Jaj, de magadra vetted: pedig én csak ezt a tényleg véletlenül talált cikket kapcsoltam össze gondolatban a mostanában megfigyelhető szellemi leépüléseddel.... (Ha nincs összefüggés, akkor bocs, tévedtem... ... kicsi volt a "minta" ami alapján téves ítéletet hoztam )
Bogyókám a tény az az,hogy vegyesen kell táplálkozni. Hogy te is megértsd ,”rostban gazdagon”!
Sajnos Magyarország itt is hátul kullog mint sok mindenben. Az egyik vezető halálok a vastagbélrák ...ez tény.
Ezt úgy lehet kivédeni,hogy sok gyümölcsöt,zöldséget,rostokban gazdag táplálékot eszel. Na most télen én mellőzöm a paridicsom,paprika stb dolgokat,mert amit most lehet kapni az elég érdekes ha érted. A zabpehely egy elfogadható alternatíva ,mert sok benne a növényi fehérje,ami sport mellé nem hátrány. Gyümölcsös kefirbe keverve imádom. De mégegyszer elismétlem az itt lévő primitív,buta,agyhalott emberek miatt,hogy ettől még bármit ehetsz egész nap,mint ahogy én is teszem. De ha attól félsz hogy elhülyülsz e miatt,akkor most szólok hogy ne félj...mert az írásodat nézve ez a folyamat már elkezdődött....hülye vagy...és még lehet rákos is...
Az amit kibányásztam úgy nézett ki mint a titanic egyik alkatrésze.A csapágyban olyan szinten beálltak a golyók egy oldalra hogy szétverni is nehéz lett volna.
Elmondom neandervölgyiül,hátha megérti az a pár neuron ami pattog a koponyádban.
Ha bekapcsolod a kocsidban a légkondícionáló gombot (nagyon gyengéknek hópihe feliratú gomb vagy A/C) akkpor ez csinálja a hideget.
Debrecenben nagyon okos emberek élnek. Egyrészről ez a szar senkinek nem kell(azért nem is kelt el),másrészről egy szándékos elírás vonza a hülyéket.
De ki a franc vesz egy ilyet??? Főleg úgy,hogy ha név szerint rákeresel ki sem dobja a kereső,mert el van írva. Hát te Zoli!!!
És ezt tudta a Debreceni emberünk.......
(Tudnám mi a f@szér' töltöm itt a "drága" időmet - de mégsem tudok lemondani róla. Sőt, nem is akarok. Úgy vagyok vele, mint a dohányzással)