Ha alányúlnak a nődnek meg lekurvázzák téged érdekelne? Téged meg leanyáznak meg lökdösnek? Van az a pont mikor nem mérlegel az ember.
Ha kitűnsz a tömegből ezek megtalálnak. Magas izmos srác ,szép barátnő nagy baráti tábor....idegen helyen ez feltűnő . Főleg ha a helyi cigányok maffiafőnöknek hiszik magukat. A balhé borítékolható volt! Azt hiszem látott már mindenki ilyet...
Van aki kap néhány álast és megalázva elsunnyog ,meg van aki férfiként kiáll....
De most komolyan, Te hány éves vagy?
Ha visszaemlékszem valamikor középiskolában ment ez, aztán kinőttük többnyire alfa, meg egyéb ilyen faszság, kinek milye van és az is sokkal jobb, minden nőt megdugna meg mindenkit megverne
Ha ennyi kell az alfasághoz még Ini is nagyobb alfa
De azért meg kell hagyni egy valamiben zseniális vagy.
Masszív cicafikázásból sikerült fordítanod, hogy rajtad röhögjön mindenki
Gyanús vagy te nekem hogy nála akarsz bevágódni, csak akkor azt nem értem, hogy miért nekünk pedálozol?
akkor meg hülye volt.... vagy csak sokat ivott. most már mindegy.... de sztem nem kockáztatott volna még egy sérülést sem egy balhé kedvéért egy ilyen sport teljesítmény mellett...
sztem Kozma sportemberként sehol sem akarta volna folytatni, inkább csak ki akarta vonni magát a balhéból..... nem sikerült neki... nyugodjon békében.....
Pl: Bolt!
Mami kilépett a sorból hogy oldalról levegyen egy csokit...gondolom unokáknak ...mindegy. 16-18 éves srác azonnal belépett elé! Mami szólt hogy ő állt itt,csak egy csokit vett el. Tényleg 1 métert ment arrébb. A srác mintha nem hallotta volna. Megfogtam a kis táskáját a hátán és úgy hátrabasztam hogy elesett. Én ilyen vagyok. Buszra,villamosra nem enged fel az asszony,mert a sok kis buzit aki két helyen ül egyedül,simán lebasznám. De a motorról is leszállok és segítek átmenni a zebrán ha látom hogy az idős akárki ott áll.
Ez szerintem nem verseny...alap. Van akinél meg nem.
...értsd: ma mindenki egyformán Superman lenne, akkor is lenne f@szméregetés, legfeljebb "magasabb szinten". Nem centikkel, hanem milliméterekkel lehetne mérni a kiülönbséget, de akkor is lenne különbség, valaki akkor is lenne a "legjobb".
Az igazi Alfa nem a pénzért pisili a tüzet ,hanem hivatásból. A pénzt nagyon kevés Tűzoltó keresi meg a tűzoltásból!
Ha a pénzt néznénk ,benthalnál a kis családoddal a házadban....agyatlan!
Ha a feleséged megerőszakolnák vagy a lányod te hagynád?
Dedósok...
Ha kitűnsz a tömegből ezek megtalálnak. Magas izmos srác ,szép barátnő nagy baráti tábor....idegen helyen ez feltűnő . Főleg ha a helyi cigányok maffiafőnöknek hiszik magukat. A balhé borítékolható volt! Azt hiszem látott már mindenki ilyet...
Van aki kap néhány álast és megalázva elsunnyog ,meg van aki férfiként kiáll....
Ha visszaemlékszem valamikor középiskolában ment ez, aztán kinőttük többnyire
De azért meg kell hagyni egy valamiben zseniális vagy.
Masszív cicafikázásból sikerült fordítanod, hogy rajtad röhögjön mindenki
Gyanús vagy te nekem hogy nála akarsz bevágódni, csak akkor azt nem értem, hogy miért nekünk pedálozol?
Mami kilépett a sorból hogy oldalról levegyen egy csokit...gondolom unokáknak ...mindegy. 16-18 éves srác azonnal belépett elé! Mami szólt hogy ő állt itt,csak egy csokit vett el. Tényleg 1 métert ment arrébb. A srác mintha nem hallotta volna. Megfogtam a kis táskáját a hátán és úgy hátrabasztam hogy elesett. Én ilyen vagyok. Buszra,villamosra nem enged fel az asszony,mert a sok kis buzit aki két helyen ül egyedül,simán lebasznám. De a motorról is leszállok és segítek átmenni a zebrán ha látom hogy az idős akárki ott áll.
Ez szerintem nem verseny...alap. Van akinél meg nem.
Ha a pénzt néznénk ,benthalnál a kis családoddal a házadban....agyatlan!