Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha ez ennyire csak átbaszás lenne és csak a pénz számít akkor miért nem tesznek bele hagyományos lendkereket csak egy kicsit gyengébb anyagból hogy kopjon el a tárcsával 200-250ezer alatt ? Ugyanúgy meglenne a pénzük belőle, sőt kevesebbet kell belerakjanak mert az előállítása olcsóbb a hagyományosnak.
Ja,van,de mekkora.........orulj hogy befér a fulkebe.
A toka részed jó sokáig nevelted vagy hiphopp lett ilyen jól fejlett?
Na és mi van azzal hogy ráz az autó az egytömegűvel ?!
Biztosan vannak típusok amik vígan mennek hagyományos lendkerékkel de a legtöbb esetben hátránya lesz belőle az embernek. Ha jól sejtem te öreg szarokról beszélsz. A b5-ös passatban már van kettőstömegű de lehet hogy ezzel újat mondok neked. Sőt a 4-es golfokban is van mar.
a helyzet az, hogy az autóalkatrész kereskedelem lényegesen nagyobb szelet a tortábó l mint az új autó eladás. Az autó gyártók és az autóalkatrész gyártók is tudják azt, hogy nem csak új autót vesznek az emberek . Szart gyártani cél és érdek. Ezt úgy tálalni, hogy ettől a vásárló is boldog legyen az meg művészet.
és ezek első osztályú művészek Azt hitetnek el amit akarnak és ráveszik az embereket, hogy micsoda fontos dolgok ezek pedig nem.
végül is te melyik vagy a festőművész a szociológus vagy az 5 tusázó?
Várj
Kitalálom
Te a festőművész lehetsz innen a nagy szakértelem
igen minden 2-ik autónak eltörik a főtengely meg csapágyas lesz a váltó Nagyjából ezek a hibák mint a fehér holló a seregélyek között Egyszer valahol halottatok olyat, hogy eltört a főtengely. Ezek azért nem általános dolgok.. Én pl a laktanyában kitelepüléskor hadgyakorlaton a bakonyban olyat is láttam, hogy a dízelagregátor oldalán kifigyelt a dugattyú Ez azért nem azt jelenti, hogy minden agregát így jár
hát szerintem se
Amúgy meg tessék, ha épp Kéri Laciról akarsz képeket nézegetni van még dögivel
https://hu.wikipedia.org/wiki/...(politol%C3%B3gus)
ezt mondom te simán megérdemelnéd
Hülye vagy, ennyi gecinek dehogy mutogatom a gyönyörű arcomat, nem érdemeltek ti meg engem
Hogyne már! Ma rohadtul pocsék napom volt egyébként is, erre ide eszi a fene ezt a köcsögöt. Betelt a pohár! De kiikszeltem (pedig Újév napján mindenki amnesztiát kapott), így nem fogom látni megint egy darabig szerintem.
Na ma nem érdemes itt semmit olvasni, teljesen értelmezhetetlen
Minden előzmény három vonal
Az ELSŐ tulajdonosnak (tehát akinek volt 6-10 milliója a szalonban az új autóra) vélhetően SOHA nem lesz szüksége ezen kényelmi cuccoknak a drága javíttatására, ha mégis, akkor az számára "nem tétel". Aki meg majd a 10-15 éves, több százezret futott, valamikori "luxusautót" veszi meg (az újkori ár ötödéért-tizedéért), na Ő fog fillérbaszni, meg gányolni a hegesztgetéssel.
az izgalmas lenne. Ugyan nem tudják hova de beraknak egyet hogy legyen minek elromolnia.
Fel lehet azt újítani, csak ki kell várni hogy elaludjon a portás a gyárban
Luluval enyelegsz? Biztos jó ez neked?
És mivel magyarázod azt, ha eltörik a főtengely vagy csapágyas lesz a váltó? Vagy csak azt mivel magyarázod ha menetkozben ráz az autó miután a kettőstömegű helyére egytömegűt rakok ?
van nekem ilyen is olyan is, meg volt is és nem ráz az sem amiben nincs
Ez nem az igényességről szól Hanem arról, hogy mire lehessen még költeni a delikvensnek Túlkomplikált és elromlandó szart kell gyártani, de azt úgy, hogy elhiggyétek ez mind a ti érdeketek
nem legfeljebb logikus gondolkodású
Istenem... Te tényleg bölcsész vagy.
Azért, mert az autókat a gyártók az ELSŐ tulajdonosuknak gyártják, azok meg így - lassan - a 21 század közepe fele joggal várják el, hogy sok milliós vételárért cserébe ne rázzon a verdájuk. Igényesebbek lettünk, na!
Azt meg hogy majd 10 év múlva, az ötödik tulajdonosnál mekkora költséget fog okozni, azt nagy ívben lesz@rják, méghozzá jogosan.
mér is ne? ja, hogy azoknak nem váltak szarrá nélküle az újak meg igen Logikus
97 től már passzát 5 jött
nekem legalább van és nem szégyelem. Mondjuk megnézném a te kis röfi fejedet is, hogy mekkora bojler nyakon ül
Igazság szerint rajtam meg cicán kívül van-e valaki itt arccal. Asszem senki más nem meri magát felvállalni Ja talán az az amcsi srác
Ha stílus van minden van!