Mi a büdös fasz van veletek má megint hogy verjelek a seggemhez titeket
Még nem voltam előléptettétek magatokat kurva jó motorosnak a fotelból?
Honnan a picsából tudjátok ti hogy én mennyit motorozok,hol,mikor,kivel...és neked lehet önszopatás a pálya mert nakedszarod van és 120 felett letépni a szél a nagy hombár fejed,de sportmotorral ritka mikor tartósan 200 felett tudsz menni...legalább kiéltem eme fétisemet is. Igaz hosszú volt,de mindenhol az lett volna. Mikor meg ott voltam 10 napot,hidd el hogy volt időm szerpentínezni,míg neked pl itt izzadt a picsád. Meg mi a bajod azzal hogy motoroztam hétvégén? Na húzzatok a sarokba és szégyelljétek magatokat nahh!
Mert verbeli sportmotoroskent lusta vagy kimozdulni, eleg csak a varos melletti 3 180 as hajlst vasarnap delutan. Ha meg raszanod magad onszopataskent palyan mesz, fo turistaidenyben a zsufolt parti uton 40 fokban lepesben.
Úgy kellene kezdeni hogy egyszer eljutsz oda aztán majd lehet cifrázni az oda és hazavezető utat.
Ja és a legjobb hogy amíg te itthon nem mersz kanyarodni mert csúszik, mi ott a versenypálya minőségű aszfalton piritunk fel alá a tengerparton, 25fokos napsütésben
TI kezdtetek el Alfának hívni! Megvan? Sikerült felfogni végre hmmm?
Köszönöm