Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem vágom...
A biztostól nem is fél az ember...elfogadja...
Vigyázz...átlépsz egy határt,aztán sírni fogsz cicám
Majré 2 centi..pfff...hülyegyerek...ok legyen igazad tudod mit! Mától te vagy itt a legjobb motoros,aki egy 20 éves KTM- el szétkoptat minden gumit csutkára,sőtt...ha kell 200 felett is bevesz minden kanyart,még terepen is!
Akkor te meg buzi vagy ha egy férfi zuhanyzóban senkire nem nézel rá akaratlanul is...sajnálom...de van buzi motoros is,úgyhogy nem gáz
Jah akkor félreértettelek
Hihetetlen, zuhanyzás közben is mások faszát nézed és itt is azt szeretnéd...
Egy vagány gixer600-at akartam küldeni hogy megnézhesd milyen amikor úgy használják ahogyan kell
Ja igen, más a szög. Egy magasabb motort kevésbé kell dönteni. De fura mód neked van 2cm majré nekem meg nincs
Nem oda, ide. Oda nem is akarok feltölteni semmit
Ajajj mehetünk motorozni, nem félek hogy lehagysz.
Hát te már csak tudod mester
Amit te 160 al beveszel debrecen környékén azok nem kanyarok, csak egy hajlat az utban.
Ne nekem mond...
Nem érti meg fiatal versenyzőnk hogy más egy túrának a kanyarodási szöge. A Tescó parkolóban a bólyák közt gyakorol ,aztán meg egy domboldalon hússzal be tud venni egy kanyart és el van ájulva magától. Na mindegy...majd talán egyszer megérti mi az mikor 160 felett beteszem egy fasza kanyarba a vasat...nem hússzal
Hogy megnézd mit töltöttek fel mások
Engem nem érdekel hogy kefélsz a barátoddal...még szerencse hogy nem lehet
Amúgy a videó fül szerinted miért van?
A macskának mindig sikerül pedig
Gixxer ellen felesleges
Nagy csicska ez az oldal hogy nem lehet videót feltölteni
Nem-nem...
Nem, ez nem igaz. Ellentetben veled, en figyelek. Te voltal.
Keresztbe levágod?
De hogy a kérdésedre válaszoljak, azért vettem hogy megszívassam a gixereseket a szerpentinen
Egy csepp sem folyik belőle na jó, a láncról néha pár poros csepp
Te azért vettél KTM-et mert láttad a kenyérmorzsás mesét kiskorodban? Tudod...mikor kenyérmorzsát hagy maga mögött,hogy visszataláljon.
Csak te ezt olajjal játszod el
Inkább a te hülye éned ismertem fel....megint