Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem volt a 2000-es években 1.2 16V Asztma, 75 lóval... és érdekes, szerettem, lelkesen forgott bele a pirosba, a fordulattól volt versenyautó fíling igaz, közben az anyukák a TD egyterűikkel feltorlódtak mögöttem
Biztos,de ez 1,6 szigorú.103 ló.
Pontosan mint a KTM itt az asztalon az új szenzor mert hát sajnos beszart a gyárim most hogy ezt leírom, lehet csak a vezeték tört meg, össze vissza mutat, 0,600,aztán van amikor jól mér. Kaptam is egy 5000-es csekket mert követtem a rendőrt a 4sávoson és amikor lesorolt a szélsőbe én mentem tovább ugyanazon a gázon. Miután levillogott kiderült hogy ő 110-zel ment
Nem szeret az semmit, csak álldogálni a parkolóban. Az 1,4 16V Opel motornál unottabb, kényszeredettebb valami nem sok van...
Ezt szereti az asztma,nem béjemvé ez.
Nnnnna az több mint az enyémnek.... 250-nél letilt a német elektronika
Egy rendes motor (pl. GS500 ) a kerékről veszi a sebesség adatokat. Csal ez is, de bárhogy módosítgatod a láncáttételt, mindig ugyanannyit csal.
Sokkal többel szerintem...
240 a keménymagnál a lélektani határ...ott feladják. Igen az átlag 200 -nál .
Amúgy pályán se számítanak ekkora sebességre ,simán eléd botorkál mert előzni akar 150-el. Kurvára kell figyelni,meg villogni folyamatosan!
Ajj nem érted... -1/+3-al kicsit borul az amit az óra mutat, nagyon borul.
Kurva egyszerű bemérni ha ennyire érdekel valakit. 275 a vége az enyémnek.
Én már nagyon ritkán versenyzek (csak ha felbasz valami idióta alfa ) de azt tapasztaltam, általában 200 elég ott már ki szoktak állni a külsőbe (autósokról beszélek)
Csak nem mindegy hogy mennyit és a gazdája mennyire hisz az órának.
Ez igaz! Én sem szoktam látni csak nagyon ritkán ha pályázok.
Pedig van néha hogy verseny is kialakul néhány tökösebb otóssal ,de nem jellemző.
Ingyen cirkuszt a népnek!
Persze az óra csal...mint mindenhol
Velem nem.küzdesz, mert én kimegyek ha jön valami
Meg amugyis ha üres a külsö
...mer a 150-nél a 140 is kevesebb
Én az elmúlt 20 évben qrva sokat mentem az M5-ön, KKFháza-Pest részen - nem emléxem, hogy valaha is 200 feletti motorost láttam volna.... bár én legtöbbx reggel 8-10 közt meg este 6 után mozgok rajta.
Lehet, van a pályán pár technikás egyenest kedvelő gixeres, de biztos nem jellemző.
Amúgy vicces szokott lenni, nem te hanem amikor a -1/+3 áttétellel a 600-as megy óra szerint 260-at és a tulaj dicsekszik, amikor meg mondom hogy az enyém csak 220-at mutatott akkor azt mondja hogy hazudok
Ez nem a végsebessége agyaska! Be is baszna...
Láttam ezt a videót . Hááát...nem KTM az biztos
Az mennyi gps szerint 200-220?
http://youtu.be/jTY7lWMbDYY

Ezt a Bogyónak itt hagyom így szépen csendben
Itt nem süt...ez nem igazság!
Na ül a motorodra oszt gyere ide raportra,süt a nap,nem lehet gond a 260.