Ha ez ennyire csak átbaszás lenne és csak a pénz számít akkor miért nem tesznek bele hagyományos lendkereket csak egy kicsit gyengébb anyagból hogy kopjon el a tárcsával 200-250ezer alatt ? Ugyanúgy meglenne a pénzük belőle, sőt kevesebbet kell belerakjanak mert az előállítása olcsóbb a hagyományosnak.
Na és mi van azzal hogy ráz az autó az egytömegűvel ?!
Biztosan vannak típusok amik vígan mennek hagyományos lendkerékkel de a legtöbb esetben hátránya lesz belőle az embernek. Ha jól sejtem te öreg szarokról beszélsz. A b5-ös passatban már van kettőstömegű de lehet hogy ezzel újat mondok neked. Sőt a 4-es golfokban is van mar.
a helyzet az, hogy az autóalkatrész kereskedelem lényegesen nagyobb szelet a tortábó l mint az új autó eladás. Az autó gyártók és az autóalkatrész gyártók is tudják azt, hogy nem csak új autót vesznek az emberek . Szart gyártani cél és érdek. Ezt úgy tálalni, hogy ettől a vásárló is boldog legyen az meg művészet.
és ezek első osztályú művészek Azt hitetnek el amit akarnak és ráveszik az embereket, hogy micsoda fontos dolgok ezek pedig nem.
igen minden 2-ik autónak eltörik a főtengely meg csapágyas lesz a váltó Nagyjából ezek a hibák mint a fehér holló a seregélyek között Egyszer valahol halottatok olyat, hogy eltört a főtengely. Ezek azért nem általános dolgok.. Én pl a laktanyában kitelepüléskor hadgyakorlaton a bakonyban olyat is láttam, hogy a dízelagregátor oldalán kifigyelt a dugattyú Ez azért nem azt jelenti, hogy minden agregát így jár
Hogyne már! Ma rohadtul pocsék napom volt egyébként is, erre ide eszi a fene ezt a köcsögöt. Betelt a pohár! De kiikszeltem (pedig Újév napján mindenki amnesztiát kapott), így nem fogom látni megint egy darabig szerintem.
Az ELSŐ tulajdonosnak (tehát akinek volt 6-10 milliója a szalonban az új autóra) vélhetően SOHA nem lesz szüksége ezen kényelmi cuccoknak a drága javíttatására, ha mégis, akkor az számára "nem tétel". Aki meg majd a 10-15 éves, több százezret futott, valamikori "luxusautót" veszi meg (az újkori ár ötödéért-tizedéért), na Ő fog fillérbaszni, meg gányolni a hegesztgetéssel.
És mivel magyarázod azt, ha eltörik a főtengely vagy csapágyas lesz a váltó? Vagy csak azt mivel magyarázod ha menetkozben ráz az autó miután a kettőstömegű helyére egytömegűt rakok ?
van nekem ilyen is olyan is, meg volt is és nem ráz az sem amiben nincs
Ez nem az igényességről szól Hanem arról, hogy mire lehessen még költeni a delikvensnek Túlkomplikált és elromlandó szart kell gyártani, de azt úgy, hogy elhiggyétek ez mind a ti érdeketek
Azért, mert az autókat a gyártók az ELSŐ tulajdonosuknak gyártják, azok meg így - lassan - a 21 század közepe fele joggal várják el, hogy sok milliós vételárért cserébe ne rázzon a verdájuk. Igényesebbek lettünk, na!
Azt meg hogy majd 10 év múlva, az ötödik tulajdonosnál mekkora költséget fog okozni, azt nagy ívben lesz@rják, méghozzá jogosan.
nekem legalább van és nem szégyelem. Mondjuk megnézném a te kis röfi fejedet is, hogy mekkora bojler nyakon ül
Igazság szerint rajtam meg cicán kívül van-e valaki itt arccal. Asszem senki más nem meri magát felvállalni Ja talán az az amcsi srác
A toka részed jó sokáig nevelted vagy hiphopp lett ilyen jól fejlett?
Biztosan vannak típusok amik vígan mennek hagyományos lendkerékkel de a legtöbb esetben hátránya lesz belőle az embernek. Ha jól sejtem te öreg szarokról beszélsz. A b5-ös passatban már van kettőstömegű de lehet hogy ezzel újat mondok neked. Sőt a 4-es golfokban is van mar.
és ezek első osztályú művészek
Várj
Kitalálom
Te a festőművész lehetsz
https://hu.wikipedia.org/wiki/...(politol%C3%B3gus)
Minden előzmény három vonal
Ez nem az igényességről szól
Azt meg hogy majd 10 év múlva, az ötödik tulajdonosnál mekkora költséget fog okozni, azt nagy ívben lesz@rják, méghozzá jogosan.
Igazság szerint rajtam meg cicán kívül van-e valaki itt arccal.