Nekem volt a 2000-es években 1.2 16V Asztma, 75 lóval... és érdekes, szerettem, lelkesen forgott bele a pirosba, a fordulattól volt versenyautó fíling igaz, közben az anyukák a TD egyterűikkel feltorlódtak mögöttem
Pontosan mint a KTM itt az asztalon az új szenzor mert hát sajnos beszart a gyárim most hogy ezt leírom, lehet csak a vezeték tört meg, össze vissza mutat, 0,600,aztán van amikor jól mér. Kaptam is egy 5000-es csekket mert követtem a rendőrt a 4sávoson és amikor lesorolt a szélsőbe én mentem tovább ugyanazon a gázon. Miután levillogott kiderült hogy ő 110-zel ment
240 a keménymagnál a lélektani határ...ott feladják. Igen az átlag 200 -nál .
Amúgy pályán se számítanak ekkora sebességre ,simán eléd botorkál mert előzni akar 150-el. Kurvára kell figyelni,meg villogni folyamatosan!
Én már nagyon ritkán versenyzek (csak ha felbasz valami idióta alfa ) de azt tapasztaltam, általában 200 elég ott már ki szoktak állni a külsőbe (autósokról beszélek)
Ez igaz! Én sem szoktam látni csak nagyon ritkán ha pályázok.
Pedig van néha hogy verseny is kialakul néhány tökösebb otóssal ,de nem jellemző.
Ingyen cirkuszt a népnek!
Én az elmúlt 20 évben qrva sokat mentem az M5-ön, KKFháza-Pest részen - nem emléxem, hogy valaha is 200 feletti motorost láttam volna.... bár én legtöbbx reggel 8-10 közt meg este 6 után mozgok rajta.
Lehet, van a pályán pár technikás egyenest kedvelő gixeres, de biztos nem jellemző.
Amúgy vicces szokott lenni, nem te hanem amikor a -1/+3 áttétellel a 600-as megy óra szerint 260-at és a tulaj dicsekszik, amikor meg mondom hogy az enyém csak 220-at mutatott akkor azt mondja hogy hazudok
Amúgy pályán se számítanak ekkora sebességre ,simán eléd botorkál mert előzni akar 150-el. Kurvára kell figyelni,meg villogni folyamatosan!
Pedig van néha hogy verseny is kialakul néhány tökösebb otóssal ,de nem jellemző.
Ingyen cirkuszt a népnek!
Meg amugyis ha üres a külsö
Lehet, van a pályán pár technikás egyenest kedvelő gixeres, de biztos nem jellemző.
Ezt a Bogyónak itt hagyom így szépen csendben