Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te kussoljál már Zolika!
Bizonyítani tudom képekkel hogy pokolgépet csinálsz otthon....ráadásul vállalkozó is vagy (lop,hazug,stb)
A te helyedben most inkább sunyítanék...
was hast du nicht verstanden?
Was?
Várj kicsit, most összezavarodtam... egyszerre szereltél fel többekkel, akik mostanra feljebb jutottak? Akkor azok mégalfábbak voltak?
Egyébként én bírtam, ők nem bírtak engem a 1,5 évből 1,5 hónapot fogdán voltam (tudod, a "se öv, se cipőfűző" fajta, nem csak lafo. Lafoból több hónapnyi volt, kis megszakításokkal )
az első értelmes gondolatod ma
Asszem fel kell hívnom a zokniházy figyelmét erre a mélyen gyökerező fertőre,hatósági jelvényel való visszaélés.
Veszélyben a jogállamiság,az európai értékeket sárba tapossák,és egyébkéntis az oktatásegészségügy romokban meg nincsenek utak.tűrhetetlen ez a balkáni diktatóra.
Izé volt na...Konrád!
Persze,meg német autópályán.
És a kocsiról is leveszik a Tűzoltó parkoló kártyát?
Istenem...
Nem sokan vannak felettem ,meg akik igen,azokkal szereltem fel...úgyhogy haverok
Persze hogy nem bírnád! Férfiaknak való...
Örsvezető lett....
Akiket én ismerek, inkább nem mutogatják a szolgálati igazolványt (bár előírás szerint fel kellene), ha vmilyen szabálysértés miatt megállítják őket, mert automatikusan fegyelmi eljárással jár.... a múltkor rendőr haver miatt indult, sima tilosban parkolás miatt, mert a hülye felmutatta a köztereseknek a rendőr igazolványát
Hát én inkább kifizetnék 30 rugót, minthogy "szolgálati igazolványom" legyen Nem akarok se "szolgálni" se feljebbvalót - azokból már sorkatonaként is elegem volt
Bár tiszteknél jól lehetett követni: minél magasabban van, annál hülyébb mert a kötelező rang emelkedéssel együtt nőtt az alkoholizmusban eltöltött évek száma is

Te, egy ilyen alfa hogy bíja, hogy parancs-uralmi rendszerben vannak felette is? és ott ezt kell csinálnia: meg ezt ?
Lefokoztak?! Tavaly már tizedes voltál!
Magyarországon volt,de a rendőr külföldi...de Magyar ruhában. Nem érted?
Őrvezető! És Hadnagynak nézett
A külföldi tudja miahalal az a magyar tuzoltoplecsni.
És rögtön jogtalan előnyhöz juttatja.
Akkor jól megszívattad a külföldi zsernyákot: azt hitte a tizedesi vállapodra hogy alezredes vagy!
Nem követtem el szabálysértést....meg ez NEM Magyarországon volt !
Ebben az estetben kellene mindkét felet elküldeni Recskre követ törni 20 évre
Korrupció!!!!
Amúgy ezt már mondták...
De elengedett mert kolléga ...
aha. azt mondja, hogy hová siet civilbe motorral. Nincs eset. feljelentem.
tűzoltó honvéd
Örvezető!