Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A zéró elég buzis pia
Persze este volt nem tudtam,hogy történhetett,de itthon megnéztem a térképet és akkor láttam,hogy a Nagyerdő sarka oda ér.
Debrecen nem kispályás hely
És annak mi az esélye,hogy a 35-ön debrecen táblán belül, a Molkútnál a 2x2sávos úton vaddisznó vagy 6 süldőmalaccal a háta mögött keresztbe át ballag az úton?Nekünk megvolt.Szerencsére a fiam észrevette,satufék így nem lett baj.
Nem csodálom ha szar kedve van....mindig csak bántsátok!
Ki se kell dobatnom a zsilipen.
Akkor most felakasztod magad?
ki kell csapni reggel-este aztán megnyugszol
a meggyes sört meg inkább titkold.......
már 1 éve hogy a meggyesnél tartok
se cigi se ital se nő a gyerek is csak ordít az idegeimre megy nem sok értelme van már ennek az egésznek
Az nem tetszik.
Vagy inkább laktanya fogság
Lakossági folyószámla?
Mindkettő általános Ausztriában .
Vagy zerot vagy lipton zéró green tea ami megy.
Akkor igyál barna sört. Az nem keserű hanem egy kicsit édeskés - és jellemzően hamar fejre lehet állni tőle! (Régebben a kedvencem a Tescoban . kis - forgalmazott Dreher Bak volt. Sajnos a szívgyógyszereim miatt már nemigen ihatok, ritkán szoktam "kirúgni a hámból".).
Sört csak akkor, ha van előtte egy pacal, az előtt meg fél Unikum
Felé? Után! Ezért én inkább a narancsosat iszom
Utálom a keserű szarokat,Ausztriában viszont az ásványvíz és az üdítő dragabb mint a sor.
Áthidaló megoldásként szoktam kérni radlert,de úgy is úgy néznek rám a pincérek mint a gyerekgyilkosra.
Pedig a cobranco meg ezt is megfelelő hogy beleont egy fél fantát.
a citromos sör az első lépcsőfok a buziság felé, szóval veled bármi megtörténhet.......
Most már csak az jön, hogy rászoksz a kényszeres testépítésre. Lehet tovább fogsz élni - de minek....
baján a kommendások mindenesek voltak, ha egy tiszt költözött mi mentünk,temetésen nekünk kellet jól megjelenni, a tiszti irodákban nekünk kellett átrendezni ha valamit agyaltak, olajkályhákat feltölteni meg ilyen szarok
aztán amikor az őrség lőszerét eldurrogtatták( bizonyos időnként mindig cserélték) akkor is mi segédkeztünk
na ekkor kinyomattam egy tárral egy sorozatban, (kibaszott gyors kiment, nem úgy mint a filmekben) egész fasza érzés volt
de utána mire a gázdugattyú fényesre lett sikálva már nem volt jó dolog, utána már nem is érdekelt annyira a téma
amúgy lőttem a vicces pa pisztollyal, ak-amd karabéllyal, meg a géppuskával aminek nem jut eszembe a típusa, amúgy ez vicces volt mert 3 lövés után csövet kellett cserélni benne, mert azt is gyakorolni kellett
0.22es "kispuska" volt az első amivel lőttünk, avval lőttem 3 lövésből 29-et is
Tehát 30 év dohányzás után letetted a cigit, és a rendes sörről átszoktál az ízesített vackokra. Megöregedtél, lásd be!
hát ez vagyok én a sörből is már csak az ízesítetet iszom, alapvetően ahhoz is 30 év kellett, hogy rájőjjek nem szeretem a sör ízét
mert írok egy csomó bölcsességet amivel tudod pallérozni az elmédet Azért vagytok itt kényszeredetten.
Cigitől elkezdetem köhögni 30 éve szívom kb. napi doboz az adag. 2 hete nem gyújtottam rá könnyebb mint gondoltam szerintem eldobom