Töltényfüggő is, egyre gyengébbeket forgalmaznak.
anno, már nagyon régen a salgótarjáni discoban is volt egy alfa, anno qrva nagy botrány volt belőle, mert vmi magyar bajnok küzdősportos ember volt és a disco egy részét lerendezte.... 2 golyót vettek ki a hullájából...
2 db Szabolcsi úriembert küldtem a Kenézy kórházba ,de én is mentem velük. Bár én a lábamon...
Megkéseltek mert bátor srácok voltak
És?
Az összefosott gatyás nyúlbélákba is mehetett volna a golyó.
Inkább lőjenek le ha úgy hozza a sors ,minthogy kurva ként éljek lehajtott fejjel!
Van ilyen ember,van olyan...döntse el mindenki hogy éli le az életét.
Persze nem a Törökben gyártottakra gondolok.