Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rángatni rángat, mert nem egyenletesen jönnek a munkaütemek, az is ritkán ,de a két dugattyú le-fel mozgásának rángatását a főtengely sonka tökéletesen ellensúlyozza egy 90fokos V esetén.
Ne higgyetek neki,vizgálatiban van üzletszerű kéjelgésért,csak kipaterolták mert zaklatta a rabtársait.
Még a kósát is le akarta szopni.
Biztos forrásból tudom.
Ja.... Nehogy félre értsd, nem hianyoztal
Ja, ráérünk, nekünk jó motorjaink vannak, nem kell szerelni állandóan a lemezgarázsban. Gondolom most a szél miatt nem tudsz szerelni kint
Valamint nem vagytok nekem annyira fontosak, mint pl. Zoli32-nek, aki egy napot nem tud elszakadni tőletek.
Korzika, Monaco, USA, Valencia stb.
Nnnna hol voltál sokáig?
Ti itt éltek?
Pont hogy a v2-esnek van baja a kiegyensúlyozottsággal főleg ezek a japán 90fokos v2-esek... mi a faszé 90fokra csinálja?! Ugyanez a sor2 270fok... tehetsz rá 2-3tengelyt akkor is egy rángatós motor marad.
pedig nem tudok mást..... egyszer csak eljön majd az életedben az a pillanat, amikor motoron is ülsz majd
BÚÉK
Ennyi, okos BMW-s eleve trélerrel viszi a motort mindenhova
Ne röhögj ez nem vicc! Ha fotelmotorozni akarok akkor itt osztom az észt az SM-en
Manapság már faszán ki tudják egyensúlyozni kiegyenlítő tengelyekkel. Egy V2-nek meg elméletben nincs is kiegyensúlyozatlansági problémája.
Az alu kormányvégsúlyokon szoktam röhögni. Az lenne a lényege hogy nehéz legyen, erre megcsinálják könnyűfémből
Na meg én arra használtam hogy amikor kicsúszok akkor az kopjon ne a kormány, meg a karok, annak is jobb az acél.
nyugodj meg... nem kell....
Majd ha adódik akkor megszerettem a kettős tömegű témát,a váltóval együtt,az MLGU6 ahogy néztem szeret kinyiffanni.
Vagy legalábbis nem szeretsz a trélerre várni.
Ja es kormányvégsúlyom sincs, tehat az sem csillapít semmit mert egyszerűen nem kell.
Teljesen más a két motor. Az enyém menetközben, 3500felett teljesen simán jár, nincs rezgès, nem zsibbad a kezed se a lábad. 3500 alatt remeg, rángat egyszerűen nem arra lett kitalálva hogy kis fordulaton basztassa az ember, kis lendtömeg, kompakt blokk, közvetlen gázreakció.
Apu tdm900-asa sokkal zavaróbban remeg, vibrál. Az sv1000-esem tényleg egy lapvibrátor volt ehhez képest.
Sőt a yamaha mt07 szerintem sokkal zavaróbban vibrál minden fordulton.
Hondát vettem, mert én szeretek motorozni
Sajnos az öreg GS500 is ráz mint a veszedelem (főleg a középső fordulat-tartományban). De én ezt - Levivel ellentétben - nem tudom pozitív élményként megélni. Ez hiba, nem erény.
Vegyél k1600-t, nem is remeg és megy is