Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd lepotyogtat neked pár kocsit....
Nem állnék mögé.
Ha haladni szeretnék akkor kell.Nem szeretem,de ez van.Amúgy ahogy észrevettem ha 140-el megyek akkor is ugyanez a helyzet.
240-260 .....és nem szokott probléma lenni. Talán annyi,hogy folyamatosan villognom kell
Jahh...motorral
Kocsi 150...
Te kikerülöd a 20-al lassabban menő kaminyont, azon meg csodálkozol, hogy idegesek azok, akit téged - a 40-el lassabban menőt - nem tudnak kikerülni? Még ha nem is tehetsz sokat a lassú autód miatt...
Teljesen leszoktam már a tempomatról, 150-re benyomva állandóan kapcsolgatni kell ki-be persze a sok köcsög román a legrosszabb
Küzdeni? ...mint nekünk, limuzinosoknak a 145-el (óra szerint, valójában csak 135 körül) belsőben haladó furgonosokkal ?
Végülis a 110 simán jó,csak a kamionok.
Csórik 90-el baktatnak,te odaérsz 110-el és nem jön senki,kimész,és az első kamion előzése után látod a kitágult orrlukakkal a hátsó ajtón fujtató BMWaudiskodamondeó brancsot akik kurvaisten hogy villognak mer nekik 160-al kell menni.Te meg nyomnád de elveszi a gázt.Egy ideig vicces,de hosszú távon idegesítő.
Nem egyszerű. Én román trélerest szoktam kinézni az baszik a vilagra és megy a belsőben 110-120kozott, beállok mögé és akkor nem én vagyok a köcsög aki feltartja a forgalmat
Én 145-re szoktam
Képtelenség sporolosan 125-tel.menni mert akkor meg elfékezgetem amit a lassumenet megtakarit. Külsöböl besorolni belsöbe nem egyszerü lassitás nélkül egy átlagos forgalomnál is, de ott meg fooyamatosan utolérni valakit ha ninvs kamion akkor is. Igy meg többnyire belsösáv aztán csak az ott toporgokkal kell néha megküzdeni
Ez nem volt ilyen modern,valamit csináltak az inyektorvezérlővel.
A sofőrök szerint a régi verzió jobban ment pedig az papíron 120 az újabb 130 lóerős.A DPF szűrős euro 5-6-osok kicsit kedvetlenebbek.
Általában a 110-120 fekszik nekik,a felett irgalmatlan elkezd zabálni.Nomeg azért a legtöbb sokat tolat is óra szerint.
Amivel mentem azért nem szenvedett 110 felett................már a korlátozás mentesek.
Tény hogy a 170 lovas 3,0-es arrébb tud állni,de ha tolják neki elmondás szerint a 14-et beveszi.
Sok bérelhető autóban mar benne van a gps-és megfigyelés és távoli tiltás is..... a szerződésben is benne van, hogy ha tartósan mész egy adott sebesség felett, tiltás és séta
Milyen érdekes hogy ha 110-zel mész úgy érzed hogy nem haladsz, de ha már 130akkor már talán sok is egy furgonnal. Mi 123-ra nyomtuk a tempomatot
Igen, átadás-átvétel percre benne szokott lenni... csakhogy objektívnél, ha nincs meg a vezető, akkor a tulaj fizet... és az nem lesz meg, mivel nincs tanú, és a bérlő nem köteles önmaga ellen tanúskodni
Deeeee,csak általában egy A4-es formanyomtatvány.Cím,név,szig. szám,aláírás.Csak ugye objektív felelősség.Egy ismeretlen egyszerivel meg pereskedni kell.Velem nem,régóta ismerem.Tudja hogy kifizetem ha úgy adódik.De az egyszerik macerásak.
És hát akkor ott az volt kéznél,kurvanagy élmény nagykanizsára lemenni.
Én egy Neil Amstrongos (Föld-Hold távot megtette oda-vissza) Ducatót béreltem, az 110 felett hallhatóan elkezdett szenvedni, gondolom, evett is volna ész nélkül ezért inkább ráértem meg aztán a bepakolt cumó se volt agyon rögzítve...
Ezesetben érthető utolag nincs opcio a vezetö meghatározására? Bérleti szerzödés van, lenyilatkozza hogy ki vezetett aztán megy oda a csekk.
A tulajnak tele volt a töke hogy a fogalmatlan bérlők gyorshajtási csekkeket generáltak.
Valamit csináltak hogy gyorsítasz és 110-nél mintha falnak ment volna elvette a gázt.
Gyalogoljon, aki szegény
Kezdő vagy. Én a 72 órás vezetési maratont megcsináltam 8,5 óra alatt
Nem, tom az uj transitok 160 felett lazán mennek. Én még 160 felé nem hajtottam, de még tudna menni.
Kaptam már olyan bérautót amit tényleg 110-re szabályoztak.
Kibaszott idegesítő volt.Lehet ő is ilyeneket vezetett.
Néha már sírok,.................................a röhögéstől.
Vegyél rendes autót
A szabályzás többnyire fordulatszám függő.
Csak téged