Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adorján Zoli haverom...
Engem elsösorban csucsák baszott fel már tegnap a tvben, amikor még sikerült nyekegnie is hogy mennyit is ér.
Más. Ezt most láttam véletlen a TVben. Dúúúrva... főleg, hogy állítólag munkaképessé nyilvánították...
https://tenyek.hu/belfold/3203...
A filmet nézve külön felbasz, hogy falábú dzsuzsák, akit már a 20adrangú arab klub is kibaszott, 2 millát keresett - naponta.
Pipin kivül természetesen
Na igen...nem jellemző
Az igaz, mondjuk azt pont nem olvastam el . Amit én mértem az olyan 12-15 között van valahol. De amugy meg tök mindegy! annyival szinte sose megy az ember
Igen...az enyémnek is...és mindnek. De most beszéltük hogy az óra csal
Nekem is az a tapasztalat, hogy többnyire normálisak ha nem vergödik az ember velük. De azért akad igy is a melyik szereti basztatni a sofört.
Nekem is az a tapasztalat, hogy többnyire normálisak ha nem vergödik az ember velük. De azért akad igy is a melyik szereti basztatni a sofört.
Az amerikai szabályzásmentes verziok vége valahol 330 körül van. Olvass utánna az enyémnek 299 a vége, de még menne hatodikban ha tudna
Igen tudom!
Nekem soha sem volt problémám a rendőrökkel, mindig korrektül álltak hozzám, én is próbálok mindig normális lenni, nem okoskodok, meghahtom a fejem és elfogadom. Az eddigi kb 100ezer km-em alatt ez volt egyetlen büntetés.
Neeem. Rendesen, ahogy kell. Ez nem csoffadt gixxer
Lükvercben!
Mondjuk megszámolni se tudnám, hányszor ültem úgy autoba, hogy semmilyen irat nem volt nálam....
nem volt nála forgalmi.... ez volt a figyelmeztetés...
Vagy csak figyelmeztet.... de egyébként nem.voltak tulzottan rosszindulatuak
Itt ez kizárt
nagyon rendesek voltak, ez a minimálisan kiszabható bünti....
mondjuk 250-nél is kényelmesen, egyenesen lehet ülni a k1600-on, túraállásba rakott plexivel....
Gondolom akkor csináltattál azonnal
Nem volt nálam a forgalmi azért kaptam. Két motoros rendőr volt. Átnéztek mindent, akra stb. Azt mondta hogy be kell íratni a forgalmiba az akrákat... meg hogy csináltassak új rendszámot, le van kopva kicsit és a véda nem látja, mondom hála Istennek végre egy jó hír
Nekem 300 a gyári tiltás. De azt már ötödikben is.tudja
Nono,az OPC-vel azért arréb lehet állni.
Egy svájci papíros ezüst kombiról épp lecsúsztam.
Na jo, de az ö orájára nem.alapozhat.