Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

7.5 milliárd ember éli kis önző világát bolygónkon. Világunkat a mostani életstílusunk (túlfogyasztás, túltermelés, pazarlás) pusztítja a leginkább. Semmi sem fogja a Földet megmenteni, ha mi magunk képtelenek vagyunk visszafogni saját igényeinket, változtatni régi berögzült szokásainkon, és esetleg szenvedélyünkön (pl robbanó motor). A (robbanó) motorsport egy fogaskerék a régi gépezetben, ami képes ember tömegeket formálni (vágyat ébreszt, fogyasztási szokást befolyásol). E miatt, és gyerekeink és unokáink jövője miatt ettől is szabadulnunk kell! :-)
Amúgy nemrég lépett életbe egy szigorú szabályozás a hajókra. Igaz ez most még csak főleg a kénre vonatkozik. De legalább savas eső kevesebb lesz. :-)
Boldog Karácsonyt!
apám egy kis fáziskésésben vagy már a mormota napja is elmúlt lassan húsvét közeleg
Búék!
pont ezt írtam
aztaqrva Jó néhány disznyót levágtunk már láccik, hogy ez a faszi nem szarral gurigázik. 5,5 perc alatt szedte szét és belelte ki. Szerintem ez gínesz rekord
Számomra elég ismeretlen módszerrel csinálta. Mi előbb megnyitjuk a hasfalnál és a belső részek eltávolításával kezdünk. Majd minden más csak utána következik. Nem szerenénk belet elvágni vagy húgyhólyagot epét meg pláne nem Ez a faszi viszont látszik,hogy bízik a szakértelmében, mindent fordítva csinál, mint ahogy a nagykönyv leírja. Előszőr lekapja a szaladókat, majd egy nyélre heggesztett csapókéssel komplett kiveszi a gerincet úgy,hogy a belek véletlenül sem sérülnek Mind ezt nó perc alatt respekt.
Egyetlen egy dolog ami miatt nem szívesen segédkeznék a saját disznótoromba egy ilyen böllérnek Nála nem marad idő a pálinkázásra menet közben
neked valami akku fétised van. Tuti elbogarászgatnál ilyennel egy hétig csak a saját szórakozásodra
ezt nem tudom kinek mire reagálva írtad, de a válaszom
NEM
nem tudtak adni lapátot egy félig eltőrt hólapáttal rántottam össze a cumót
0,1 köbmétert számoltak Most néztem az autó hátuljában készült fényképet 7 diszpi vödör amiből 3 16 literes 4 meg 14 literes, 3 tejes láda meg egy sózóláda ami kb. 2 tejesládát kitesz, szerintem ez simán 0,3 m3 Jó levettem Őket
az öntözőrendszert ki lehetne egészíteni ilyen kütyüvel. Egyszer meg is akartam venni azt valami leltár miatt pont zárva volt a bolt ennek már kb. 10 éve Azóta meg nem éreztem kéztetés mégegyszer elmenni. Bár tavaly voltam a fejeket megvettem ami cserés lett 14 év alatt. Van ami az eső mennyiséget méri és ahhoz mérten indít, van ami a talaj nedvességet. Én mondjuk sosem foglalkoztam vele, beállítom naponta 1 öntözésre szektoronként 10 perc azt csá. Ha esik az eső a feleségem lekapcsolja én elfelejteném
Fű lesz. Főleg,hogy nálam 95%-ban gyom. Akkor amikor frissen le van vágva jól néz ki, ha egy kicsit megnől látszik, hogy a fű ami a legkevesebb benne Majd a gyeprács lukaiből jön ki a fű. eltakarni teljesen nem fogja Volt ilyen annó édesanyámnál kb tudom mire számíthatok
itt minden egyenes meg derékszög
én magam vagyok az és a cégér tábla nem lett leverve
Csomó videót megnéztem van az a veszprémi srác, nem tudom mi a neve de mindig nagyon vigyorog... kicsit tultolja szerintem, inkább csak jól akar kinézni a videón.
Ezek a libsik tényleg idióták. Hogy a faszomba sikerült belemagyarázni egy járványtól való észszerű elővigyázatosságba a rasszizmust?
https://index.hu/gazdasag/2020...

Nagyon is reális veszélye van annak hogy az ilyen kínai közösségeken keresztül hurcolják be a vírust, szóval a lehető legjobb amit tehet az ember hogy elkerüli minden ilyen helyet. Ha meg már bent van akkor nem csak a kínaiakat, de az összes emberi kapcsolatot.
Igy mar biztos....
nyuszimusziiii {os 3}
Nem kell...én bushcraft-os vagyok!
Nem kell akksi ! Nem kell semmi ....a természetből nyerem az energiát a vadonban!
Nyugi, fogsz meg kapni ajandekba.
Az...
Ezt jó szarul csinálják... minimum 3kör pálinkáról csúsztak le a kapkodásban. Ez egy egész délelőttös munka kellett volna legyen