Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dobatlak Mert egyedül képtelen lennél rá jönnél velem
a szád a szívó 120 le td cr rendszer. megyen mint az ezüst nyíl dzsssííí....
d4d hajesz nem lusta nem keverendő össze a szívó hajesszal. Ez fürge fajta
Az ráz csak igazán - ha lepisálod az akksiját!
és nincs nagy tokám
itt van a boxered is mondjuk nem mai a kép Bár én egész életembe ilyeneket vezettem És nem ráznak 2 személyautóm voltés azt az időszakot azóta is bánom
Ez ha jól látom akkor készült amikor elütöttem az fasz tuggya hanyadik őzemet
Na még az autód is buta, nem csak te és a telefonod
Villanyautó
50-100mm fókusztávolságú lencsével lehet jó portrét fotózni.
A 15mm eqvivalens fókusztávolságú mobiltelefonoddal elég jó lehet tepsi fej lesz, de a tokádat már csak a Photoshop tünteti el
ez nem így van, nincs olyan csoport ami direkt elrontana valamit
olyan van hogy kitalál a vezetőség valamit, és azt meg kell oldani még olyan áron is hogy pl egy olajcseréhez ki kell venni a motort az autóból(ilyet még nem hallottam de vannak durva dolgok)
vagy pl olyan alkatrészt kell tervezni a felsőbb utasítás kívánsága szerint hogy az már a tervezési hibák miatt BIZTOSAN meg fog halni csak nem tudják mikor
tudok olyan turbó házakat amik úgy vannak öntve hogy a sorját belülről nem lehet lemunkálni és biztosan lesz baj vele csak nem tudni hogy 60 ezer vagy 600 ezer után
és miután minden ilyen terv kész utána jönnek az optimalizációs tervek hogy egyes alkatrészek amik nagyságrendileg többet bírnak mint a gyengébb alkatrészek ezeken hogy lehet "spórolni" mint pénzben mint élettartamban
Nem azt mondtam hogy én lennék bármelyik, csak akinek ez a perverziója az nyugodtan nézegethet kérilacikat
Abba nem is kellhet kettőstömegű, gyenge szivó motorral szerelt lomha autó.
Na jó de abba a hiace-be csak Lábatlan torpeuszkárokat tudsz berakni és zsákos szotyit.
Tulhaladta azt a méretet a világ,és még kurva lassú is,még csak a te majomforma testalkatodra kényelmes,embereknek kinszenvedes.
Nem véletlen hogy a lomis cigányoknak sincs ilyen.
Na akkor ezzel meg is érkeztünk. Hülyeséget beszélsz. És főleg teljesen másról. Buta vagy Pipi
Egy dolog nyilvánvaló. Pipi továbbra sem okos, és fújja a saját hülyeségét
Nyugi úgyis kidobatlak a zsilipen.
neke3m gyárilag nincs benne kettőstömegű ember ezt nem kell "butítani"
mert ilyen alapon az egész autót összehajtogathatnák kartondobozból és jé az első esős nap után szétázna.
Szerintem értelemszerűen leírtam. Van egy team ami arra szakosodott, hogy fejlesszen minél bonyolultabbat és minél jobban meghibásodhatót. Aztán ez legyen úgy tálalva, hogy márpedig ez kell. Látod te is elhiszed, hogy kell, pedig nem
Régen ez csak annyiról szólt, hogy az egyik team összerakott logikusan egy autót a másik team-nek meg az volt a feladata, hogy annélkül,hogy a paraméterek jelentősen változnának lehetőség szerint keverjenek össze mindent úgy a motortérbe, hogy semmi ne lehessenhozzáférhető
Konkrét autót mondj amibe te a kettőstömegű helyett hagyományost raktál és ugyanolyan hibátlan mint előtte!
Elhiszem hogy van ilyen típus de mond el pontosan hogy melyik az.
pedig ebből nem lesz szalonna, nem hagyom magam
egyik sem ráz mi a fasztól rázna
Mindenki dicséri saját magat.Nagy az.
nincs nagy tokám Lehet előnytelen lett a szelfi abból a szögből pedig kimondottan fotogén típus vagyok
De te most pontosan milyen autorol beszélsz ami nem ráz ?!

1.9pd 101lovas 4-es golf, egytömegű lett belerakva, gyorsításnál remeg az egész autó. Semmi más nem lett cserélve csak a lendkerék kuplunggal.
mitől rázna, nekem miért nem ráz 1 millió km-errel a hátam mögött. Menet közben nem ráz ha néha ráz alapjáraton az meg a porlasztási rendellenesség. Azt meg egyébként is célszerű vizsgálni mert amiben 2 tömegű van na az teszi gajra és nem a fordulat.
Egyáltalán honnan veszitek, hogy ráz nem ráz ez merő faszság, elhiszitek a hülyesééget