Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kis sarokban ülő suttyók vagytok ezek szerint...
Kozmát hozzátok fel példának? Ugyan azt csináltam volna mint ő ,csak nem mentem volna fel. De ő sem azért ment fel mert félt,hanem mert kint akarta volna folytatni . De orvul leszurták! Az olyanok mint ti ,akiknek a feleségét meg a lányait a hátukon lehetne megbaszni és akkor sem állnának fel ,nem hívják férfinak. Ti csak ott ültök beszarva és befosva elsunnyogtok ha meg kellene védeni az asszonyotokat. Ennyit is értek. Ja hogy megvernek mert többen vannak? Lehet! De legalább megpróbáltam és sokszor sikerült is a lehetetlent felülírni. Na ez az Alfa! Kozma is a nőjét védte,ne vegyétek a szátokra ti senkiházi beszari csicskák. Bóklásszatok a kis mocikátokkal bukóban,hátha icikepicikét férfinek hiszitek tőle magatokat...amíg nem áll mellétek egy igazi férfi...vagy motoros
Akinek nem inge....
...egyébként egész jól szórakozunk, ha már motorozni nem jó ilyen időben...
Az igazi alfa minimálbérért pisili a tüzet?
Mondjuk Nálad ez tényleg valami becsipődés lehet
Ha van jól kinéző hölgy rokonod,ismerősöd, szívesen megmutatom hogy nem kell tesztoszteron bevinnem. Az izom meg a sporttal jár. De ezt te nem tudhatod...
Nincs mit bizonygatnom...nem alfákról beszélnek
Képzavar van. Semmit nem bizonygatok ,csak próbálom megértetni miről szól. De hiába.
Ti tényleg ilyen primitív hülye bunkók vagytok ,vagy csak szórakoztok. Remélem az utóbbi.
Nektek ezt jelenti az alfa? Ellopja mások motorját? Discoban köteledik? Lövöldöz? Ennyire kisemberek vagytok?
Nyuszikáim...nem ezt jelenti!
Alfa a lófaszt, egy alfa nem bizonygatja, meg nem görcsöl rá ennyire.
Láttam már ilyet, túl sok tesztoszteront toltál az izmaid pumpálásához
Na jó, de egy alfa?
Látod, a Cozma gyerek is azt gondolta, amit te - hogy ő a nyerő tévedett. Van egy jó cimborám, dzsúdózik, versenyzik. 190cm/100kg, ő is azt mondta, inkább elkerüli a bunyót, ameddig tudja, mert senki sem mehet biztosra 10 éve lecsapott 2 ürgét, akik belekötöttek a parkolóban, évekig bíróságra járt miatta.
Egy kézilabdást ne keverj össze egy Thaiboxossal nyomikám. Vinnyogva futni meg az ilyenek mint te szoktak.
A halálfélelemről meg könyvet tudnék írni te szerencsétlen.
Mondtam már...van aki úgy él mint egy asszony( pl te is) ,meg van aki úgy mint egy férfi!
Bizony az. Otthon ha bejönnek a portádra nagyjából még sima ügy, de az utcán már elég problémás, abból ehéz jól kijönni. Nekem mindre van viselési engedélyem ha netán a kocsiban lenne és a rendőr rákérdez, de leginkább otthon tartom.
leginkább attól függ, kinek a kezében van - mert Magyarországon engedély nélküli fegyverrel lőni valakire - elég nagy döntés... ebben még ezzel a nyomi Deltahímmel is egyetértek
A hatékonyság sok minden függvénye, annak is kinek a kezében van.
A Glock meg műanyag - mégis elég hatékony
Kicsit becsípődött neked ez az alfaság Ezek szerint az az alfa, aki erősebb mint a másik? Mi lenne, ha egy Pintér papa vagy egy Rogán féle (vagy ott a debreceni darkside-ban is van biztos 1-2) nyeszlett alakkal akadnál össze? Sztem vinnyogva futnál el (persze ha van egy csöpp eszed) baszhatnád az alfaságod
Emléxem a filmre, amin a kézisek menekültek Veszprémben, (mikor a Kozmát megszúrták) 190 magas, kisportolt alfák rohantak kifelé a szűk folyosón, halálfélelemmel az arcukon pedig csak annyi volt a bűnük, hogy előadták az alfát - mikor nem kellett volna
MMár úton van vagy 120 db akkum,küldjek párat?
Kussoljá!
Addig fényezed magad míg leosztályozlag epszilonnak.
Tudod tároltatni is ha nem akarod otthon tartani. Nem kell fegyverszekrény..stb...
Sok a macera vele. Ezekkel is, de legalább a tárolással nincs plusz.
Nincs macskám.