Jó néhány disznyót levágtunk már láccik, hogy ez a faszi nem szarral gurigázik. 5,5 perc alatt szedte szét és belelte ki.
Szerintem ez gínesz rekord
Nem szerenénk belet elvágni vagy húgyhólyagot epét meg pláne nem
Ez a faszi viszont látszik,hogy bízik a szakértelmében, mindent fordítva csinál, mint ahogy a nagykönyv leírja. Előszőr lekapja a szaladókat, majd egy nyélre heggesztett csapókéssel komplett kiveszi a gerincet úgy,hogy a belek véletlenül sem sérülnek
Mind ezt nó perc alatt
respekt.
ami miatt nem szívesen segédkeznék a saját disznótoromba egy ilyen böllérnek
Nála nem marad idő a pálinkázásra menet közben
Most néztem az autó hátuljában készült fényképet 7 diszpi vödör amiből 3 16 literes 4 meg 14 literes, 3 tejes láda meg egy sózóláda ami kb. 2 tejesládát kitesz, szerintem ez simán 0,3 m3
Jó levettem Őket
azt valami leltár miatt pont zárva volt a bolt ennek már kb. 10 éve
Azóta meg nem éreztem kéztetés mégegyszer elmenni. Bár tavaly voltam a fejeket megvettem ami cserés lett 14 év alatt. Van ami az eső mennyiséget méri és ahhoz mérten indít, van ami a talaj nedvességet. Én mondjuk sosem foglalkoztam vele, beállítom naponta 1 öntözésre szektoronként 10 perc azt csá. Ha esik az eső a feleségem lekapcsolja én elfelejteném
Majd a gyeprács lukaiből jön ki a fű. eltakarni teljesen nem fogja
Volt ilyen annó édesanyámnál kb tudom mire számíthatok
Amúgy nemrég lépett életbe egy szigorú szabályozás a hajókra. Igaz ez most még csak főleg a kénre vonatkozik. De legalább savas eső kevesebb lesz. :-)